Presvlacenje vozila – savršena pokretna reklama za mala preduzeća

Presvlacenje vozila je jedan od najefikasnijih načina za početak reklamiranja. Presvlacenje vozila je najpovoljniji način da u vašem gradu ili čak zemlji predstavite vaše poslovanje na svakom koraku. Broutality će vas u ovom blogu uveriti u to.

Presvlacenje vozila – savršena pokretna reklama za mala preduzeća – Tim Broutality će vas u ovom blogu uveriti u to.

Ulazak na tržište, pokretanje sopstvenog biznisa i probijanje istog, je posao koji zahteva puno napora. Mi znamo koliko je snage potrebno za to, posebno pošto smo i mi malo preduzeće. Reklama u vidu presvučenog vozila je savršen način da ljudi obrate pažnju na vas.

Povoljna lokalna reklama

Jedan od najefikasnijih načina za početak reklamiranja u vašem gradu je da presvučete svoj automobil folijom. Ona služi za promociju vašeg poslovanja, dok vozite sa jedne lokacije na drugu, pa čak i dok je vozilo parkirano. Sa ovakvim vozilom završavaćete dva posla – onaj za koji ste zaduženi danas, kao i jeftino reklamiranje.

Kako treba da izgleda?

Ono što je najčešće uključeno u reklamu na vozilu je ime vaše kompanije, kratka lista usluga koje nudite, kontakt informacije, logo i vaš slogan. Međutim, upotreba standardnih slova neće uvek privući pažnju kao dobro dizajnirana grafika. Presvlacenje vozila u svrhu reklamiranja treba da bude odrađeno profesionalno, kako bi imalo pozitivne efekte.

 

Tim Broutality zadužen za dizajn

Posvećenost i ljubav koju gajimo prema automobilima su nas naveli da budemo što bolji I uspešniji u obavljanu svog posla. Svakom poslu pristupamo sa posebnom pažnjom, pa tako ćemo sesti sa vama i predložiti vam nekoliko različitih ideja, sa različitim dizajnima i cenama. Želimo da vašom reklamom privučemo pažnju vaših potencijalnih klijenata. Ne postoji ništa slično privlačnoj grafici za kojom će okretati glavu, koja će privući pažnju i generisati potencijal.

 

 

Vrste folija i dizajn

Ukoliko želite da celo vaše vozilo bude u dizajnu -od haube do bočnih strana, prozora i zadnjeg dela vozila, radiće se potpuno, odnosno celokupno presvlačenje vozila. Delimično presvlačenje vozila podrazumeva samo presvlačenje bočne i zadnje strane automobila, dok reklamu možete uraditi i samo na prozorima automobila. Folija koja se nanosi na prozore izgleda dobro sa spoljašnje strane, ona ustvari ne stvara nikakvo oštećenje vida za vozača. Zapravo, ova folija ima puno sitnih perforacija koje vozaču omogućavaju da gleda kroz prozore, kao da uopšte nema folije.

Kontaktirajte Broutality studio za sve dodatne informacije. Naš stručni tim će vam pomoći da donesete najbolju odluku.

Srećnu Novu Godinu i Božić želi vam studio Broutality.

One thought on “Presvlacenje vozila – savršena pokretna reklama za mala preduzeća

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *