Auto folije za zimu

Auto folije za zimu

Auto folije za zimu su veoma tražene širom sveta.

Iako je početak jeseni, tmurni kišoviti dani uveliko nas podsećaju da dolaze hladni meseci. Mnogi vozači smatraju da je još uvek rano da pripreme auto za zimu, mada nam iskustvo kaže da ovo godišnje doba zna često da iznenadi. Čini se da poslednjih godina u trenu nastupi period prepun mraza i vetra. Ovakvi dani ne prijaju ni pešacima koji su morali da izađu iz svojih toplih domova, a još manje vozačima, jer moraju da obrate dodatnu pažnju u saobraćaju.

Da biste izbegli neprijatnosti koje donosi vožnja zimi, stručnjaci savetuju da na vreme pripremite svoj auto. To podrazumeva ne samo zamenu guma i proveru ulja i antifriza, već i zaštitu spoljašnjosti. U tome vam mogu pomoći zaštitne i sigurnosne auto folije.

Šta su auto folije za zimu?

Auto folije za zimu predstavljaju posebnu vrstu folija koje se koriste za presvlačenje automobila spolja. Razvijene su na osnovu folija za helikoptere koje su korišćene za vreme Vijetnamskog rata kako bi se zaštitile lopatice od udara šljunka i peska. Na taj način su izbegnuti troškovi za nabavku novih.

Auto folije za zimu

S obzirom da su pokazale izuzetni stepen zaštite, a bile su ekonomski isplative, ove folije su vrlo brzo našle primenu na vojnim vozilima. Da bi poslednjih decenija, sa razvojem industruje auto folija, dobile komercijalnu upotrebu.

Za razliku od auto folije za brendiranje vozila, ove vrste predstavljaju gusti termoplastični uretanski film koji je proziran. To znači da ne menjaju boju vašeg ljubimca, već imaju isključivo zaštitnu ulogu. Zbog toga se mnogi vlasnici odlučuju za parcijalno presvlačenje vozila. Odnosno, postavljanje folije samo na kritičnim mestima, koja su najizloženija negativnim faktorima spoljašnje sredine.

Zašto izabrati auto folije za zimu?

U zimskim danima kamenčići sa puta predstavljaju pravu opasnost za vaša vozila. Nije redak slučaj da ostave tragove i oštećenja pri jakim udarima izazvanim vetrom. Ni mraz ne prija karoseriji. Zbog padavina na putevima su veće količine ne samo vode, već i soli koje se zadržavaju na vozilu, dovodeći do korozije.

Srećom, auto možete da sačuvate od zimskih nepogoda pomoću folija. Zahvaljujući njihovom specijalnom dizajnu stvoren je zaštitni omotač tako da je izbegnuto negativno dejstvo spoljašnjih faktora. Samim tim očuvana je i vrednost vozila, što je posebno značajno kada odlučite da ga prodate.

Folije za zimu često se montiraju i na potpuno novim vozilima kako bi se očuvao savršeni izgled. Naime, ove folije naglašavaju postojeću boju, dajući vozilu lep ujednačen sjaj.

Sigurnosna folija za stakla

Auto folije za zimu nisu namenjenje samo za karoseriju. Posebnu grupu čine sigurnosne folije za prozore. Karakteriše ih jak adhezivni sklop i ogromna sposobnost istezanja, te predstavljaju snažnu barijeru od spoljašnjih uticaja.

Auto folije za zimu

Zapravo, ove folije povećavaju perfomanse stakla, pa i u slučaju udara i loma, površina ostaje u jednom komadu.

Auto folije za zimu vrhunskog kvaliteta, koje garantuju višegodišnju zaštitu, čekaju vas u bogatoj ponudi Broutality team-a.

One thought on “Auto folije za zimu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *