POLIRANJE VOZILA

broutality-poliranje-farova

POLIRANJE VOZILA

 

Boja na vozilu je stalno izložena vrmenskim prilikama: suncu, kiši, snegu, ledu, visokim temperaturama. Takođe i udarci kamenčića i peska stvaraju sitna oštećenja na boji vozila. Sve to nakon nekoliko godina ostavlja trag na vozilu i njenoj boji, tako da ona ostaje bez sjaja i površinske zaštite. Da bi vaš automobil i dalje imao sjajnu boju treba uraditi poliranje vozila. Poliranje vozila se vrši isključivo sa najkvalitetnijim sredstvima i potrebno je najmanje jednom godišnje polirati vozilo. Takođe je moguće i voskirnaje vozila i postavljanje zaštitne folije za boju.

POLIRANJE AUTOMOBILA – BEZBEDNOST VOŽNJE

Poliranje vozila  obavljamo sa visoko kvalitetnim sredstvima koja vraćaju fabrički izgled vaših farova. Poboljšajte sigurnost i preglednost vaše vožnje – ispolirajte vaš automobil.


Broutality team ima dugogodišnje iskustvo u svetu lepljenja folija, brendiranja vozila i objekata kao i zatamnjenju stakla i farova. Vodeću poziciju u Beogradu za lepljenje i brendiranje folijama stekli smo odličnim radom, kvalitetom i povoljnim cenama.

KONTAKT INFORMACIJE

Telefon:
064/188-45-90

Adresa:
Petra Kočića 45, 11080 Zemun

Email:

 broutality@gmail.com

INSTAGRAM FEED

Top