Presvlačenje enterijera vozila

Presvlačenje enterijera vozila

Presvlačenje enterijera vozila poslednjih godina je veoma popularno.

Već nekoliko decenija brendiranje automobila predstavlja vodeći marketing alat u poslovnom svetu. Razlog za to leži, pre svega, u upečatljivom efektu koji ne može ostati neprimećen, pa se autografika opravdano naziva “pokretnim bilbordom”. Ako se tome doda činjenica da je ova vrsta reklame ekonomičnija od drugih, ne čudi što gotovo sve kompanije svoja vozila “ukrašavaju” auto folijama.

Međutim, one se ne koriste samo u komercijalne svrhe. Sigurno ste primetili da gradom prolazi sve veći broj vozila koja su oblepljena folijama, dok je razvoj tehnike i novih vrsta vinila uticao da se presvlačenje automobila spolja preseli i na njihovu unutrašnjost.

Šta donosi presvlačenje enterijera vozila otkriva vam Broutality team.

Zaštitite enterijer svog vozila!

Briga o unutrašnjosti vozila je jednako važna kao i o njegovoj spoljašnjosti. Ipak, samo čišćenje, tj. usisavanje i brisanje prašine, nije dovoljno. Imajte u vidu da se i ovi delovi vremenom troše.

Presvlačenje enterijera vozila

Naime, čestice prašine, prljavštine, slučajno prosuta kafa i sok, kao i mrvice hrane mogu da dovedu do prekomernog habanja, dok su plastični i kožni elementi enterijera automobila izloženi sunčevim UV zračenjima i drugim faktorima iz spoljašnje sredine, pa je pravi izazov sačuvati kvalitet i sjaj koju je unutrašnjost nekada imala.

Srećom, to vam omogućava presvlačenje automobila folijom. Baš poput zaštitne folije za staklo obleplivanje unutrašnosti sprečiće dejstvo jakih sunčevih zraka tokom leta, pa nećete morati da brinete da li će se auto pregrejati ili boja izbledeti. Takođe, moći ćete u potpunosti da uživate u vožnji, jer je enterijer vašeg ljubimca ni u jednom trenutku neće biti izgreban, polomljen ili oštećen na neki drugi način.

Presvlačenje enterijera vozila otkloniće svaki nedostatak

Izreku: “lepota dolazi iznutra” zahvaljujući auto folijama možemo primeniti i na vozilima. One imaju neverovatnu moć da učine stari automobil savršenim.

Budimo realni, mnogi od nas ne mogu da priušte nov automobil, pa nije redak slučaj da ste pronašli auto iz snova po povoljnoj ceni i sa očuvanom karoserijom, ali katastrofalnim enterijerom. Sada ne morate da odustane od kupovine zbog zaslepljujuće jarke boje instrument table ili, pak, drvene završnice menjača. Jednostavno, upotrebite folije da prekrijete nedostatke i uskladite sa spoljašnjim izgledom.

Ujedno, presvlačenjem enterijera dajete svom četvorotočkašu lični pečat, pretvarajući ga u luksuzno skupoceno vozilo. U tome vam posebno mogu pomoći karbon crna i folija sa efektom brušenog metala.

Čak i ako ste kupili automobil iz fabrike nakon izvesnog vremena primetiće na njemu tragove korišćenja. Obično je prva na “udaru” kvaka na vratima vozača, koja u odnosu na druge deluje istrošeno. Zatim, vidljive promena nastaju na volanu i menjaču.

Umesto da se nervirate, iskoristite prednosti koje vam pruža presvlačenje pojedinih delova vozila. Sa auto folijama vrhunskog kvaliteta razlike u oblepljenim delovima i ostatku unutrašnjosti neće biti primetne.

Najbolje presvlačenje enterijera vozila

Nemojte da zaboravite da ključnu ulogu u trajnosti i izgledu presvučene unutrašnjosti vozila imaju profesionalci. Zato izaberite Broutality team. Osim najkvalitetnih folija svetskih proizvođa, stručni tim montera ima iskustva u radu sa različitim vozilima, tako da će čitav posao biti obavljen ne samo brzo već i efikasno.

 

2 thoughts on “Presvlačenje enterijera vozila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *