Folije za komercijalna vozila

Folije za komercijalne automobile – Kako da unapredite vaše poslovanje?

Folije za komercijalne automobile mogu biti od pomoći pri unapređivanju vašeg poslovanja i biznisa.

Mnogi vlasnici automobila žele da ulepšaju izgled svojih vozila bez potpunog preobražaja i trošenja mnogo novca. I nije tajna da je jedan od najpopularnijih načina da eksperimentišete sa izgledom vašeg starog automobila korišćenje folija za automobile koje dolaze u različitim bojama.

Ipak, danas se auto folije mogu koristiti ne samo za lična vozila, već i za komercijalne poslovne svrhe.

Bez sumnje, videli ste te šarene brendirane omote na vozilima u vašem komšiluku. Sve više i više vlasnika preduzeća odlučuje se za brendiranje automobila kao isplativ i jedinstven oblik oglašavanja. Ako mudro odaberete folije za vozilo, velike su šanse da ćete uspeti da povećate svest o svom brendu i privučete više pažnje svojih potencijalnih kupaca. Ali koje faktore, principe oglašavanja i koncepte dizajna treba uzeti u obzir da biste napravili najbolji izbor? Pogledajte nekoliko korisnih saveta za korišćenje folija za komercijalna vozila u nastavku da biste saznali više.

Ne preterujte sa upotrebom teksta! 

Nesumnjivo, želite da date svojim klijentima što više informacija o vašem poslovanju i uslugama koje pružate. Ipak, kao i kod bilo koje vrste oglašavanja, brendiranje automobila bi trebalo da bude u skladu sa nekoliko važnih principa dizajna da bi efikasno funkcionisalo. Trebalo bi da izazove interesovanje i privuče pažnju, a ne da odvraća ljude vizuelnom kakofonijom.

Folije za komercijalna vozila

Najbolji način da osigurate da je omot za vaš automobil komercijalno uspešan je da se klonite upotrebe previše teksta. Uključite samo bitne detalje, kao što su naziv vaše kompanije, podaci o kontaktu i kratak (samo nekoliko reči) opis ponuđenih usluga. Obavezno uključite ove informacije na bočnu stranu vašeg vozila kako bi vaši kupci imali priliku da ih pročitaju čak i kada se vaš automobil kreće velikom brzinom.

Folije za komercijalne automobile – Koristite boje vašeg brenda

Veoma je važno da odabrana folija za automobil pokaže individualnost vašeg brenda i pomogne u povećanju stepena prepoznavanja vaših proizvoda kod potrošača. Dakle, kada konačno dođete do izbora boja omota vozila, obavezno se odlučite za one koje su u skladu sa bojama vašeg brenda. Odabir šeme boja koja bi primetno odstupila od boja vašeg brenda odvelo bi kupce na stranputicu i tako stalo na put izgradnji snažnog identiteta vašeg brenda. Dakle, ako su primarne boje vaše kompanije crna i žuta, bilo bi razumno odabrati crnu i žutu boju omota vašeg automobila. 

Razmislite o delimičnom presvlačenju automobila

Iako se koristi prevashodno za zaštitu određenih delova automobila, delimično presvlačenje vozila nije loša ideja za komercijalne svrhe.

Na taj način možete da istaknete deo automobila na kojem će se nalaziti ”pokretna reklama” i time privučete poglede potencijalnih kupaca baš tamo gde ste zamislili. 

Delimično presvlačenje folijama može se vršiti na više različitih načina, a prevashodno se koriste mat, sjajne, metalik ili saten folije. 

Izbor je samo i isključivo na vama! 

Folije za komercijalne automobile – Uključite i stakla!

Ako tražite manje trivijalan način da povećate svoju poslovnu vidljivost, možete odlučiti da obuhvatite i prozore svog vozila! Mnoge uspešne reklamne kampanje su dokazale da folije za vozila mogu dobro da rade na bočnim i zadnjim staklima. Nanošenje folije na prozore vašeg automobila može pomoći da poboljšate izgled vašeg vozila, učinite ga kohezivnijim i potpunijim. Međutim, trebalo bi da pazite da ne preterate sa ovom metodom. Ako uključite previše elemenata ili se odlučite za neodgovarajuću boju, to može da stvori neuredan izgled. Ovakav izgled neće doprineti uspehu vaše reklamne kampanje. Ali generalno, folije koje pokrivaju vaše prozore mogu biti od koristi vašem poslovanju, pod uslovom da ne ometaju vidljivost. Oni mogu privući više pažnje gledalaca i držati potencijalne pljačkaše podalje od vaših vozila. 

Folije za komercijalna vozila

Za više informacija o auto folijama za komercijalna, ali i putnička vozila, kompanija Broutality Team stoji vam na raspolaganju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *