PRESVLAČENJE VOZILA FOLIJOM

presvlacenje-vozila-folijama

PRESVLAČENJE VOZILA FOLIJAMA

 

Folije za automobile su idealno rešenje za originalni izgled automobila ne samo u boji već i u originalnim detaljima kao što su presvlačenje samo pojedinih delova automobila (hauba, krov, branik, krilo, retrovizori, enterijer).

Paleta boja auto folija je raznovrsna, pomoću njih možete dobiti posebne efekte u izgledu. Efekti mogu biti biser, kameleon, metalik, 3D, karbon, hrom itd. Ukoliko želite samo da zaštitite vaš automobil, bez menjanja boje postoji i takva mogućnost, više o tome pročitajte u delu zaštita i sigurnosna folija. Zaštitite farbu vašeg vozila od nemarnih vozača na parkingu. Postupkom presvlačenja vozila na najeftiniji način možete poboljšati kako spoljašnji izgled tako i unutrašnji izgled vozila.

Folije za automobile vam nude savršen izgled u boji i bez ikakvog oštećenja prvobitne boje vozila, koja ostaje ista i posle skidanja folije. Naravno možete biti sigurni u naš deo posla, nakon vašeg izbora auto folije. Mi ćemo sa posebnom pažnjom i dugogodišnjim iskustvom obaviti proces presvlačenja vozila folijom. Iskustvo smo stekli kroz veliki broj obavljenih projekata i naravno, zadovoljnih klijenata. U procesu lepjenja folije na Vaš automobil posebno se obraća pažnja na delove automobila koji su komplikovaniji za rad, sve to u cilju da krajnji rezultat bude savršen. U našoj ponudi su folije renomiranih proizvodjača kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON, GRAFITYP. Pored presvlačenja automobila, imate mogućnost da presvučete svoj motor, čamac ili jahtu.
Garancija na rad je od 2 do 10 godina, u zavisnosti od kvaliteta folije.

Prijatelj mi je rekao za firmu Broutality i da su njemu prelepili automobil folijom. Nisam pogrešio što sam odustao od farbanja, folija je dala potpuno novu dimenziju mog automobila.

GORAN PJEŠČIĆ

Beograd

  • Brendiranje vozila

  • Brza instalacija folije na vozilo

  • Dugovečnost i otpornost na sve vremenske prilike

  • Daje jedinstven izgled vašem automobilu

  • Zaštita vozila od sitnih ogrebotina

  • Raznovrsna patela boja i efekata

oblepljivanje-vozila-broutality

SPECIJALIZOVANI SMO ZA OBLEPLJIVANJE FOLIJAMA

 

Mi u Broutality firmi, specijalizovali smo se za oblepljivanje vozila folijama i mi vam možemo uraditi bilo koje vozilo! Iako smo najpoznatiji po lepljenju folije na vozila, nikada ne zaziremo od novih, specijalnih projekata. Šta možemo reći? Mi volimo izazove!

Mi smo posvećeni našem poslu i donosimo najviši kvalitet folija sa najjačim bojama koje ste videli. Ne samo da naše folije i instalacije izgledaju odlično, već su u stanju da se suprotstave kiši, vetru i snegu, tako da možete imati miran sam i znati da je vašea marketing investicija sigurna.

Strast za kvalitetom i zadovoljstvo kupaca nas je dovelo da stvorimo ne samo kompaniju i brend, već najviši mogući standard u branši lepljenja folija na vozila. Mnogo firmi je radilo na totalno pogrešan način lepljenje folija na vozila, što je dovodilo do niza problema za potrošače. Dobar kvalitet i preciznost u lepljenju folija na automobilima, može se postići samo kroz dugogodišnje iskustvo. Ovaj posao se ne može naučiti u 2 nedelje, naravno, ni iz udžbenika. Zahvaljujući našem iskustvu, Broutality firma je rođena i sada svi naši kupci dobijaju najbolje u dizajnu, najbolje u instalaciji, i najbolji korisnički servis!

BRENDIRANJE VOZILA KAO STRAST

Kada je reč o znanju i iskustvu, Broutality je tu od početka! Tokom 10+ godina iskustva, mi smo imali privilegiju da uradimo mnogo vozila i to ne samo vozila u Srbiji već i i instranstvu! KVALITET, KVALITET, KVALITET je rezultat naše strasti i predanosti poslu.