Auto folije u metalik boji 3- Broutality

Auto folije u metalik boji – Dajte svom automobilu dozu posebne elegancije

Auto folije u metalik boji su jedno od najatraktivnijih rešenja za vašeg četvorotočkaša.

Presvlačenje automobila je pravi trend današnjice koji nalazi primenu i u marketingu. Na ovaj način možete svoje vozilo pretvoriti u „reklamu na točkovima“, dok istovremeno birate najatraktivniji dizajn.

U ovom blogu Broutality vam otkriva posebnu čar metalik folija, koje su sve što možete poželeti!

Auto folije u metalik boji 1- Broutality

Zašto auto folije u metalik boji?

Auto folije u metalik boji daju vašem vozilu elegantan i atraktivan izgled u svakom trenutku vaše vožnje.

Ako želite da imate vrlo jedinstven i prepoznatljiv izgled vašeg vozila, onda je metalik boja pravi izbor. Ona daje taj “cool efekat”, i pomoći će vam da privučete pažnju svojim automobilom gde god se pojavite. Ovo je sjajno rešenje za moćne sportske automobile, i izbor sa kojim nećete pogrešiti.

Zbog odraznih svojstava metalik boje, male ogrebotine ili nepravilnosti se obično mnogo teže primećuju. Metalne boje poput srebrne imaju najbolju moć prekrivanja. Međutim, druge nijanse će takođe sve nesavršenosti učiniti mnogo teže primetnim. Sve što je potrebno je da se odlučite za auto folije vrhunskog kvaliteta, i vaš mezimac će izgledati besprekorno.

Metalik boja reflektuje više svetlosti, i dodaje sjaj koji se ne može postići standardnom završnom obradom. Zbog ovog razloga, ona ima tendenciju da sakrije mrlje i udubljenja u vozilima, a takođe je otpornija na štetne UV zrake. Još jedan dodatni savet je da se odlučite za presvlačenje enterijera automobila, jer ćete na ovaj način imati maksimalnu zaštitu.

Metalik auto folije – Neka vaša “reklama na četiri točka” zablista!

Pored toga što su folije u metalik boji veoma atraktivne, takođe su odlične i kada je u pitanju brendiranje vozila. Kada imate sopstveni automobil, nema potrebe da delite prostor sa drugim oglašivačima! To znači da imate prostor za mnogo kreativnih mogućnosti, i možete smisliti razne načine da budete privlačniji potencijalnim kupcima.

Auto folije u metalik boji 2 - Broutality

Kao i maskirna, i metalik boja sama po sebi primetna i privlači poglede. Sve što je potrebno je još par informacija o vašoj kompaniji, i budite sigurni da ćete ostaviti utisak gde god se pojavite. Čak i kada ste zaglavljeni u saobraćaju, možete da se opustite, jer će vaša poruka stići do svih koji vas okružuju u tom trenutku.

Ako odaberete presvlačenje vozila u Zemunu, birate najbolje za svoj biznis. Imamo veliko iskustvo kada je u pitanju brendiranje automobila i dobro znamo koji način daje najbrže rezultate. Uz pomoć našeg iskusnog tima, bićete uvek ispred konkurencije.

Birajući kvalitetnu auto grafiku, folije vam mogu trajati čak nekoliko godina. Imamo najpovoljnije cene, zato je ova investicija veoma isplativa, ali i odlično marketinško rešenje.

Ukoliko vam ikada dosadi metalik folija, veoma lako je možete ukloniti. Pritom, vaš četvorotočkaš će biti potpuno zaštićen od svih spoljašnjih uticaja pa će nakon skidanja vinilnog omota izgledati kao nov.

Broutality Team je provereno mesto za promenu izgleda svakog automobila. Bilo da želite da samo osvežite izgled vašeg vozila ili pak neku dramatičnu promenu, biće nam drago da vam pomognemo u tome.

4 thoughts on “Auto folije u metalik boji – Dajte svom automobilu dozu posebne elegancije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *