brendiranje kamiona Broutality 1

Brendiranje kamiona

Brendiranje kamiona donosi vam najbolju reklamu.

Bez obzira na delatnost kojom se bavite, za uspeh nisu dovoljna samo sredstva i tim. Tajna se krije u kvalitetnoj reklami koja omogućava da vaša kompanija bude vidljiva.

Svesni smo da savremeno poslovanje karakteriše jaka konkurencija. Zato ne čudi što su u toku samo jedne godine brojne kompanije prinuđene da zauvek zatvore svoja vrata. Da bi izbegli ovu situaciju vlasnici i direktori se trude ne samo da obogate ponudu, već i da privuku pažnju kupaca. A to će postići dobrim marketingom.

Upravo je brendiranje kamiona jedan od efikasnih marketing alata.

Šta obuhvata brendiranje kamiona?

Ako ste investirali u kamion kompanije ili u njihov vozni park, idealno bi bilo da se on izdvoji iz mase, a ne da bude običan i nevidljiv na putu. Jednostavan i isplativ način za to jeste upotreba folije za brendiranje vozila.

brendiranje kamiona Broutality 2

Brendiranje kamiona predstavlja vid obeležavanja kojim se ističe kompanija. Zapravo, ono pretvara vaš kamion u svojevrsnu pokretnu reklamu. Obično se vezuje za potpuno presvlačenje folijom. Mada se može odnositi i na parcijalno presvlačenje vozila. Odnosno, oblepljivanje samo pojedinih delova. Takođe, obuhvata i izradu nalepnica. Pomoću njih u prvi plan se stavljaju samo logo i kontakt infromacije.

Brendiranje kamiona može se obaviti i farbanjem. Mada je ovaj vid reklame skup i nedovoljno postojan. Zbog čega su ga auto folije vrhunskog kvaliteta potisnule u drugi plan. Tako da se danas, gotovo, i ne primenjuje.

Zašto je prevlačenje kamiona folijama sigurna reklama?

Brendiranje vozila bilo koje vrste, zaista, je efikasno. Ipak, presvlačenje kamiona folijama pruža neverovatan efekat po poslovanje. Glavni razlog za to jeste visok nivo prepoznatljivosti brenda.

Da li ste znali da vozač kamiona godišnje u proseku pređe oko 180.000 kilometara. Prevozeći robu na odredište on prolazi kroz mnoga mesta. Neretko, i kroz nekoliko zemalja u jednoj turi. Samim tim i vaša reklama na kamionu prelazi ogromnu razdaljinu. Na taj način je omogućeno povećanje vidljivosti i mreže klijenata.

Druga važna karakteristika jeste površina za reklamu. S obzirom na fizičku veličinu kamiona možete biti sigurni da će vaša reklama na njemu biti jasno vidljiva i sa velike udaljenosti. Ujedno, imate dovoljno prostora da postavite atraktivni dizajn koji će privlačiti pažnju gde god se pojavite. Uključujući i parking mesta. Jer, brendiranje kamiona donosi vam reklamu 24 časa, svih 7 dana u nedelji.

Saveti za brendiranje kamiona

brendiranje kamiona Broutality 3

Nemojte da zaboravite da vaša reklama mora biti zanimljiva potencijalnim potrošačima, da ih inspiriše na kupovinu. Zato prvi korak u njenom kreiranju jeste tačno postavljanje ciljeva.

Pre svega morate da odlučite šta želite njome da postignete. Na osnovu toga možete izabrati parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

Saradnja sa dizajnerima je ključna za uspešno brendiranje. Oni imaju dovoljno iskustva da svaku vašu zamisao pretvore u realnost, ali i da vam predlože vodeće trendove u ovom marketing alatu.

Iako kamion daje bezbroj mogućnosti za reklamu, nikako nije preporučljivo da ga pretrpate grafikom. Dizajn koji nije smisleno povezan zahteva previše vremena da bi se uočila poruka koju nosi. Stoga nije redak slučaj da za posledicu ima formiranje negativnog mišljenja. Umesto dodavanja elemenata fokusirajte se na jednu glavnu komponentu.

Ukoliko niste sigurni kako treba da izgleda vaša reklama, prepustite se dizajnerima Broutality Team-a koji će kreirati najbolje idejno rešenje. Dok će tim montažera čitav posao obaviti stručno i u najkraćem roku, bez zastoja u poslovanju.

2 thoughts on “Brendiranje kamiona

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *