Folije za automobil

Najkvalitetnije folije za automobil – Kako odabrati?

Folije za automobil mogu u potpunosti promeniti izgled vašeg omiljenog četvorotočkaša.

Ukoliko vam je dosadila fabrička boja vašeg prevoznog sredstva ili jednostavno želite promenu, folije mogu biti savršeno rešenje. Osim što daju vizuelno neverovatan efekat, one predstavljaju i dodatnu zaštitu vašeg vozila. 

Kada želite da promenite izgled svog vozila, možete birati između farbanja ili folija. Obe ove opcije vam omogućavaju da svoje vozilo opremite novim izgledom, ali među njima postoje neke velike razlike.

Folije za vozila imaju nekoliko ključnih prednosti u poređenju sa farbanjem, kao što su niži troškovi, bolji kvalitet, veća zaštita i više mogućnosti dizajna. Kako da odaberete savršene auto folije za vaš četvorotočkaš i koje su njihove osnovne prednosti otkrivamo u narednim redovima. 

Na šta obratiti pažnju pri odabiru folije za automobil?

Kada birate foliju kojom ćete obložiti automobil, morate voditi računa o nekoliko važnih stvari.

Pre svega, potrebno je da odaberete pouzdanog partnera za ovakav poduhvat. Birajte kompaniju koja ima mnogo iskustva u ovoj sferi rada, kako biste bili potpuno sigurni da će posao biti obavljen na adekvatnom nivou. 

Folije za automobil

Takođe, važno je da birate samo i isključivo kvalitet. Kvalitetne auto folije mogu trajati i do deset godina i biti bez oštećenja, uz pravilno i redovno održavanje. 

Na kraju, trebalo bi da se odlučite za finiš koji preferirate. Na raspolaganju su vam folije mat, metalik, saten ili sjajnog finiša. Ove godine, prvo mesto na listi najpopularnijih folija zauzele su sjajne folije. 

Folije za automobil – Zašto su bolji izbor od farbanja vozila?

Iako kvalitet folija može da varira u zavisnosti od vrste koju odaberete i kompanije kojoj poklonite svoj automobil, folije za vozila su obično višeg kvaliteta od farbi za vozila.

Farbanje može prvo izgledati dobro, ali vremenom će izbledeti ili popucati- Čak i farbanje sa bojama boljeg kvaliteta može se lakše oštetiti od folija, jer ne nude isti nivo zaštite od vremenskih prilika, izlaganja suncu i opasnosti na putu.

Kvalitetne auto folije će zadržati izgled vašeg automobila mnogo duže od farbanja.

Pored izbora folija zbog njihovog boljeg kvaliteta, možda ćete želeti da znate i koji izbor je ekonomičniji. 

Ljudi žele da njihov automobil izgleda najbolje, ali takođe ne žele da potroše mnogo novca. Generalno, farbanje automobila može vas izaći i do 5 puta skuplje nego parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila folijama. Niži troškovi omogućavaju kupcima da uštede novac dok istovremeno dobijaju atraktivan izgled ili premašuju kvalitet farbanja najvišeg nivoa.

Pored toga, farbanje zahteva više održavanja, što dovodi do većih troškova. Održavanje folija vozila je mnogo lakše i ekonomičnije, što vam omogućava da uštedite novac.

Prema tome, auto folije predstavljaju bolje rešenje od pukog farbanja vozila.

Prednosti upotrebe folija za automobil

Još jedna prednost folija je broj opcija koje pružaju kupcima. Možete birati između mnogo različitih boja i opcija dizajna, uključujući holografske efekte i detalje.

Takođe, možete se odlučiti za folije sa prilagođenim dizajnom za oglašavanje vašeg poslovanja, kao što su natpisi, logotipi i specijalne grafike. Radi se o jednostavnom, a efektnom brendiranju vozila auto folijama. 

Još jedna dostupna opcija su vam i zaštitne folije za automobil, koje su providne. Govorimo o folijama čija je uloga da zaštite vaše vozilo od oštećenja usled vremenskih uslova, prašine, kamenčića na putu i drugih spoljašnjih uticaja. 

Na kraju krajeva, folije su veoma jednostavne za održavanje. Dovoljno je redovno prati prevozno sredstvo obloženo folijom, blagim deterdžentom i vodom, kako se prašina i prljavština ne bi nagomilavala. Na ovaj način, činite da folije na vašem automobilu traju duže i budu otpornije. 

Folije za automobil

Ukoliko želite da podarite svom četvorotočkašu novi izgled, kompanija Broutality Team stoji vam na raspolaganju. U našoj ponudi pronađite najkvalitetnije folije renomiranih proizvođača, koje će ulepšati izgled vašeg prevoznog sredstva i podariti mu neophodnu zaštitu. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *