ZATAMNJIVANJE STAKALA POSLOVNIH I STAMBENIH OBJEKATA

Zatamnjivanje stakala poslovnih i stambenih objekata BROUTALITY

Zatamnjivanje stakala poslovnih i stambenih objekata

U kućama, kancelarijama, prodavnicama, hotelima, restoranima, školama svaki objekat je na neki način izložen sunčevim zracima. Zatamnjivanje stakala poslovnih i stambenih objekata možete obložiti kod nas nekom od: reflektujućih, sigurnosnih ili tamnih folija. O sigurnosnim folijama više u sekciji zaštitna i sigurnosna folija. Reflektujuće folije poseduju različit procenat zatamnjenosti. Takodje poseduju efekat ogledala, tako da na jakoj dnevnoj svetlosti sprečava vidljivost sa spoljašnje strane.

  • Zaštita od UV zračenja

  • Privatnost

  • Zaštita od povreda prilikom loma stakla

zatamnjivanje-stakla-objekat

Prednosti zatamnjivanja stakala na objektima

 

Ova varijanta pruža zaštitu od sunčevih zraka i sprečava njihov prolazak u vaš stambeni ili poslovni objekat i do 80%, takodje je potisnut zaslepljujući efekat sunčevih zraka, čime je omogućen jasan vid tako da bez ometanja možete funkcionisati unutar vašeg stambenog ili poslovnog objekta.

 

Zatamnjivanje stakala na objekatima

Moguće je postavljanjem nekih od crnih nijansi folija sa različitim spektrom zatamnjenosti odnosno procentom. Ukoliko je vaš lokal izložen previše suncu i time ugrožava vašu imovinu, mnogi prodavci odeće su se odlučili za opciju zatamnjivanja kako bi žaštitili odeću od bledenja.

ZATAMNJIVANJE STAKLA NA STAMBENOM ILI POSLOVNOM PROSTORU

Zatamnjivanje stakla u poslovnom ili stambenom prostoru pruža višestruke prednosti od toga da vam pruža privatnost do zaštite do UV zračenja i povreda ukoliko dođe do loma stakla.