auto folije Broutality 1

Brendirajte, zaštitite i dizajnirajte izgled svog četvorotočkaša jednim potezom – Presvlačenje vozila auto folijama

Automobilska industrija nikada nije bila razvijenija nego što je danas. Proizvodnja i prodaja vozila su u velikom povoju, što za posledicu ima njihovu masovnost u saobraćaju. U “moru” automobila i drugih vozila, svako bi voleo da upravo njegov četvorotočkaš bude jedinstven. Da se istakne i razlikuje od drugih i da privuče radoznale poglede. Jedan od najboljih načina da se to postigne jeste presvlačenje vozila. Stabilno, kvalitetno i vrhunsko presvlačenje automobila i drugih vozila mogu vam omogućiti samo auto folije od najboljeg kvaliteta. 

Naime, presvlačenje automobila i drugih vozila jedan je od najpopularnijih trendova u celom svetu. Ne samo što je to ekonomično i povoljno rešenje, već je i najbolji način da se vozilu podari nestvarno dobar dizajn i izgled. Presvlačenjem vozila, pomoću auto folija vrhunskog kvaliteta, povećaćete vrednost vozila, daćete mu autentični “šmek” i napraviti savršenu reklamu svom brendu gde god se nalazili. Dakle, postoje mnogobrojni razlozi zbog čega bi auto folije trebalo da uvrstite u rutinu, kada je vaše vozilo u pitanju. 

Auto folije – Za unikatan i jedinstveni izgled vaših kola

Pod auto folijama se podrazumevaju tanke, velike samolepljive poliesterske obloge koje se nanose na vozilo. Upravo im taj tanak sloj obezbeđuje lako, brzo i efektivno postavljanje kako na spoljašnji, tako i na unutrašnji deo vozila. Njihov značaj u presvlačenju automobila je, kao što smo već rekli, veliki. Međutim, vozila se presvlače auto folijama prvenstveno u dekorativne svrhe. Pomoću auto folija možete u potpunosti da regulišete izgled svog vozila i promenite njegov dizajn po sopstvenom nahođenju.

auto folije Broutality 2

Jednostavno, presvlačenje vozila auto folijama idealan je način da vaš ljubimac na četiri točka dobije originalan dizajn i specifične detalje. U svakom trenutku možete izabrati koju god želite boju i grafiku folije kojom želite da presvučete automobil. Na taj način dobićete i specifične efekte u izgledu vozila. Ti efekti mogu biti kameleon, biser, karbon, 3D, metalik i drugi – izbor je isključivo na vama. S druge strane, presvlačenje automobila ne mora biti potpuno, već i parcijalno. Dakle, možete ukrasiti samo onaj deo vozila koji želite da izmenite (hauba, enterijer, krilo, branik krov). Neka vaše vozilo odiše unikatnim izgledom na svakom koraku!

Presvlačenje vozila auto folijama štiti vašeg “ljubimca”

Svaki vozač i vlasnik automobila zna koliko je vozilo podložno rizicima raznoraznih oštećenja. Sam boravak u saobraćaju ili na nekoj drugoj otvorenoj površini podrazumeva mogućnost nastanka eventualne štete na vozilu. Srećom, i za takve negativne efekte postoji “lek”. Neverovatna prednost auto folija sastoji se u njihovoj zaštitnoj funkciji. Naime, auto folije, pored toga što ulepšavaju izgled vozila, ujedno ga i štite od svih neželjenih spoljašnjih efekata. 

Na prvom mestu, zaštitne sigurnosne folije pružaju vama i vašem vozilu neophodnu zaštitu od UV zračenja. Poznato je koliko je štetno delovanje UV zraka po ljudski organizam. Pogubnom delovanju sunčevih talasa naročito su izloženi vozači koji dugo vremena provode u automobilu ili drugom vozilu. Zato je neophodno, posebno pred letnju sezonu, presvući vozilo sigurnosnim auto folijama. S druge strane, auto folije od pouzdanih proizvođača štite vozilo i od raznih mehaničkih oštećenja. Takva vrsta auto folija je izrazito otporna na udarce kamenčića, grana, insekata, kao i vremenske nepogode. Štaviše, zaštitne folije štite vozilo i od lomljenja stakla, grebanja automobila i abrazije. Takođe, ove folije redukuju mogućnost nastanka telesnih povreda u slučaju saobraćajnih nezgoda.

Štiteći svoj automobil i njegovim presvlačenjem, čuvate sebe i vrednost vozila

Auto folije su ekonomičnije rešenje u odnosu na farbanje vozila

Ne postoji vlasnik automobila koji makar jednom nije poželeo da promeni boju svog vozila. Obično ljudima tada farbanje bude prva pomisao, ali jednostavno to više nije dovoljno rešenje. Gledajući materijalnu stranu i ekonomsku isplativost na duže staze, farbanje vozila iziskuje ne baš male troškove, ali i više vremena. Uvek treba imati u vidu da farbanje, kao takvo, podrazumeva čišćenje, šmirglanje, odmašćivanje, a nakon samog nanošenja farbe, i sušenje vozila. To je dugotrajan i skup proces. Upravo zato, ne bi trebalo da imate dilemu šta je bolja solucija – presvlačenje vozila auto folijama ili farbanje. Najbolji način da svom četvorotočkašu podarite novi “sjaj”, jeste da mu promenite boje presvlačenjem auto folijama

auto folije Broutality 3

Prilikom presvlačenja kola ili drugog vozila auto folijama, tačno možete izabrati onu nijansu boje koja vam najviše odgovara. Velika prednost presvlačenja vozila sastoji se u tome da auto folije savršeno štite boju, odnosno farbu vozila od pucanja ili drugog oštećenja. Čak i u slučaju da se predomislite i poželite da postavite auto foliju druge boje, ova vrsta folija se veoma lako skida bez ikakvog oštećenja prvobitne boje. Za razliku od farbanja, promena boje vozila uz pomoć auto folije izuzetno je laka za održavanje, čime štedite i vreme i novac.

Dakle, personalizacija vozila nikada nije bila jednostavnija. Stoga, nemoje trošiti velike sume novca na farbanje vozila, kada pomoću auto folija možete brzo i lako promeniti boju četvorotočkaša. I to po mnogo povoljnijoj i jeftinijoj ceni u odnosu na farbanje. 

Brendiranje – Pomoću auto folija od vozila ćete napraviti savršenu pokretnu reklamu 

U modernom svetu postoje brojni načini za reklamiranje bilo kojeg brenda. Bilo da je u pitanju reklamiranje putem medija, brošura, interneta, bilborda, promotivnih proizvoda i slično. Uspeh svakog privatnog biznisa u velikoj meri zavisi od marketinga i načina oglašavanja. Jednostavno – prepoznatljivost brenda zavisi od kvaliteta njegovog proizvoda i usluga, s jedne, i ulaganja u reklamu, s druge strane. Auto folije vam, u ovom pogledu, omogućavaju savršeno brendiranje vozila

Presvlačenjem vozila auto folijama napravićete od svog brenda efektnu pokretnu reklamu, i to 24 časa sedam dana nedeljno. Gde god da se nađete, makar bili i parkirani, privući ćete pažnju više hiljada ljudi na dnevnom nivou. Folije koje se montiralu na vozila u potpunosti se prilagođavaju prirodi vašeg biznisa, tako što će obuhvatiti svu neophodnu promo grafiku. Počev od boja, preko logotipa i fotografija, pa sve do ključnih reklamnih poruka. Ovaj vid marketinga je ekonomičniji, atraktivniji i bez ograničenog roka trajanja u odnosu na klasične reklame.

Praveći svojoj firmi reklamu, instaliranjem auto folija na vozilo, stavljate do znanja ljudima da ste moderni i da pratite marketinške trendove. Time potencijalnim klijentima pokazujete da ulažete u svoje proizvode i usluge, što je i njima jasan znak za pouzdanost, sigurnost i kvalitet vašeg brenda. Zahvaljujući auto folijama, nikada nije bilo lakše od vozila napraviti savršenu pokretnu reklamu!

Broutality – Tim profesionalaca za najkvalitetnije presvlačenje vozila 

Može se slobodno zaključiti da auto folije donose neverovatne benefite za svako vozilo. Prema tome, ne postoji razlog da već danas ne instalirate na svoje vozile auto foliju boje, namene, grafike i dizajna po sopstvenoj želji. Ako želite da odaberete profesionalan, kvalitetan i pravi tim za presvlačenje vozila, nećete se pokajati ako izaberete Broutality Team. Naš tim stručnjaka će sa velikom pažnjom i ogromnim iskustvom do najsitnijih detalja izvršiti kompletan proces presvlačenja vašeg vozila. Naročito se baziramo na one delove automobila koji su komplikovaniji za rad, kako bi krajnji rezultat bio savršen.

auto folije Broutality 4

U našoj ponudi nalaze se folije od isključivo renomiranih proizvođača kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON, GRAFITYP. Pored presvlačenja automobila i drugih vozila, po najpovoljnijim cenama i najvišim standardima radimo i presvlačenje motora, ali i presvlačenje čamaca i drugih plovila. Garancija na rad iznosi od dve do deset godina, u zavisnosti od kvaliteta folije. U domen naše delatnosti ulazi i zatamnjivanje stakala folijama, ali i zatamnjivanje farova. Vršimo i zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima. Takođe, vrlo povoljno i po pristupačnoj ceni radimo poliranje vozila, kao i njihovih farova. Ako želite da vaše pokućstvo dobije originalni izgled, radimo i lepljenje folija na nameštaj i belu tehniku.

Naš tim je imao tu čast i privilegiju da brendira mnoga vozila, ne samo u Srbiji, već i u inostranstvu. Budite slobodni da nas posetite ili kontakirate odmah. Više hiljada zadovoljnih klijenata i vrhunski kvalitet usluge rezultat su naše strasti i predanosti poslu.

9 thoughts on “Brendirajte, zaštitite i dizajnirajte izgled svog četvorotočkaša jednim potezom – Presvlačenje vozila auto folijama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *