Presvlačenje automobila – osvežite svoj auto pre proleća

Presvlačenje automobila je najbolji i najjeftiniji način da osvežite svoje vozilo. Da li je leto previše vruće za presvlačenje automobila? Hoće li se vinil istopiti? Da li će zimi led i sneg loše uticati ako se tada odlučim za proces presvlačenja? Česta su pitanja na koja vozači traže odgovor.

Presvlačenje automobila je najbolji i najjeftiniji način da osvežite svoje vozilo.

Da li je leto previše vruće za presvlačenje automobila? Hoće li se vinil istopiti? Da li će zimi led i sneg loše uticati ako se tada odlučim za proces presvlačenja?

Česta su pitanja na koja vozači traže odgovor. Iako presvlačenje automobila možete uraditi bez obzira na godišnje doba i spoljašnju temperaturu stručnjaci navode određene razloge zašto je to ipak poželjno učiniti pre početka proleća.

Presvlačenje automobila pre proleća zahteva kraće vreme za rad nego u toplim danima

Presvlačenje automobila je proces koji zahteva određeno vreme kako bi se ispravnom uradio. Dizajn imontiranje auto folija nemoguće je izvesti u jednom danu. Naime, pre nego što se odlučite na bilo kakvu promenu na automobilu potrebno je da se detaljno informišete.

 

 

Dobar dizajn započinje konsultacijama. Stručni tim Broutality razradiće svaku vašu ideju koju ćete moći da vidite i potvrdite pre štampanja auto folije. Nakon odobravanja materijala za presvlačenje automobila potrebno je vreme za pravilno štampanje i rezanje. Takođe, vozilo treba pripremiti za montiranje folije. To podrazumeva detaljno čišćenje, pranje i sušenje 12-24 sati da bi presvlačenje automobila bilo uspešno.

Ako vozilo ima udubljenja ili delove koje je zahvatila rđa, auto-folija ih neće prekriti jer prati njihovu strukturu, te će pokazati svu nesavršenost vašeg automobila. Zato se sve nepravilnosti moraju sanirati kako bi se dobila glatka površina za rad.

Samo presvlačenje automobila vrši se jedan ili dva dana u zavisnosti od njegove veličine. Imajući u vidu vreme koje je potrebno od dizajniranja pa do krajnjeg rezultata, ovo je najbolji period da obavite bilo kakvu promenu na svom vozilu. Jer, mnogi vozači čekaju lepo vreme kako bi svoj auto odvezli stručnjacima na presvlačenje, što stvara veće gužve, a samim tim produžava vreme čitavog procesa.

Presvlačenje automobila pre proleća snižava rizik od jačanja konkurentnosti

Sigurni smo da vaši konkurenti ne čekaju da se sneg otopi kako bi svoje vozilo pretvorili u pokretnu reklamu. Da biste opstali na tražištu i pobedili konkurenciju morate stalno biti prisutni. Kontunuitetom postižete bolju prepoznatljivost svog brenda.

U hladnim danima broj vozača na putevima je veći pa će vaše presvučeno vozilo privući pažnju većeg broja potencijalnih korisnika čime je veća mogućnosti širenja poslovanja.

To istovremeno znači i da ćete brže početi da vraćate uloženi novac u svoju investiciju, pa dugoročeno gledano znači i niže troškove poslovanja.

Presvlačenje automobila pre proleća ima zaštitni efekat

 

 

Sneg i led oštećuju vozila na putevima tokom zimskih meseci. Presvlačenje automobila nema samo marketinški i dekorativni karakter, već i zaštitini. Kvalitetna auto folija može da izdrži različite, pa i ekstremne, spoljašnje uslove. Takođe, ona štiti fаrbu od rаznih sitnih ogrebotinа, pucanja boje ili oštećenjа od kаmenčićа i tаko produžаvа vek vаšeg аutomobilа kаo i njegovu vrednost ukoliko kasnije odlučite da ga prodate.  Presvucite svoj automobil u Broutality studiju i spremni dočekajte proleće!

 

3 thoughts on “Presvlačenje automobila – osvežite svoj auto pre proleća

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *