Presvlačenje motora

Presvlačenje motora je, baš kao i presvlačenje automobila poslednjih godina postalo veoma popularno. Sigurno ste videli Harley Davidson ili Ducati ukrašen zanimljivim dizajnom. Verovali ili ne, to nije boja već folije koje čine da i muškarci i žene ostanu bez reči kada pored njih projuri ova moćna mašina.

Presvlačenje motora je, baš kao i presvlačenje automobila poslednjih godina postalo veoma popularno.

Sigurno ste videli Harley Davidson ili Ducati ukrašen zanimljivim dizajnom. Verovali ili ne, to nije boja već folije koje čine da i muškarci i žene ostanu bez reči kada pored njih projuri ova moćna mašina.

Presvlačenje motora folijom ne mora biti luksuz, jer u njega ne treba uložiti puno novca, a krajnji rezultat je – novi sjaj ili potpuno autentična grafika na motoru.

Ukoliko ste i vi vlasnik dvotočkaša, Broutality team vas upoznaje sa prednostima i metodama, kao i drugim stvarima koje trebate da znate o lepljenju folija na motorima.

Auto folije vrhunskog kvaliteta vam pružaju izvrsnu priliku da personalizujete svoj motor bez opterećivanja bankovnog računa

Presvlačenje motora je znatno jeftinije od potpunog ili parcijalnog farbanja. Sa razvojem tehnike izrade kvalitetnih folija, kao i vrhunske digitalne štampe, farbanje je postalo veoma skupo, te se ova tehnika sve ređe koristi.

Sa druge strane, presvlačenja motora treba razlikovati od lepljenja nalepnica. One se mogu koristiti samo za ukrašavanje delova, pri čemu ne pružaju kvalitet kao kod parcijalnog presvlačenja motora.

Presvlačenje motora se razlikuje od presvlačenja vozila

Iako se koriste iste folije kao za presvlačenje vozila, postoje izvesne razlike u radu. Naime, motor ima više zakrivljenih delova, pa je potrebno izdvojiti dosta vremena za pravilno merenje kako biste napravili dobar dizajn.

 

 

Više oblina znači i pažljivije postavljanje. Postupak nije toliko zahtevan za izvođenje ako se odlučite za mat ili sjajnu foliju, ali ako je reč o sopstvenoj grafičkoj ideji, ona mora biti pravilno dizajnirana kako bi savršeno prekrila svaki deo. Najbolje je da presvlačenje motora prepustite profesionalcima koji imaju iskustva u tom poslu.

Takođe, da bi montiranje bilo uspešno treba mnogo više voditi računa o kvalitetu folije nego kod automobila. Naročito za područja oko rezervoara, jer folije niskog kvaliteta vrlo brzo će dovesti do “boranja” ili “podizanja ivica”, odnosno do odlepljivanja. Zato za presvlačenje motora koristite isključivo auto folije vrhunskog kvaliteta.

Presvlačenje motora je dobra reklama za vaš posao

Brendiranje vozila je odavno aktuelno. Gotovo da nema kompanije koja svoj poslovni auto nije presvukla folijom. Međutim, kada je reč o malom biznisu, gde nema potreba za automobilima, onda je motor savršena opcija. Zahvaljujući folijama možete ga pretvoriti u pokretnu reklama koja će učini vidljivim vaš brend.

Presvlačenje motora donosi neograničene mogućnosti

Ovo je jedinstvena prilika da pokažete svu svoju kreativnost i zamisao pretvorite u stvarnost na motoru. Kako postoji veliki broj tekstura i stilova vrlo lako ćete dizajn prilagoditi svojoj ličnosti. Bez obzira da li se odlučite za diskretne šare ili potpuni wild efekat, jedno je sigurno – vaš motor neće biti neprimećen!

 

Dodatni plus: ako vam folija dosadi vrlo lako je možete skinuti i zameniti novom.

Ipak, imajte u vidu da je i ovaj posao bolje poveriti stručnom timu. Jer u protivnom, možete izgubiti previše vremena a posao, opet, neće biti dobro urađen.

2 thoughts on “Presvlačenje motora

  1. Postovani,
    Interesuje me cena presvlacenja tj postavljanje mat folije na moj motor, konkretno u pitanju je Piaggo mp3 250ie 2006. Godište.
    Hvala unapred na odgovoru,
    Miroslav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *