Mat auto folije

Mat auto folije – Hit ove sezone!

Mat auto folije apsolutni su hit ove sezone. One vašem ljubimcu donose upečatljiv izgled, koji će sasvim sigurno privlačiti sve poglede.

Ukoliko vam je jednostavno dosadila sjajna boja vašeg automobila, mat auto folije uneće pravu dozu svežine, učiniće ga atraktivnijim i zaštitiće vašeg četvorotočkaša.

Zašto je baš ova vrsta folija postala toliko popularna i svrstava se u najbolje auto folije u 2021. godini? Ukoliko vas zanima odgovor na ovo pitanje, na pravom ste mestu.

Broutality team predstavlja vam novi broj jedan u svetu kada su u pitanju auto folije – mat auto folije.

Mat auto folije – Uloga auto folija u promeni imidža vašeg četvorotočkaša

Ono što je važno znati jeste da se auto folije odavno ne koriste samo i isključivo za brendiranje automobila. Uloga auto folija je i u promeni imidža i boje vašeg ljubimca. Bez obzira na to da li želite samo da osvežite boju i istaknete sjaj ili želite totalno da promenite izgled bez upotrebe farbe, auto folije su savršeno rešenje.

Auto folije najekonomičniji su način da dođete do potpuno promenjenog izgleda vašeg vozila na duže staze. S obzirom na to da su auto folije izuzetno izdržive i dugovečne, nećete imati mnogo muke oko održavanja automobila.

Na tržištu postoji nekoliko vrsta automobilskih folija – sjajne, mat, hrom, metalik, mat metalik, saten.

održavanje auto folija tokom leta Broutality 3

Ove sezone mat auto folije preuzimaju vođstvo na listi najpopularnijih i najtraženijih vrsta auto folija u boji.

Matirane nijanse služe kako bi se automobil istakao iz mora istih ili sličnih sjajnih nijansi. Uvek ih rado preporučujemo u pastelnim, sivim ili crnim tonovima, svim onim odvažnim vozačima koji žele da se razlikuju od ostalih. Mat završna obrada nikada ne može da dosadi!

Najpopularnija boja mat auto folije ove sezone

Iako će bilo koja mat boja za koju se odlučite za svoje vozilo doprineti drugačijem izgledu i učiniti da se ono istakne iz mase, čini se da je neprevaziđen trend i dalje – mat crna nijansa auto folija!

Osim što će učiniti da vaš automobil izgleda moćno i upečatljivo, učiniće i da se vi osećate isto tako dok ga vozite!

Zaštitne folije za karoseriju 2 - Broutality

Opšte poznata je činjenica da su automobili koji iz fabrike izađu sa mat bojom mnogo skuplji u odnosu na klasičnu, ’običnu’, crnu boju sa visokim sjajem. Crna mat auto folija istaći će svaki detalj na vašem vozilu, a pritom neće oštetiti prvobitnu, odnosno originalnu farbu automobila. Za razliku od mat farbe za auto, foliju možete skinuti kada god to poželite, a boja ispod nje ostaje netaknuta.

Crna mat nijansa auto folija uvek će biti klasična i sa njom nikada nema greške. Crna boja nikada ne izlazi iz trenda, a sa korišćenjem kvalitetne mat auto folije i pravilnim održavanjem vaš ljubimac izgledaće savršeno minimum pet godina.

Gde presvući svog ljubimca mat auto folijom?

Svoj automobil možete presvući u potpunosti mat auto folijom ili samo određene detalje dizajna istaći na ovaj način.

Broutality team nudi vam najkvalitetnije auto folije, bez obzira na tip završnice. Kod nas možete pronaći i mat auto folije, ali i metalik, sjajne ili satenske folije. Ukoliko ipak želite samo da zaštitite svoje vozilo, bez menjanja originalne farbe, nudimo vam i takozvane zaštitne folije za automobile.

Presvlačenje taxi vozila folijom

Naše dugogodišnje iskustvo u presvlačenju automobila folijama u boji ili providnim vinilom, kao i u brendiranju vozila ili izloga, čini nas vašim idealnim saveznikom. Mi ćemo učiniti da vaš četvorotočkaš u svakom trenutku izgleda savršeno.

U svakom trenutku možete pogledati našu celokupnu ponudu u okviru odeljka ’Galerija’ na sajtu. Takođe, možete nas kontaktirati i raspitati se o našim uslugama.

Broutality team uvek vam je na raspolaganju! Poverite nam svoj automobil, a mi ćemo se postarati da on izgleda moćno, atraktivno i u trendu.

Najkvalitetnije auto folije možete pronaći upravo u Broutality team-u!

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *