Metalik auto foije

Metalik auto folije

Metalik auto folije daće novi sjaj vašem vozilu.

Presvlačenje automobila folijom poslednjih godina je nezamenjivo marketinško sredstvo. Glavni razlog jeste činjenica da jedino ovaj vid oglašavanja pruža maksimalnu vidljivost poslovanja, pa ne čudi što su gotovo sve kompanije svoja vozila “ukrasila” vinil reklamom.

Međutim, folije nisu namenjene samo za brendiranje automobila. S obzirom da su najlakši i najpovoljniji način promene izgleda vozila, sve veći broj ljudi se odlučuje da umesto farbanja svojim četvorotočkašima da lični pečat. Ujedno, sačuva njihov vek trajanja, jer najbolja zaštita automobila su auto folije. Naime, folije štite vozilo od svih udaraca, abrazije, ogrebotina, kao i negativnih temperaturnih uticaja tokom hladnih i vrelih letnjih dana.

Imajući u vidu široku rasprostranjenost, industrija vinila se stalno razvija, donoseći nove vrste. Tako su auto folije za 2020. godinu bile u metalik znaku, a sudeći po najavi trendova vladaće i u narednoj godini.

Po čemu su metalik auto folije posebne?

Kada vidite vozilo koje svetluca poput dijamanta, znajte da je presvučeno metalik folijom. Ona pruža zadivljujući izgled, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kako odabrati boju za presvlačenje vozila Broutality Team

Pored jedinstvenog stila, metalik auto folije krasi i izuzetni kvalitet. Za razliku od standardnih, koje se sastoje od 3 sloja, metalik dolaze sa najmanje 6 slojeva. Na taj način daju dodatnu zaštitu i maksimalnu trajnost, pa opravdano spadaju u auto folije najviše klase kvaliteta.

Njihove neverovatne performanse se zasnivaju i na tehnici obrade. Naime, metalik folije sadrže titan i druge dragocene materijale, u izradi se koristi metoda “magnetronskog raspršivanja” tako da se postiže visoka propusna i izolaciona moć. Dok klasične folije, obično, su obložene aluminijumom i gvožđem. Samim tim, funkcija toplotne izolacije i zaštite od eksplozije veoma se razlikuje.

Metalik auto folije sa matiranim efektom

Ne samo da imate mnoštvo nijansi, već metalik auto folije vam nude i različite modele sjaja, uključujući i mat varijante.

Upravo matirane metalik verzije daju poseban dodir luksuza, pretvarajući svaki automobil u skupoceni. Ove auto folije uklanjaju odsjaj svetlosti i reflektujuće efekte uličnih detalja sa površine vozila, pa u prvi plan stavljaju liniju karoserije vašeg vozila. Zbog toga su idealne za ljude koji žele metalni efekat, ali ne vole sjajni izgled.

Čak i parcijalno presvlačenje vozila njima privlači pažnju. Dovoljno je da folije postavite na retrovizor ili krov i – pogledi slučajnihprolaznikaneće izostati.

Takođe, mat folije su savršene za naglašavanje reklame brendiranih vozila.

Kako se održavaju metalik auto folije?

Vozila presvučena metalik auto folijama su laka za održavanje. Ipak, to ne znači da treba da zanemarujete redovno pranje i čišćenje.

Stručnjaci savetuju da koristite isključivo neabrazivna sredstva za pranje. Pritisak vode treba da bude niži od 14 MPa, a temperatura ispod 80 stepeni Celzijusovih. Mlaz pri pranju treba da bude udaljen od folije najmanje 30 cm i da na nju pada pod uglom od 90 stepeni.

Imajte u vidu da poliranje presvučenih automobila nije potrebno, pa izbegavajte upotrebu voska ili bilo kog drugog proizvoda za poliranje.

Ukoliko ste odlučili da svom ljubimcu podarite najlepši sjaj, poverite presvlačenje metalik folijama Broutality team-u.

3 thoughts on “Metalik auto folije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *