Parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila?

Parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila? Pitanje koje muči mnoge vlasnike kada se odluče da uz pomoć auto folije svom ljubimcu podare drugačiji izgled.

Parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila? Pitanje koje muči mnoge vlasnike kada se odluče da uz pomoć auto folije vrhunskog kvaliteta svom ljubimcu podare drugačiji izgled.

Presvlačenje automobila predstavlja proces potpunog ili delimičnog oblaganja auto folijama kako spoljašnjeg tako i unutrašnjeg dela vozila dajući mu novi sjaj.

Ranijih godina presvlačenje vozila bilo je namenjeno isključivo u poslovne svrhe. Vlasnici kompanija su uvideli da je za opstanak na konkurentnom tržištu važno biti prepoznatljiv. Odnosno, potrebna je dobra promocija, a u tome presudnu ulogu ima automobil kao pokretna reklama.

U poslednje vreme sve veći broj ljudi želi da istakne svoj privatni četvorotočkaš. Te se odlučuju za parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

Ukoliko niste sigurni da li vam više odgovara parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila, ili se pak pitate da li je bolje bojenje vozila ili auto folija, Broutality team vam svojim savetima može pomoći da donesete odluku.

Parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila prema ceni

Na izbor mnogih stvari u životu odlučujući je materijalni faktor. Ni pitanje vezano za parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila nije izuzetak.

Preslačenje vozila zavisi od vrste i kvaliteta folije, marke automobila pa i veličine oblepljenog prostora. Za potpuno presvlačenje automobila potrebno je izdvojiti od 200 do 600 evra, dok parcijalno presvlačenje vozila “udarne zone“ može da iznosi i oko 300 evra.

Iako je cena bitna, vodite računa da izaberete isključivo auto folije vrhunskog kvaliteta. Jer jedino one garantuju postojanost. Zbog toga Broutality team radi sa folijama renomiranih proizvođača kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP.

Parcijalno ili potpuno presvlačenje – uloga

Auto folije nemaju samo dekorativni karakter, već i zaštitni. One mogu da izdrže različite vremenske uslove, te štite fаrbu od rаznih sitnih ogrebotinа, pucanja boje ili oštećenjа od kаmenčićа. Na taj način produžavaju vek vаšeg аutomobilа.

I parcijalno presvlačenje štiti delove koji su obloženi folijom. Zato, ukoliko niste u mogućnosti ili ne želite da montirate folije na celo vozilo, obavezno izaberite zaštitne folije za najizloženije delove, a to su branici, deo haube, retrovizori i krila iznad točka.

Parcijalno ili potpuno presvlačenje prema nameni

U modernom marketingu bez obzira da li za svoje poslovanje izaberete parcijalno ili potpuno presvlačenje, pozitivni efekat biće vrlo brzo primećen.

Atraktivne fotografije i zanimljivi slogani više privlače pažnju ljudima nego klasične reklame. Jer, one nisu napadne i ne ometaju druge učesnike u saobraćaju, a kako ste stalno u pokretu na ulicama grada, donose veću vidljivost. Samim tim stvaraju i brojne potencijalne klijente, koji će, kada uoče ovakvu pokretnu reklamu, poželeti da probaju vaše prozvode ili usluge.

 

 

Većina kompanija se odlučuje za potpuno presvlačenje automobila. Uz dobar dizajn i kvalitetnu štampu na foliji, vozilo neće biti “natrpano”. Naprotiv, predstavljaće skladnu reklamnu celinu, koja će učiniti vaš brend prepoznatljivim.

Za vlasnike koji vole diskretniji, a efektni dizajn, savršena opcija je parcijalno presvlačenje. Dovoljna je samo privlačna rečenica ili grafika na vidljivom delu automobila da bi ciljna grupa prepoznala vašu poruku.

Broutality team odlikuje dugogodišnje iskustvo, stručnost, kvalitet i savršeno presvlačenje kako parcijalno tako i potpuno.

5 thoughts on “Parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *