Folije za automobile u 2021. godini

Folije za automobile u 2021. godini – Trendovi koji će dominirati!

Folije za automobile u 2021. godini nam stižu sa novim trendovima i dizajnom koji obara sa nogu.

Kada su folije za automobile prvi put izašle na komercijalno tržište, uglavnom se smatralo da imaju samo jednu svrhu: oglašavanje brendova i kompanija.

Međutim, kako je ova tehnologija dalje napredovala, folije za automobile su počele da privlače pojedine vlasnike automobila svojim estetskim i zaštitnim efektima.

Najbolje od svega, danas se folije sve više koriste i za presvlačenje enterijera, pored spoljašnjosti vozila. Time su vam na raspolganaju velike mogućnosti kada je u pitanju postizanje jedinstvene estetike vašeg četvorotočkaša.

Folije za automobile u 2021. godini – Šta nas očekuje?

Kao i bilo koji drugi način ”stilizovanja” automobila, tako se i trendovi vezani za automobilske folije menjaju svakih nekoliko meseci.

Ukoliko ste i vi pravi automobilski entuzijasti i ponosite se svojim četvorotočkašima, onda verujemo da ste spremni da učinite sve što možete da svog ”ljubimca” istaknete na jedinstven način.

presvlačenje komplet auta folijom Broutality 2

Broutality team vas upoznaje sa novim trendovima automobilskih folija u 2021. godini.

Metalik auto folije

Tokom aktuelne 2021. godine jedna od najtraženijih vrsta folija za automobile biće metalik završna obrada. Ukoliko želite da vaš automobil ima onaj sjajni metalik izgled sa završnom obradom od ružičastog ili belog zlata, na primer, znajte da će ovaj trend i te kako biti prisutan na ulicama.

Crne automobilske folije

Znate da je boja auto folija veoma važna. Otkad su folije za vozila postale tako popularne za individualnu upotrebu, crne automobilske folije postale su željena nijansa za mnoge vlasnike automobila. Tako se na ulicama velikih svetskih gradova mogu videti razne metalik, satenske i mat crne obloge automobila.  

presvlačenje komplet auta folijom Broutality 1

Možda na nečije  iznenađenje, 2021. godina će slediti isti obrazac. Budući da crne folije za automobile mogu ići sa praktično bilo kojom veličinom automobila, one će ostati popularan izbor među vlasnicima automobila svih vrsta.

Ukoliko želite da estetika vašeg automobila ostane klasična, a istovremeno u trendu, ovaj razvoj događaja mogao bi biti savršen za vas.

Mat završna obrada

Još jedan trend za koji se predviđa da će dostići vrhunac 2021. godine je mat završna obrada automobila. Sa nijansama pastela, sivim i crnim, ova folija za automobile već stiče veliku popularnost.

Iako ova folija automobila najbolje funkcioniše sa svetlijim bojama i manjim automobilima, takođe može da istakne lepotu smelijih nijansi i većih modela. Sve u svemu, mat završna obrada ima univerzalnu privlačnost za one koji uživaju da se ističu koristeći podcenjenu estetiku.

Satenska završna obrada

Dok vam metalna završna obrada daje taj željeni sjaj, koncept satenske završne obrade može pružiti izgled u dve boje koji je neobičan iz dobrog razloga.

folije za stakla auta Broutality 3

Naime, satenske folije za automobile nude niži nivo refleksije, a pritom zadržavaju poseban metalni izgled. Ovo omogućava vašem automobilu da sija pod dnevnim svetlom i uličnim lampama. Naročito popularne u smelijim nijansama, predviđa se da će satenske folije biti aktuelni trend 2021. godine.

Smeli obrasci

Smeli obrasci kada su u pitanju automobilske folije su i dalje jedna od najpopularnijih aplikacija za presvlačenje automobila. Ovu reputaciju će zadržati i 2021. godine i naročito će zanimati one koji žele da se istaknu na svaki mogući način.

Slojevi, slojevi i više slojeva

Iako automobilske vinil folije koriste različite odsjaje i završne obloge, većina njih je jednodimenzionalna i koristi jedan materijal preko celog automobila. 2021. godine, ovo bi se moglo promeniti ako vlasnici automobila traže različite nijanse i boje duž različitih akcenata svog automobila.

Budući da su mogućnosti primene praktično neograničene, vlasnicima automobila će ovaj trend pružiti puno raznolikosti.

Gde možete da pronađete najbolje folije za automobile u 2021. godini?

Uz mnoštvo opcija koje možete da izaberete, možete da koristite ove trendove presvlačenja svog automobila kako biste svom vozilu dali potpuno novi izgled 2021. godine.

 

Zanima vas najbolji deo?

Ovaj podvig možete postići kontaktiranjem Broutality Team-a!

Sve što treba da uradite je da kontaktirate naše stručnjake za presvlačenje automobila, koji su i više nego iskusni u svom zanatu i pre svega usmereni na razumevanje vaših potreba.

presvlačenje malih automobila Broutality 2

Najbolje folije za automobile vas čekaju na dobro poznatoj adresi! Zato svratite do naše radionice u Petra Kočića 45, u Zemunu, da zajedno osmislimo novi izgled vašeg automobila.

Budite jedinstveni. Budite drugačiji. Neka vaš automobil govori u vaše ime.

3 thoughts on “Folije za automobile u 2021. godini – Trendovi koji će dominirati!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *