Parcijalno presvlačenje vozila

Uspešne firme veliku pažnju posvećuju marketingu i upravo zato biraju parcijalno presvlačenje vozila. Ono se poslednjih godina pokazalo kao odlično sredstvo za prepoznavanje brenda. Trenutno je, po mišljenju mnogih, bolja reklama od novinske, radio pa čak i reklame na televiziji.

Parcijalno presvlačenje vozila u savremenom poslovanju je najbolji vid oglašavanja.

Bez obzira na veličinu vaše kompanije, da biste opstali među konkurentima morate biti prepoznatljivi, tj. morate da imate dobru reklamu.

Uspešne firme veliku pažnju posvećuju marketingu i upravo zato biraju parcijalno presvlačenje vozila. Ono se poslednjih godina pokazalo kao odlično sredstvo za prepoznavanje brenda. Trenutno je, po mišljenju mnogih, bolja reklama od novinske, radio pa čak i reklame na televiziji.

Šta je parcijalno presvlačenje vozila?

Parcijalno presvlačenje vozila predstavlja “ukrašavanje“ vozila auto folijama samo na njegovim pojednim delovima – haubi, krovu, braniku,… Najčešće obuhvata logo, kontakt informacije, slogan i sliku.

Neki vlasnici kompanija izražavaju zabrinutost da će parcijalnim presvlačenjem vozila izgledati “nedovršeno”. Ali sa dobrim dizajnom i stručnjacima kakve poseduje Broutality tim to nije slučaj. Zapravo, ovaj vid brendiranja je tako osmišljen da predstavlja pravu finesu, jer je prelaz između farbe na vozilu i auto folije neprimetan.

Parcijalno presvlačenje vozila je najjeftiniji marketinški potez

Parcijalno presvlačenje vozila koriste kako male porodične firme tako i multinacionalne kompanije. Idealno je rešenje kada je budžet za reklamiranje mali, jer ima nižu cenu u poređenju sa presvlačenjem celog vozila ili nekim drugim vidovima reklamiranja.

Korišćenjem ove marketinške strategije dobićete veću ekonomsku efikasnost vozila, jer je zbog nižih troškova obezbeđen brži povraćaj uloženog novca.

Parcijalno presvlačenje vozila ne samo da je ekonomično, već i dugotrajno. Auto folije štite vaš аutomobil od rаznih sitnih ogrebotinа, oštećenjа ili pucanja boje.

Takođe, ovo brendiranje je najbolji izbor za one koji ne žele da njihov poslovni auto bude previše “natrpan“. Za upečatljiv utisak dovoljna je zanimljiva grafika samo na njegovim pojednim delovima.

Parcijalno presvlačenje vozila pretvara vaš automobil u pokretnu reklamu

Prednosti parcijalnog presvlačenja vozila su veliki. Pre svega, fotografije i reči u pokretu su atraktivnije ljudima od klasičnih reklama, što omogućuje bolju vidljivost kao i prepoznatljivost vašeg brenda. Ovaj vid reklame nije napadan te ne ometa druge učesnike u saobraćaju, a kako ste stalno u pokretu to podrazumeva i veću pokrivenost, a samim tim i proširivanje mreže klijenata.

Razlika između parcijalnog presvlačenja vozila i auto nalepnica

Slično magnetima, auto nalepnice pokrivaju veoma male delove vozila. Da biste obezbedili profesionalni izgled, preporučuje se parcijalno presvlačenja umesto upotreba nalepnica. Posebno dizajnirane auto folije pretvaraju vaš automobil u privlačni mobilni bilbord koji će probuditi veće interesovanje nego neprimetne auto nalepnice.

 

 

Parcijalno presvlačenje vozila ili parcijalno farbanje?

Personalizovano farbanje pojedinih delova automobila je tehnika koja je sve ređe u upotrebi. Razvojem naprednih tehnologija digitalnog štampanja i poboljšanja karakteristika vinilnih površina parcijalno farbanje je postalo veoma skupo, naročito ako se ima u vidu da je vreme procesa znatno duže nego prilikom lepljenja folija. Broutality tim profesionalaca za tili čas će presvući pojedine delove vašeg vozila!

Pozovite nas ili pogledajte ponudu i detaljne informacije na našem sajtu www.broutality.com

Čekamo vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *