Brendiranje automobila folijom

Brendiranje automobila folijom

Brendiranje automobila folijom odličan je način da povećate vidljivost svog brenda i približite ga potencijalnim klijentima i korisnicima.

Reklamiranje koristeći auto folije vrši se upravo radi širenja svesti o postojanju vašeg brenda. Osim oglašavanja na društvenim mrežama, brendiranje folijama je jedan od najboljih načina pokretnih reklama za vaš biznis.

U narednim redovima objašnjavamo vam na koji način funkcioniše brendiranje vozila folijom za automobile, kao i koje su osnovne prednosti ovog postupka.

Kako funkcioniše oglašavanje upotrebom auto folija?

Zamislite automobil presvučen folijom kao pokretni bilbord. Ovaj oblik oglašavanja je koristan i za kompaniju i za potrošača. Potrošač ima uvid u nove proizvode ili nove kampanje brenda, a brend dobija priliku da se približi ciljnoj grupi potrošača na direktan način.

Za razliku od oglašavanja na društvenim mrežama, folije za automobile su jednostavan način da privučete tačno određenu grupu ljudi. Dakle, upotrebom folija za brendiranje ne možete pogrešiti!

Jednostavnom vožnjom po svom gradu i ’’komšiluku’’ u kom poslujete osiguraće da se direktno oglašavate ljudima koji posećuju vašu prodavnicu, kiosk, brzu hranu i slično.

Prednosti koje donosi brendiranje automobila folijom

Pre svega, brendiranje automobila predstavlja isplativo marketinško rešenje. Ukoliko ne želite potpuno presvlačenje vozila folijom, na raspolaganju vam je i parcijalno presvlačenje, koje štedi vaš budžet, a efikasno prenosi željenu poruku.

Brendiranje automobila folijom

Za razliku od nekih drugih oblika oglašavanja, ovakav vid marketinga ima jedinstvenu sposobnost fokusiranja na određene lokalitete.

Folije za automobil privlače pažnju, što predstavlja dodati razlog da se odlučite upravo za ovakav vid marketinga za vaše poslovanje.

Kako bi se zaista povećala svest o brendu i vidljivost, odaberite kompletno presvlačenje vozila folijom. Upečatljivije je!

Još jedna prednost folija za brendiranje jeste da su veoma izdržljive i lako se mogu zameniti. Vozači i vlasnici kompanija često su zabrinuti da folije neće trajati dovoljno dugo ili da će oštetiti fabričku farbu vozila. To nije slučaj! Pravilnim održavanjem i skidanjem folija u registrovanoj kompaniji, rizik od oštećenja ne postoji.

Naprotiv, vaše vozilo je, upotrebom folija, zaštićenije od ostalih. Naime, folije štite vaše vozilo od udara sitnih kamenčića, kao i od loših uticaja vremenskih nepogoda.

Da li je brendiranje vozila folijom skupo?

Ukratko – odgovor je NE! Zašto je tako?

Troškovi oglašavanja uz pomoć auto folija daleko su manji od ostalih vidova oglašavanja.

Veličina i vrsta folija koja se koristi svakako su faktori koji će odrediti cenu brendiranja vozila folijom. Da li želite potpuno ili parcijalno presvlačenje folijom? I ovaj faktor igra ulogu u konačnoj ceni. I pored svega, brendiranje vozila folijom ostaje jedan od najpovoljnijih vidova oglašavanja.

S obzirom na to da folije ne oštećuju vaše vozilo, možete ih menjati onoliko koliko želite. Ukoliko želite da stavite akcenat na novi proizvod ili novu kampanju, učinite to! Sasvim je sigurno da će vam se ovaj poduhvat isplatiti!

Kojim kompanijama se preporučuje brendiranje automobila folijom?

Ne postoji univerzalan odgovor na ovo pitanje. Ipak, bilo koja kompanija koja želi da diversifikuje način svog oglašavanja, može imati velike koristi od reklamiranja auto folijama.

Folije za vozila pomažu u proširenju dosega i vidljivosti brenda, a istovremeno su marketinška kampanja po relativno niskoj ceni.

Najčešće se za proceduru brendiranja vozila folijom odlučuju kompanije u oblasti ugostiteljstva. Tako su dostavna vozila među prvima na listi najčešćih korisnika kompanija koje se bave auto grafikom i brendiranjem vozila. Isto tako, brendiranje se može vršiti i na TAXI vozilima, ali i na bilo kojim drugim poslovnim vozilima.

Ukoliko želite da proširite svoje poslovanje i broj korisnika vaših usluga ili proizvoda, odlučite se za kvalitetne folije u ponudi kompanije Broutality Team. Naša kompanija nudi vam isključivo najkvalitetnije folije na domaćem tržištu, koje će služiti vašem brendu dugi niz godina.

Brendiranje automobila folijom

Osim brendiranja vozila, vršimo i presvlačenje privatnih automobila zaštitnim i folijama u boji, kao i zatamnjivanje stakala na vozilima ili objektima.

Za više informacija o uslugama koje vam nudimo, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *