Presvlačenje automobila spolja

Presvlačenje automobila spolja

Presvlačenje automobila spolja postalo je veoma popularno poslednjih godina.

Upečatljiva, inovativna i smela grafika je nezamenjiva za brendiranje automobila. S obzirom na užurbani i mobilni životni stil ljudi danas od vitalnog je značaja da preduzeća na svojim vozilima imaju pored logotipa i jasno istaknutu poruku koja privlači pažnju prolaznika.

Međutim, presvlačenje automobila folijom nije namenjeno samo za poslovni svet. Zbog izuzetne povoljnosti, ali i mnogih drugih prednosti sve veći broj vozača se odlučuje da postavi folije kako bi zaštitio vozilo. Ujedno, ovo je najlakši način da svom četvoročkašu podarite novi izgled, pa ne čudi što u gradu svakodnevno srećemo privatna vozila na kojima su montirane metalik auto folije sa prelepim odsjajem. Ili, pak, mat folije koje daju luksuzni izgled.

Da bi presvlačenje automobila spolja donelo željene rezultate morate da obratite pažnju na 3 detalja.

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila?

Savršeno presvlačenje automobila spolja zahteva skup veština, ali i iskustva u radu sa različitim modelima vozila. Zato je prvi korak izbor pravog tima profesionalaca koji će posao obaviti brzo i efikasno.

presvlačenje automobila zemun broutallity

Preporuke prijatelja i rođaka mogu biti dragocene, mada stručnjaci savetuju da detaljnije infromacije potražite na internetu. Obavezno pogledajte fotografije prethodnih radova na zvaničnom sajtu kompanije. Ukoliko ste zadovoljni portfoliom potražite i komentare klijenata. Tek onda možete doneti odluku kome ćete poveriti presvlačenje svog vozila.

Iako mnogi tim biraju isključivo po ceni, ona ne treba da bude presudna, već se fokusirajte na kvalitet materijala i radova, jer su oni garancija postojanosti folija.

Potpuno presvlačenje automobila spolja ili samo pojedinih delova?

Pre nego što krenete u razmatranje dizajna morate da odlučite da li želite parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

Kao što samo ime govori, parcijalno presvlačenje predstavlja pokrivanje samo pojedinih delova. Obično su to hauba, krov, branik… Ovaj vid je preporučljiv ako želite da zaštitite samo “kritične” strane. Takođe, idealan je za naglašavanje pojedinih elemenata, jer daje savršeni sklad sa farbom.

Za razliku od parcijalnog, potpuno podrazumeva presvlačenje čitavog automobila. Ono pruža veću površinu za rad tako da imate priliku da pokažete svoju kreativnost i vozilu date lični pečat.

Birajte najbolji materijal za svoje vozilo

Na tržitu postoje proizvođači vinila visokog i niskog kvaliteta, što znači da nisu svi materijali za oblepljivanje jednaki. Za savršeno presvučen automobil tajna je u upotrebi materijala koji ne samo da izgleda sjajno, već će izdržati tokom svakodnevne vožnje.

presvlacenje-kucnih-aparata-broutality-1

Vrhunska imena brendova koja postoje već godinama i nude najbolji vinilni omot za automobile su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP. Jedino njihove auto folije krasi najbolji kvalitet koji obezbeđuje postojanost i do 7 godina, pa ne morate brinuti da li će folija izbledeti ili početi da se odlepljuje pod dejstvom vrelih sunčevih zraka tokom leta, kao ni da li će početi da puca od naleta snega i leda u zimskim danima.

Podarite svom vozilu lepu, ujednačenu boju, kontaktirajte Broutality team.

 

5 thoughts on “Presvlačenje automobila spolja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *