Presvlačenje auta

Da li je presvlačenje auta dobra ideja?

Presvlačenje auta zaštitnim folijama ima mnogobrojne prednosti i benefite za vašeg ljubimca.

Osim što će zaštititi vašeg četvorotočkaša od negativnih uticaja, ogrebotina i udaraca kamenčića, presvlačenje auta podiže vrednost vozilu.

Vaš automobil dobiće neverovatan sjaj kada se presvuče ovom folijom, koja je ujedno najekonomičniji način zaštite spoljašnjeg izgleda automobila.

Da li je presvlačenje auta zaista dobra ideja?

Mi smatramo da presvlačenje auta nije samo dobra, već fantastična ideja!

Pre nego što krenemo u dublje razloge zbog čega smatramo da je presvlačenje auta bitno, važno je da naglasimo da postoje dve osnovne vrste razloga za obavljanje ove procedure:

  • Zaštita automobila oblaganjem izdržljivim materijalom
  • Brendiranje automobila

Folije za automobile odlična su ideja kad želite da zaštitite karoseriju ili farove vašeg ljubimca. Iako se češče oblažu samo pojedini delovi automobila, oni najviše izloženi udarcima i oštećenjima, nije retkost ni potpuno oblaganje vozila.

Presvlačenje auta uvek je dobro rešenje ukoliko želite da podignete vrednost svom automobilu. Svi znamo da vremenom karoserija automobila propada vremenom ukoliko se o njoj ne vodi računa. Folije za automobile mogu vam pomoći u tome da održite vrednost svog vozila, ili je povećate ukoliko poželite da ga prodate.

Zaštitne folije su providne i zapravo su gusti termoplastični uretanski film. One su namenjene zaštiti originalne, fabričke boje vašeg četvorotočkaša. Ovo znači da njihovo postavljanje ne menja boju vozila. Međutim, postoje različite vrste zaštitnih folija koje mogu dodati sjaj fabričkoj boji ili učiniti da ona izgleda mat, satenski ili da ima metalik odsjaj. Ako vam se dopada fabrička boja, ali jednostavno želite da osvežite svoj automobil, a pritom ga i zaštitite onda su zaštitne folije i presvlačenje auta idealna rešenja za vas.

Presvlačenje auta – Brendiranje vozila auto folijama

Još jedan dobar razlog zašto je presvlačenje auta fenomenalna ideja jeste što ono služi i svrsi brendiranja vozila. Ukoliko želite da se vaše poslovno vozilo istakne na putu onda je brendiranje automobila, kombija ili drugog vozila savršeno rešenje. Uglavnom se ovde vrši potpuno presvlačenje folijama.

Auto grafika i folije 2- Broutality

Brendiranje je odlična marketinška taktika i alatka, a oblaganje automobila folijom je najekonomičniji način da dođete do trajne reklame.

Na vama je samo da se odlučite da li želite da dizajn folije kojom oblažete automobil i brendirate ga bude jednostavan ili ipak upečatljiv, kreativan i šarenolik.

I folija koja se koristi za brendiranje automobila takođe štiti vaše vozilo od nepovoljnih vremenskih uslova, udaraca, prašine i ogrebotina. Još jedan odličan razlog za presvlačenje auta ili drugog poslovnog vozila, zar ne?

Održavanje vozila presvučenog auto folijom

Folije za automobile nisu zahtevne po pitanju održavanja. Naprotiv, veoma je jednostavno voditi računa o svom ljubimcu presvučenom zaštitnom folijom.

brendiranje vozila broutality -1

Kada obložite svoj ili firmin automobil folijom, tu ne staje sav vaš posao. Kako bi automobil uvek izgledao savršeno potrebno je da vodite računa o njemu.

Kao i do sada, automobil bi trebalo da perete sapunicom i vodom redovno, ne čekajući da se prljavština nakupi i oteža vam posao.

Ipak, ne preporučuje se upotreba teških abrazivnih sredstava koja bi vremenom mogla da oštete foliju.

Broutality team – Tim stručnjaka u svom poslu

Kada ste se odlučili da svoj automobil obložite folijom i time ga zaštitite, sledeće pitanje koje se postavlja jeste – gde to obaviti?

Broutality team ima višegodišnje iskustvo u presvlačenju automobila i drugih prevoznih sredstava zaštitnom folijom, brendiranju automobila ili zatamnjivanju stakala, kao i u brendiranju izloga.

Ukoliko želite brzu, profesionalnu i ljubaznu uslugu, kontaktirajte nas! Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom naših usluga! Hiljade zadovoljnih i nasmejanih korisnika stoji iza imena Broutality!

poliranje automobila Beograd Broutality 4

Posetite naš vebsajt i informišite se o svakom aspektu postavljanja auto folija, kao i o ostalim temama u našoj branši.

Broutality team – Najkvalitetnije folije za automobile na jednom mestu čekaju na vašeg ljubimca!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *