Kako osveziti auto pred prolece

Kako osvežiti auto pred proleće?

Kako osvežiti auto pred proleće? Pitanje koje često postavljaju vlasnici automobila.

Iako dolazak toplijih dana ne zahteva veliku pripremu četvorotočkaša, kao što je to slučaj sa zimskim mesecima, mnogi žele da svom ljubimcu podare novi izgled. Najlakši način da to i postignu jeste presvlačenje auta folijama.

Kada su vinil folije stigle na komercijalno tržište služile su isključivo za brendiranje automobila i kamiona. Odnosno, kao svojevrsna pokretna reklama. Razvoj tehnologije doveo je do mnogih promena kako u održavanju, tako i sređivanju vozila, te su auto folije počele da se koriste i na privatnim automobilima.

Zahvaljujući neverovatnim estetskim mogućnostima, vrhunskom kvalitetu koji garantuje postojanost, kao i zaštitnim sposobnostima auto folije, danas, predstavljaju jedan od najpopularnijih alata za personalizovanje vozila.

S obzirom da svaka godina donese nove trendove Broutality Team vam daje odgovor na pitanje: “kako osvežiti auto pred proleće novim folijama”.

Dodir luksuza na automobilu

Mnogi automobili na tržištu dolaze sa crnom završnom obradom, ali da bi se postigla zaista intenzivna nijansa, nema boljeg rešenja od mat auto folije. Ona donosi sasvim novu klasu, predstavljajući vrhunac u presvlačenju folijama, te ne čudi što se nalazi prva na listi kada se razmatra: “kako osvežiti auto pred proleće”.

Kako osveziti auto pred prolece

Za razliku od klasičnog sjaja, mat crna završnica pruža glamurozni izgled, koji se izdvaja među drugim automobilima na ulici. Posebno je pogodna za sportske automobile sa aerodinamičnim, niskim profilima. Mada je možete koristiti i na standardnim putnički automobilama, pa i na starim modelima, kako biste im podarili dozu luksuza.

Pored crne trendovi za 2022. godinu predlažu i svetlije nijanse, poput pastelnih tonova.

Satenska završnica za elegantni sjaj

I dok metalik folije za automobile karakteriše ekstremni sjaj, satenske verzije unose prefinjeni odsjaj. Zapravo, one su mešavina metalik i mat folija, tako da spajaju najlepše perfomanse ove 2 popularne vrste. Što znači da satenske folije za automobile nude niži nivo refleksije, ali istovremeno zadržavaju jasan izgled metalne završne obrade.

Upravo ta njihova karakteristika donosi izgled dvostruke nijanse koji omogućava diskretni, a zadivljujući efekat. Bez obzira da li vozite auto na jakom suncu ili noću pod uličnim svetiljkama, budite sigurni – svojom elegancijom privlače pažnju ne samo drugih vozača, već i slučajnih prolaznika.

Da biste bili u trendu stručnjaci savetuju da birate smelije nijanse pomoću kojih će satenski sjaj doći do pravog izražaja.

Kako osvežiti auto pred proleće? Podarite mu sjaj dragulja!

Verovalii ili ne, auto folije su oličenje mode u automobilskoj industriji. Zato u 2022. godini dominiraju tonovi dragog kamenja. Počev od rubina i ametista, pa do safira i smaragda – ove nijanse dobro funkcionišu sa različitim završnim obradama automobila. Čak i kod metalik i hrom folija pružaju potpuno novi izgled vašem automobilu, koji nimalo nije napadan. Naprotiv! Bogat kolorit krasi impresivna estetika, koja je pravo osveženje u svetu auto folija.

Kako osveziti auto pred prolece

Posebnu grupu čine biserne metalik folije. One donosi bisernu refleksiju i sjaj, dajući automobilu dubinu koju je teško postići farbanjem ili drugim vrstama folija. Uglavnom su uparene sa belom ili bež, ali ih možete slobodno koristiti i na svim nijansama sive boje.

Najbolje auto folije za 2022. godinu čekaju vas u Broutality team-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.