kada je potrebna zamena auto folije Broutality 1

Kada je potrebno da zamenite auto folije?

Kada je potrebna zamena auto folije? Pitanje koje često postavljaju oni koji se odluče na parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

Automobili odavno nisu samo stvar luksuza, već potreba koja nam čini život lakšim. A da bi mogli da ih koristimo neophodno je redovno održavanje. Pored pranja, ono uključuje godišnji servis, zamenu guma, poliranje vozila

Međutim, i uz stalno ulaganje ogrebotine i sitna oštećenja tokom vožnje nemoguće je izbeći. Srećom, otkrivene su auto folije. Tako da vaš četvorotočkaš u svakom trenutku može da ima ujednačenu, lepu nijansu, bez ikakvih tragova po njemu.

Iako smo se odavno uverili u prednosti koje donosi presvlačenje vozila, sada se nameću druge dileme. Jedna od njih jeste: “kada je potrebna zamena auto folije”.

Koliki je rok trajanja auto folija?

Vek trajanja presvučenog vozila zavisi od mnogih faktora. Pre svega, od vrste materijala. Auto folije vrhunskog kvaliteta garantuju postojanost i do 7 godina. Mada kod brendiranih automobila, usled veće upotrebe, može biti oko 5 godina. Što je sasvim zadovoljavajući rok, s obzirom da farbanje nema takvu moć zaštite.

kada je potrebna zamena auto folije Broutality 2

Na trajnost utiče i samo montiranje. Odnosno, stručnost tima koji vrši presvlačenje vozila. Ako folija nije pravilno postavljena može brzo da pokaže znakove habanja. Zato, obavezno odaberite profesionalnu kompaniju, kao što je Broutality team, koji je specijalizovan za presvlačenje svih vrsta vozila. Na taj način možete biti sigurni da ćete dobiti najbolje i dugoročne rezultate.

Svakako, ne treba zaboraviti i održavanje. Parkiranje u hladu tokom vrelih dana i ručno pranje drastično povećava životni vek folija. Te pojava ljuštenja ili pucanja, kao i bledila boje jeste najčešći odgovor na pitanje: “kada je potrebna zamena auto folije”.

Kada je potrebna zamena auto folije? Kada poželite da podarite automobilu novi izgled

Plasiranje novih proizvoda i usluga zahteva i novu reklamu. Samim tim javlja se potreba za novim dizajnom autografike.

Ipak, imajte u vidu da previše slika i različitih fontova donosi efekat prenatrpanosti. Te smanjuje vidljivost vaše pokretne reklame na vozilu.

Čak i ako nije reč o automobilima za komercijalnu upotrebu, trendovi u presvlačenju se menjaju. Zahvaljujući njima, uz mala ulaganja i kad god poželite moći ćete da zamenite zastareli dizajn i izaberete novi stil, koji vam donosi osećaj potpuno novog vozila.

Skidanje i montiranje nove auto folije

kada je potrebna zamena auto folije Broutality 3

Mnogi ljudi su mišljenja da je teško skinuti jednom postavljenu auto foliju. Što je velika zabluda. One su dizajnirane da se mogu lako otkloniti, bez ikakvih oštećenja farbe. Sve što je potrebno jeste izvor toplote, malo iskustva i strpljenja.

Nakon zagrevanja do određene temperature, foliju treba povući obema rukama pod uglom od 45 stepeni. Vodite računa kod vozila koja su presvučena više od 3 godine, jer postoji verovatnoća da je prijanjanje prilično jako. Pa morate pažljivo skidati kako ne bi došlo do oštećenja.

Kada skinete i očistite vozilo možete krenuti sa pripremom za novo montiranje.

Ukoliko ste rešili da promenite izgled svog vozila, poverite čitav posao Broutality Team-u, jer vas ovde čekaju lux folije za presvlačenje automobila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *