Presvlačenje delova automobila – Uredite izgled svog vozila onako kako ste oduvek želeli

Presvlačenje automobila je radnja u kojoj se četvorotočkaš u celosti ili samo delimično, spolja ili iznutra, oblaže auto folijom. Postoji široka paleta razloga zbog čega je generalno dobro uraditi presvlačenje automobila, nevezano da li će to presvlačenje biti u celosti ili samo parcijalno. Međutim, vlasnici automobila se neretko odlučuju da izvrše samo presvlačenje delova automobila.

Naime, vlasnici ponekad žele daju „poseban šmek“ samo, recimo, haubi, krovu, retrovizoru, braniku, ili drugim spoljašnjim delovima svog „ljubimca“. A nekada žele zasebno da dizajniraju izgled enterijera automobila. Razlozi za to su brojni, u zavisnosti od toga kakvu grafiku i izgled automobila žele. 

Presvlačenje delova automobila – izaberite savršen izgled i boju

Volite svoj automobil, ali nekako ste uvek priželjkivali poseban detalj da promenite? Ili ste firma koja samo želi, recimo, na vratima svog automobila da istakne atraktivnu i jedinstvenu reklamu? Bilo da presvlačite deo ili ceo automobil, nikako ne možete pogrešiti ako odaberete, po sopstvenoj želji, folije za automobile. One predstavljaju idealno rešenje za unikatni dizajn dela automobila koji želite da uredite. Da, vaši snovi zaista mogu postati stvarnost! 

presvlačenje delova automobila Broutality 2

S druge strane, odabir boja auto folija je u velikoj meri raznolika, čime ćete dati nekom detalju na svom četvorotočkašu specijalan efekat. Da li će efekat biti 3D, metalik, hrom, kameleon ili bilo koji drugi – to zavisi samo od vas. Čak i u slučaju da želite da stavite auto foliju, ali da ne menjate originalnu boju, ne morate da brinete. Presvlačenje delova automobila može biti i bezbednosnog karaktera i u tom slučaju se može staviti sigurnosna zaštitna folija.  

Presvlačenje delova automobila – jeftinija opcija koja savršeno štiti farbu

Veliku ulogu u tome da li će doći do potpunog ili delimičnog presvlačenja automobila igra i novac. Uvek će menjanje dizajna samo jednog dela vozila, stavljenjm auto folije, biti jeftinija varijanta u odnosu na kompletno presvlačenje. Takođe, više se isplati i ekonomičnije je da obložite auto folijom samo deo automobila nego da ga ofarbate, jer ćete više novca uštedeti. Međutim, bez obzira na cenu, uvek odaberite auto foliju vrhunskog kvaliteta. Jer to je sigurnija opcija.

Da se razumemo – i potpuno i parcijalno presvlačenje automobila perfektno štiti farbu preko koje se auto folija stavlja  Međutim, koliko puta vam se samo desilo da vam neko ošteti farbu na retrovizoru na parkingu? Ili vas „okrzne“ u saobraćaju oštetivši krilo automobila? Da se ovakve situacije ubuduće ne bi događale, zaštitite farbu najizloženijih delova vašeg ljubimca stavljanjem adekvatnih zaštitnih folija. 

Folija se brže i lakše skida sa delova automobila

presvlačenje delova automobila Broutality 3

Zamislite sledeću situaciju. Hteli ste koloritnu promenu dela vašeg automobila. Ofarbali ste ga, ali posle nekog vremena ste se predomislili i želite drugačiji imidž vozila. Uklanjanje boje i farbe je mnogo skuplje i teže nego skidanje auto folije sa željenog dela. Dakle, farbanje delova automobila ne predstavlja, dugoročno posmatrano, isplativu investiciju.  

Čak i u slučaju da ste obložili deo automobila jednom auto folijom, pa kasnije poželite da promenite boju i stavite drugu foliju – nikakav problem. Presvlačenje delova automobila omogućava perfektan izgled u boji i bez bilo kakvog oštećenja prvobitne boje dela vozila, tako da će, nakon skidanja folije, boja ostati kao nova. Netaknuta. 

Broutality vam nudi mogućnost da na najvalitetniji i najjeftinij način unapredite spoljašnjost i unutrašnjost vašeg automobila.  U našoj ponudi možete naći auto folije svetki renomiranih proizvođača, kao što su AVERY, 3M, GRAFYTIP, ORACAL i slično. Pored kompletnog i parcijalnog presvlačenja automobila, nudimo vam mogućnost da presvučete svoj motor, čamac ili jahtu.
Koje god vozilo da je u pitanju, mi ćemo sa naročitom pažnjom i obaviti proces stavljanja folije.

U prilog našeg kvaliteta govori višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata. Posetite nas i uverite se se zašto smo najbolji u ovom poslu. Uredićemo izgled vašeg automobila kako ste oduvek želeli. Budite i vi primećeni! 

Promena boje automobila pomoću auto folija

Promena boje automobila pomoću auto folija je najekonomičniji, ali i najbrži način da vaš ljubimac dobije novi izgled. Pored spoljašnjih delova, presvlačenje vozila obuhvata i enterijer.

Razvoj tehnike i nauke doveo je do stvaranja auto folije vrhunskog kvaliteta koja garantuje postojanost, tako da nećete morati da brinete da li će se ona odlepiti, izbledeti ili ispucati pri različitim vremenskim uslovima. Ujedno, promena boje automobila pomoću auto folija ima zaštitnu ulogu, jer čuva vozilo od oštećenja, abrazije, UV zračenja i ogrebotina. Takođe, pozitivno utiče na zdravlje, naročito kod vozača koji provede mnogo vremena u vožnji.

Read more

Auto folije Beograd – Kvalitet i sigurnost

Jedan od najboljih načina da osvežite svoje vozilo i date mu ličnu notu je uz auto folije Beograd – Broutality tim. Mi nudimo izuzetno kvalitetne folije koje će pružiti vašem automobilu neophodnu zaštitu od UV zračenja, ali i lomljenja stakla. Pored toga, auto folije vam mogu pomoći da sačuvate privatnost u svom vozilu gde god da se nalazite. Brendiranje vozila je, isto tako, idealan način da reklamirate svoju firmu ili svoje usluge. U našem novom blogu vam predstavljamo samo nekoliko razloga zašto su vam potrebne auto folije.

Read more

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila? Pitanje koje postavi svaki vlasnik automobila kada reši da svom ljubimcu podari novi izgled.

Sigurno ste primetili da gradom prolazi sve veći broj vozila koja su oblepljena folijama. Imajući u vidu da je presvlačenje vozila savršena reklama ne čudi što se mnoge kompanije opredeljuju za ulaganje u ovaj vid promocije, umesto klasičnog oglašavanja.

Takođe, presvlačenje vozila auto folijom je veoma ekonomično. Dok je veliki napredak tehnike i razvoj savremenih materijala doneo brojne prednosti. Tako da, danas, auto folije nemaju samo dekorativni karakter, već i zaštitnu ulogu.

Read more

Folije za nameštaj – Osvežite vaš prostor

Folije za nameštaj poslednjih godina su sve popularnije.

Baš kao što modni trendovi podležu promenama, tako i uređenje prostora svake godine donosi novitete. Oni se ne odnose samo na nove forme nameštaja, već i na materijal. Dok je ranijih godina drvo bilo ključno, danas, moderni dizajn enterijera uključuje upotrebu elegantne plastike. Posebnu umetnost donosi presvlačenje nameštaja auto folijom.

Zahvaljujući savremenoj tehnici folije za nameštaj pružaju neverovatne mogućnosti. Koje su prednosti njihove upotrebe otkriva vam u ovom blogu Broutality team.

Read more

Zaštitne folije za zimu

Zaštitne folije za zimu su najbolje rešenje za vaše vozilo tokom hladnih dana.

Brz tempo života koji odlikuje moderno doba nemoguće je zamisliti bez automobila. Međutim, da bi vam u svakom trenutku bio na raspolaganju morate da ga pravilno održavate. Na taj način štitite ne samo auto već i svoj život, a ujedno, sprečavate mogućnost nastanka velikih i skupih kvarova.

S obzirom da dolaze hladniji dani sigurno se pitate kako da pripremite svoj auto za jesen. Imajte u vidu da to ne obuhvata samo servis i zamenu ulja i guma, već i odluku vezanu za postavljanje zaštitne folije za zimu.

Read more

Izrada nalepnica za motocikle

Izrada nalepnica za motocikle služi za ukrašavanje dvotočkaša stilizovanim pvc folijama.

Zaljubljenici u motore spadaju u posebnu grupu vozača. Vožnja na motoru predstavlja pravu avanturu kojoj je teško odoleti. Čak i ako nemate želju da iskusite vetar u leđima morate priznati da je nemoguće ne primetiti kada pored vas ulicom prođe moćna mašina i dobar bajker na njoj. Jednostavno, motori ostavljaju trag kako u posmatraču tako i vozaču.

Zato ne čudi što se njihovom održavanju posvećuje veća pažnja nego automobilima, a da bi se postigla autentičnost i jedinstveni dizajn tu je izrada nalepnica za motocikle.

Read more

Zatamnjivanje prozora na automobilu

Zatamnjivanje prozora na automobilu podrazumeva ugradnju folija od polietilentereftalata (PET), odnosno od prozirne termoplastične smole. Osim estetske strane, ovo je veoma jeftin i efikasan način da zaštitite ne samo svoje vozilo već i zdravlje ljudi u njemu.

Zatamnjivanje prozora na automobilu podrazumeva ugradnju folija od polietilentereftalata (PET), odnosno od prozirne termoplastične smole.

Read more

Pripremite svoj auto za jesen!

“Pripremite svoj auto za jesen,” svakog septembra nas savetuju stručnjaci. Dani su još uvek sunčani i topli, a parkovi i bašte kafića prepuni, pa ko još razmišlja o sređivanju auta za hladne dane. Ipak, nemojte se zavaravati. Jer, jesen je pred vratima, a čini se da poslednjih godina u trenu nastupi period prepun kiše i hladnog vetra.

“Pripremite svoj auto za jesen,” svakog septembra nas savetuju stručnjaci.

Dani su još uvek sunčani i topli, a parkovi i bašte kafića prepuni, pa ko još razmišlja o sređivanju auta za hladne dane. Ipak, nemojte se zavaravati. Jer, jesen je pred vratima, a čini se da poslednjih godina u trenu nastupi period prepun kiše i hladnog vetra.

Read more