ZAŠTITNA SIGURNOSNA FOLIJA

zastitna-folija-za-staklo-bezbednost

ZAŠTITNA I SIGURNOSNA FOLIJA ZA STAKLA

Zaštitna folija vam pruža perfektnu zaštitu za vaš automobil ili objekat.

Namenjena je vama koji ne želite da menjate osnovnu boju automobila. Folija je otporna na udarce kamenčića, grana i insekata. Postavljanjem ove folije štite vaš automobil od nemarnih vozača na parkingu i slučaju grebanja. Takva zaštitna folija je naravno nešto veće debljine kako bi zaštita bila veća. Samim tim što folija štiti vaš automobil štiti i vrednost vašeg automobila.

Sigurnosna folija na vašem domu je namenjena za sprečavanje telesnih povreda u slučaju nezgoda i naravno štite vašu imovinu od pravala i kradja u vidu nevidljivih slojeva na vašim staklima. Sigurnosna folija je idealno za vlasnike lokala koji prodaju skuplju robu, kako bi sačuvali svoj izlog. Idealno rešenja za banke, kladionice, zlatare, izloge, vrtiće, škole, rivatne i poslovne objekte. Ova zaštitna folija može da vam spase život.

SIGURNOSNE ZAŠTITNE FOLIJE

Nevidljiva zaštitna sigurnosna folija za prozorska i automobilska stakla. Obezbedjenje stakla bez zaštitnih rešetki, rolo vrata. Sigurnosna folija za stakla štiti od rasprskavanja i provale u stan, poslovni prostor ili vozilo.