presvlačenje motocikala folijom Broutality 1

Presvlačenje motocikala folijom

Ako želite da svom dvotočkašu podarite izgled kakav ste oduvek hteli, onda je presvlačenje motocikala folijom idealno rešenje za vas! 

Uporedo sa napretkom savremene moto industrije, porasla je i popularnost vožnje motocikala. Svi moto entuzijasti saglasni su u oceni da ne postoji više oslobađajući osećaj od nesmetane vožnje ovog dvotočkaša na otvorenom putu. Zato nije ni čudo što svakog dana na drumovima Srbije možemo videti veliki broj motociklista.

Međutim, ako želite da ostanete primećeni u moru različitih vrsta i tipova motocikala, onda je važno da vaš motor “izdvojite iz mase”. To ćete, bez sumnje, učiniti kvalitetnim presvlačenjem motora vrhunskim auto-folijama. Folije za motocikle mogu u potpunosti ili delimično prekriti vaš dvotočkaš, u zavisnosti od vaših želja i preferencija. 

Presvlačenje motocikala folijom nudi vam beskonačno mnogo prednosti. 

Presvlačenje motocikala folijom – Jedinstveni izgled koji mami poglede! 

Sigurno ste u saobraćaju (ili makar na filmovima) videli poznate brendove motocikala sa izuzetno atraktivnim dizajnom koji ne ostavaljaju ravnodušnim ni žene, ni muškarce. Takav izgled nije omogućila boja (farba), već jedinstvena auto-folija koja, pored estetske, ima i zaštitnu funkciju.

Folije za motocikle, kao i za druga motorna vozila, izrađene su od poliestera. One sadrže samolepljivi sloj koji obezbeđuje efikasno i jednostavno prianjanje na površinu motora.

presvlačenje motocikala folijom Broutality 2

Presvlačenje motora folijama će vam omogućiti da personalizujete izgled svog dvotočkaša onako kako ste oduvek zamišljali. Pritom, originalni i unikatni izgled se ne odnosi samo na boju motocikla, već i na njegove detalje. Birajući specijalne efekte, kao što su biser, kameleon, metalik, 3D ili bilo koji drugi efekat, oduševićete svakoga u čijoj blizini se nađe vaš ljubimac na dva točka. 

Treba naglasiti da se presvlačenje motocikala folijama razlikuje od presvlačenja drugih motornih vozila. Imajući u vidu zakrivljenost mnogih delova motora, neophodno je izvršiti detaljno merenje za idealan dizajn. Što više zakrivljenja postoji, to će i montiranje auto-folija biti pažljivije i specifičnije. Posebnu pažnju treba posvetiti delu oko rezervoara motora, jer će folije manjeg kvaliteta vrlo brzo dovesti do njihovog odlepljivanja. 

Presvlačenje motora je ekonomična opcija 

Ukoliko posedujete motocikl duži niz godina, sigurno ste razmišljali o tome da promenite njegou boju. Naravno, farbanje motora je jedno od rešenje, ali – koliko se isplati? Naime, farbanje motocikala je dugotajan proces koji zahteva, pored nanošenja boje, čišćenje, šmirglanje i odmašćivanje ovog vozila. Pored toga što oduzima relativno veliki deo vremena, farbanje motocikala nije ni najsjajnije finansijsko rešenje, budući da iziskuje ne baš male izdatke. 

Presvlačenje motocikala folijom je izuzetno isplativa opcija, pomoću koje ćete svom dvotočkašu podariti sjaj i nijansu boje koja vam najviše odgovara. Ujedno, folije za motocikle efikasno štite izvornu boju motocikala od svih mogućih oštećenja i pucanja. 

Isplativost presvlačenja motora folijama ogleda se i u tome što se veoma lako može postaviti i folija druge boje, u slučaju da se predomislite. Tada se prvobitna folija uklanja, odnosno skida bez ikakvog oštećenja inicijalne farbe. Jednostavnost promene boje na motociklu, pomoću visokokvalitetnih folija, čini ovaj postupak lakim za održavanje. I upravo zbog toga dolazi do uštede u vremenu i novcu, jer se promena boje dvotočkaša uz pomoć folija vrši po jeftinijoj ceni u odnosu na farbanje.

Ne treba smetnuti s uma da presvlačenje motocikala folijama ima i zaštitni karakter. Drugi rečima, folije za motocikle su veoma otporne na sve udarce i ogrebotine do kojih može doći u vožnji. Budući da nam se leto približava, vrhunske auto-folije neće izbledeti usled visokih temperatura, čime će izgled i boja vašeg dvotočkaša ostati neokrnjeni. 

Presvlačenje motocikala folijom predstavlja odličnu reklamu za biznis 

Brendiranje motocikala je najbolji način da od svog dvotočkaša napravite savršenu pokretnu reklamu. Naime, brendiranje vozila je neprekidno rastući trend, koji je naročito aktuelan poslednjih nekoliko godina. Veliki broj kompanija uvideo je ogroman značaj ovog marketinškog poteza i reklamne strategije za svoje poslovanje. 

presvlačenje motocikala folijom Broutality 3

Za mala preduzeća koja nemaju u svom voznom parku automobile, presvlačenje motora je fenomenalna opcija. Pre svega, presvlačenjem motocikala auto-folijama, vaš brend će imati veću vidljivost na svakom koraku, zahvaljujući tzv. mobilnom oglašavanju. Drugim rečima, folije za motocikle obezbeđuju reklamu vašoj firmi 24 sata, sedam dana dnevno. 

Isto tako, folije za motore se pre postavljanja adaptiraju i prilagođavaju prirodi vašeg poslovanja. To znači da folije ne prenose samo reklamnu poruku, već sadrže i svu ostalu promo grafiku – dizajn logoa, logotip i fotografije. Ovaj vid oglašavanja firme, ne samo što je atraktivan, već i ne poseduje rok trajanja. Ujedno, brendiranjem motocikala potencijalnim klijentima stavljate do znaja da ste savremeni, profesionalni, da negujete ime svog brenda i da pratite sve moderne trendove u biznisu. 

Treba istaći da se presvlačenje motocikala razlikuje od stavljanja nalepnica na motocikle. Nalepnice se upotrebljavaju samo kada želite da pojedine segmente svog motocikla ukrasite specijalnim detaljima. Stavljanje nalepnica na motocikl nije isto što i delimično presvlačenje ovog vozila. 

Izaberite pravi tim za oblepljivanje motora folijama 

Kao što možemo da zaključimo, presvlačenje motora auto-folijama nudi pregršt pogodnosti za svakog vlasnika ovog vozila. Kako bi posao bio maksimalno dobro odrađen, neophodno je da montiranje folija prepustite profesionalcima. To je, bez ikakve sumnje, Broutality Team

Uz naše vrhunske auto-folije i najraznovrsnije palete boja i efekata, vaš motocikl će dobiti sasvim novu dimenziju u izgledu i dizajnu. I to po najpovoljnijim cenama u gradu! U procesu montiranja folije na vaš dvotočkaš, posebno obraćamo pažnju na one delove motocikla koji su zahtevniji i komplikovaniji za rad. To sve činimo sa jednim ciljem, a to je da krajnji rezultat bude perfektan.

presvlačenje motocikala folijom Broutality 4

Imajući u vidu veliki broj boja, tekstura i stilova folija, dizajn motocikla ćete brzo i lako personalizovati i prilagoditi svom karakteru. Bez obzira na to želite li diskretne šare ili potpuni wild efekat, možete ostati uvereni da vaš motocikl neće ostati neprimećen. 

Nudimo vam folije od svetski renomiranih proizvođača kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON GRAFITYP. Dugovečnost folija i jedinstven izgled su vam zagarantovani uz našu stručnu i nesebičnu pomoć.

Odaberite Broutality Team. Mi znamo tajne za savršeno presvlačenje motocikala i drugih vozila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *