Auto folije vrhunskog kvaliteta

Auto folije vrhunskog kvaliteta pružaju vam garanciju i sigurnost. One su, u stvari, tanka grafika koja delimično ili potpuno prekriva automobil. Izrađene su od poliestera i poseduju samolepljivi sloj koji omogućava montiranje na površini vozila.

Auto folije vrhunskog kvaliteta pružaju vam garanciju i sigurnost.

One su u stvari, tanka grafika koja delimično ili potpuno prekriva automobil. Izrađene su od poliestera i poseduju samolepljivi sloj koji omogućava montiranje na površini vozila.

Pored dekorativnog i marketinškog značaja, auto folije i zatamnjivanje stakalavrhunskog kvaliteta imaju i zaštitnu ulogu, jer štite vozilo od oštećenja, abrazije, UV zračanja i ogrebotina. Takođe, one štite i zdravlje vozača i pružaju mu privatnost jer onemogućavanje gledanje u unutrašnjost automobila.

Zbog ovih ključnih faktora, auto folije vrhunskog kvaliteta postaju sve popularnije ne samo u brendiranju poslovnih automobila, već i kod privatnih vozila.

Auto folije vrhunskog kvaliteta izrađene su od najkvalitetnijeg materijala

Presvlačenje automobila auto folijom zahteva mnogo stvari koje treba uzeti u obzir. Većinu ljudi zanima kako će izgledati grafika na vozilu, koje vrste automobila su najbolje za oblepljivanje, kao i kako održavati ovakvo vozilo. Iako su ova pitanja, na koja je potrebno naći odgovor važna, postoji jedna oblast koju mnogi zanemaraju. Ona igra najvažniju ulogu za uspeh čitavog procesa. Reč je o kvalitetu materijala od kog je auto folija napravljena.

Broutality team zna koliko je važno da materijal bude vrhunskog kvaliteta, kao i značaj odabira pravih vrsta. Upravo zato, ova firma svojim klijentima nudi auto folije vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača – ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP. Njih možete koristiti kako za potpuno, tako i za parcijalno presvlačenje vozila.

Auto folije vrhunskog kvaliteta imaju najbolje karakteristike

 

 

Auto folije predstavljaju relativno brz i ekonomičan način da “ulepšate” svoj automobil. Ali, da bi one duže trajale i vršile predviđene funkcije, potrebno je da su napravljene od materijala najboljeg kvaliteta.

Auto folije vrhunskog kvaliteta imaju visok stepen izdržljivosti. Što znači da su optorne na udarce i ogrebotine koje mogu nastati u vožnji. Takođe, one neće izbledeti na visokim temperaturama tokom letnjih meseci, pa će vaše vozilo uvek imati finu ujednačenu boju ili reklamu visoke vidljivosti.

Ove folije dolaze u bojama visokog sjaja, mat boje, brušenog metala i ugljeničnih vlakana. Sa toliko različitih opcija, sigurno ćete pronaći onu koja će odgovarati vašem projektu.

Auto folije vrhunskog kvaliteta imaju dugogodišnju garanciju

Jedna od najbitnijih karakteristika kvalitetnih auto folija jeste garancija koju nude u pogledu trajanja. Naime, pojedini brendovi imaju i do 7 godina garancije, a to znači da se ona neće skinuti pre nego vi odlučite da ponovo promenite izgled svog automobila.

Takođe, auto folije vrhunskog kvaliteta su fleksibilne, što ih čini jednostavnim za štampanje, sečenje i montiranje.

Presvlačenje automobila poverite profesionalcima

 

 

Ma koliko bila kvalitetna auto folija koju ste izabrali, ako je sami postavljate ili koristite usluge nekvalifikovanih ljudi, željeni rezultat će izostati.

Stručnjaci u ovoj oblasti znaju kako da pripreme vozilo za lepljenje, kao i kako pravilno da nanesu tanku foliju, kako ne bi došlo do njenog podizanja i boranja ili nastanka mehurića tokom vremena.

Da biste bili sigurni u kvalitet materijala i uspeh posla, svoj auto poverite Broutality teamu koji ima dugogodišnje iskustvo u svetu lepljenja folija i brendiranja vozila.