presvlačenje automobila folijom Broutality 1

Presvlačenje automobila folijom

Presvlačenje automobila folijom poslednjih godina je veoma popularno ne samo u svetu, već i kod nas.

Oblepljivanje automobila folijama od poliestera započelo je sredinom 20. veka. Naime, Newhouse Automotive Industries iz Los Anđelesa je pokrenula novi trend, tj. “novu senzaciju” koja je koštala od 10 do 20 dolara.

Međutim, komercijalnu upotrebu auto folije doživele su tek 1993. godine. S obzirom da su taksi vozila u Nemačkoj morala da budu bež boje, Kay Premium Marking Films je kreirao foliju kao povoljniju zamenu za farbanje.

Vrlo brzo mnoge kompanije uvidele su njihove prednosti, te je presvlačenje automobila folijom postalo važno marketing sredstvo. Brendiranje vozila i danas predstavlja nezamenjivu reklamu. Naročito ako se ima u vidu njihova trajnost i mobilnost. Što drugi vidovi oglašavanja, poput velikih bilborda ili reklama na TV, ne mogu da pruže.

Međutim, presvlačenje automobila folijom više nije namenjeno samo u reklamne svrhe. Sve više vlasnika privatnih četvorotočkaša se odlučuje za auto folije umesto za farbanje. Zašto je to razlog otkriva vam Broutality team.

Presvlačenje automobila folijom – Niska cena, bezbroj mogućnosti

Jedan od glavnih razloga zašto se ljudi odlučuju za auto folije jeste niska cena. Stručnjaci ističu da montiranje na čitavom vozilu u poređenju sa dobro izvedenim farbanjem može biti i do 50 odsto jefitnije.

Presvlačenje automobila folijom

Dodatnu povoljnost pruža široka ponuda. Tako da vrlo lako možete izabrati ne samo nijasnu, već i teksturu koju želite da ponese vaše vozilo. Za ljubitelje trendova tu su najmodernije auto folije za 2020. godinu. Počev od elegantnih mat, preko vanvremenski metalik, pa do igre svetlosti kod hrom folija za auto – mogućnosti u dizajnu, zaista, su neograničene.

Auto folije su jednostavne za postavljanje i lake za održavanje

Za razliku od farbanja, koje zahteva i do nedelju dana, presvlačenje automobila folijom može biti završeno za najviše 2 dana. Što je značajna prednost, jer u modernom dobu vozilo je neophodno za obavljenje svakodnevnih zadataka.

Čak i kada odlučite da svom ljubimcu podarite novi izgled, budite bez brige – skidanje folije neće ošteti farbu koja se nalazi ispod. Svakako, kvalitet usluga garantuje vam jedino tim iskusnih profesionalaca i najbolje folije za auto svetski poznatih proizvođača, kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP.

I samo održavanje nije zahtevno. Preporučuje se ručno pranje vozila, a za otklanjanje smole, soka od drveća, ptičijeg izmeta i insekata dovoljno je da nakvasite toplom vodom i sapunicom zahvaćeno mesto. Zatim lagano obrišete mikrofiber krpom.

Presvlačenje automobila folijom štiti vaše vozilo

Auto folije nemaju samo dekorativnu ulogu. Dizajnirane su tako da štite vaše vozilo od udaraca i ogrebotina koji mogu nastati u toku vožnje. Takođe, one neće izbledeti niti pucati pri naletima mraza zimi i dejstvu sunčevih zraka tokom letnjih meseci.

Presvlačenje automobila folijom

Folije vrhunskog kvaliteta karakteriše ne samo visok stepen izdržljvosti, već i trajnosti. Pojedini brendovi garantuju postojanost i do 7 godina. Vaša vozila će imati finu, ujednačenu boju sve dok ne odlučite da je promenite, odnosno ne izaberete novi model auto folije.

Ukoliko ste rešili da promenite boju automobila pomoću auto folije kontaktirajte Broutality team. Dugogodišnje iskustvo i primena isključivo proverenih folija sinonim su za kvalitet naših usluga, u šta su se uverili brojni klijenti.