Nalepnice za izloge

Nalepnice za izloge – Dajte svom izlogu upečatljiv izgled

Nalepnice za izloge predstavljaju svojevrsne oznake sa određenom štampom.

Napravljene su od vinila, koji se koristi i za auto folije vrhunskog kvaliteta, kao i za presvlačenje nameštaja folijom. Sa prednje strane dolazi reklamni dizajn, dok se na drugoj strani nalazi lepak koji im omogućava lako prianjanje na svaku površinu.

Savremeno doba karakteriše brz životni tempo. Usled nedostatka vremena čini se da svi nekud jure, često ne obraćajući pažnju na ono šta se dešava oko njih. U ovakvom užurbanom svetu sigurni smo da neće ni primetiti monoton izlog radnja, čak i ako se u njoj nalazi ono što su krenuli da traže, da biste im skrenuli pogled i podstakli da uđu baš u vašu prodavnicu morate se izdvojiti od drugih, a u tome će vam pomoći brendiranje izloga pomoću nalepnica.

Zašto su nalepnice za izloge pravo rešenje za svaku radnju otkriva vam Broutality team.

Nalepnice za izloge donose jedinstveni dizajn

Od povećanja svesti o brendu, preko povećanja znatiželje kupaca, pa do doslednog identiteta – nalepnice za izloge su originalni marketing alat. Ujedno i najlakši način da pokažete svoje mogućnosti kako biste efikasno stigli do ciljnog tržšta.

Broutality-objekti-i-prostori-003

Dovoljno je da na kreativni način malim detaljima pomoću nalepnica predstavite svoje poslovanje. Tako, na primer, ako se bavite popravkom mobilnih telefona, upotrebite izlog za iluziju ispucalog ekrana telefona. Ukoliko, pak, posedujete restoran, možete izlog da “ukrasite” originalnim jelima iz svog menija.

Osim stalne reklame, nalepnice su odlične za trenutne promocije i akcije. Umesto da plaćate oglasni prostor u novinama, zakup bilborda ili gradsku dozvolu za tablu ispred radnje, iskoristete moć atraktivno dizajnirane nalepnice i – efekat je zagarantovan! Po isteku promotivnog perioda jednostavno ćete skinuti nalepnicu sa svog izloga ili je, pak, zameniti novom.

Nalepnice nisu namenjene samo za spoljašnju dekoraciju. Iskoristite grafičko rešenje na staklenim vratima unutar radnje kao putokaz do određenih artikala. Mada se mogu naći i u modernim kompanijama koje imaju staklene zidove između kancelarija, ne samo da su savršena reklama, već daju i dozu privatnosti zaposlenima.

Koje su prednosti upotrebe nalepnica?

Nalepnice za izloge su, pre svega, povoljno marketing sredstvo. Naime, sa malim ulaganjem dobijate zanimljivi dizajn vrhunskog kvaliteta koji privlači pažnju, pa su dostupne svim vlasnicima, čak i onim koji su tek otvorili radnju i imaju ograničen budžet.

S obzirom da su lake za rukovanje, za njihovo postavljanje ne treba angožavanje stručnjaka, kao kod celokupnog oblepljivanja izloga. Ipak, ako niste dovoljno precizni i vešti preporučljivo je da ovaj posao prepustite profesionalcima.

Nalepnice za izloge

Nalepnice za izloge karakteriše otpornost na sunčevo zračenje, vodu i bilo koje vremenske uslove. Do određene mere podnose i mehaničke uticaje. Istraživanja su pokazala da mogu da traju, bez oštećenja, do 5 godina na otvorenom prostoru i 15 godina u zatvorenom. Što znači da nećete morate stalno da izdvajate za novu reklamu.

Zbog izuzetne fleksibilnosti i nevoravatnih mogućnosti u dizajnu srećemo ih ne samo na prodavnicama, već i na izlozima banaka, restorana i kafića, ordinacija, pa i državnim institucijama.

Saveti za kreiranje nalepnice za izlog

Nalepnice su, često, vizuelni uvod za kupca, a dobro dizajnirane ostavljaju moćan prvi utisak. Da biste sa njima postigli cilj obratite pažnju da budu jasno vidljive sa udaljenosti svakog prolaznika. Ako se izlog nalazi tik uz ulicu uzmite u obzir i perspektivu kupaca dok voze ili se parkiraju.

Zatim, odredite šta tačno nalepnicama želite da postignete. Imajte u vidu da su male površine za rad, pa nikako nije poželjno da ih pretrpate različitim fontovima i grafikom. Ne samo da nećete privući pažnju, već postoji opasnost da preterano ukrašena nalepnica naruši lepotu ostatka izloga.

Broutality-objekti-i-prostori-032

Izradu nalepnica za izloge poverite Broutality team-u. Višegodišnje iskustvo i osavremenivanje rada garantuju vam najbolje idejno rešenje. Ukoliko želite da kompletirate reklamu za svoje poslovanje prepustite našem timu i bredniranje automobila iz voznog parka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *