auto folije za 2020 godinu Broutality 1

Auto folije za 2020. godinu – Trendovi

Auto folije za 2020. godinu donose najnovije trendove.

Brojne kompanije širom sveta su shvatile da je parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila najbolja reklama. Te auto folije duži niz godina predstavljaju glavni marketinški alat u borbi sa konkurencijom.

Međutim, i sve veći broj vlasnika privatnih vozila se odlučuju na presvlačenje. Razlozi za to su, pre svega, dekorativne prirode. Naime, auto folije su najjednostavniji, najbrži i najpovoljniji način da svom ljubimcu podariti novu boju bez farbanja. Pravi su izbor i za one koji žele autentični izgled. Naime, one pružaju mogućnost da pokažete svoju kreativnost, a tim profesionalaca će svaku vašu ideju preneti na vozilo.

Osim promene izgleda, auto folije imaju i zaštitnu ulogu. One štite аutomobil od rаznih sitnih ogrebotinа, pucanja boje, oštećenjа od kаmenčićа, kao i od vremenskih nepogoda. Na taj način produžavaju njegovu tržišnu vrednost.

Imajući u vidu njihove prednosti, kao i veliku potražnju, ne čudi što svaku sezonu obeleže novi stilovi u presvlačenju. Koje su vodeće auto folije za 2020. godinu otkriva vam Broutality team.

Auto folije za 2020. godinu u znaku su mat boja

Auto folije u metalik boji spadaju u vanvremenske. Ipak, ove godine stručnjaci savetuju da izaberete mat nijanse. A kada su u pitanju top pet boja za presvlačenje vozila prvo mesto, definitivno, pripada crnoj.

auto folije za 2020 godinu Broutality 2

Crne mat auto folije zrače ne samo posebnom dozom elegancije, već unose pravu egzotiku na ulicama grada. Te je gotovo nemoguće da vaš automobil ostane neprimećen. Dodatna prednost jeste da one sprečavaju pojavu bilo kakvih odsjaja ili refleksije predmeta na površini vozila, tako da njegova lepota dolazi u prvi plan.

Odlični su izbor i za dvobojno nijansiranje, posebno u kombinaciji sa hrom detaljima. Ovaj trend je popularan i za presvlačenje motora.

Zvezdano nebo na automobilu

Galaxy black je osvojio svet. Baš kao što im naziv kaže, krasi ih dubina prostora. Sa druge strane, pak, pružaju treperavi odsjaj svetlosti u Mlečnom putu. Što ih čini posebno privlačnim.

S obzirom na vrhunsku originalnost, Galaxy black auto folije za 2020. godinu daju neverovatno blistavi i glamurozni izgled, koji će vaše vozilo izdvojiti od drugih.

Ukoliko vam je ovaj trend prenaglašen, možete njime ukrasiti samo delove, poput haube, krova, prtljažnika, ogledala ili unutrašnjost vozila.

Blistavost koja nikog ne ostavlja ravnodušnim

Pravu eksploziju boja donosi hrom folija za auto. Nezaboravni efekat nijansiranja stvara efekat prelivanja. Te vaš četvorotočkaš dobija izgled višeslojnog farbanja, bez potrebe za izdvajanjem velike sume novca.

auto folije za 2020 godinu Broutality 1

Prema mišljenju mnogih ovako presvučena vozila su najlepša, jer hrom folije daju posebni dodir šika i stila. Dok igra svetlosti na njima čini svaki automobil jedinstvenim, obezbeđujući potpuno prilagođen izgled.

Za razliku od standardnih, hrom folije spadaju u najvišu klasu kvaliteta. Pa minimum pet godina nećete morati da brinete da li će izdržati udare vetra, mraz ili temperature preko 30 stepeni Celzijusovih.

Svakako, postojanost auto folija zavisi i od tima montera. Zato presvlačenje prepustite Broutality teamu koji ima višegodišnje iskustvo u radu sa svim vrstama vozila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *