auto folije 2019.

Auto folije 2019. – Efikasan vid reklamiranja

Auto folije 2019. pružaju brojne mogućnosti.

Bez obzira koliko je kvalitetan vaš proizvod ili usluga, ako nije pronašao put do kupca, ne možete očekivati uspeh. Na ovu činjenicu ukazao je još u prvoj polovini XX veka Henri Ford: “Ako se tvoj brend ne vidi na tržištu, kao da ne postojiš“. To znači da ključ svakog poslovanja leži u dobrom marketingu.

Danas, u modernom društvu, postoje brojni načini kako biste svoju firmu istakli u prvi plan. Iako mnogi od njih zahtevaju stalna izdvajanja iz budžeta, postoji jedan koji nudi trajno rešenje. U pitanju je upotreba auto folija za brendiranje.

Da je presvlačenje vozila savršena pokretna reklama za mala preduzeća, ali i velike korporacije, govori podatak da je poslednjih godina sve veća pažnja posvećena ovom vidu promocije. Ne samo da je ekonomična, već ona pruža maksimalnu vidljivost, a samim tim i povećenje mreže klijenata.

Pored dekorativnog, auto folije imaju i zaštitnu ulogu, pa ih ljudi rado biraju i za svoje privatne automobile.

Imajući u vidu veliko interesovanje, ne čudi što presvlačenje vozila svake godine donosi nove trendove. Koje će auto folije 2019. godine biti najveći hit otkriva vam Broutality team.

presvlačenje automobila Broutality Zemun

Karbon auto folije 2019.

Ljubitelji četvorotočkaša dobro znaju da se karbonska vlakna koriste za karoserije sportskih automobila kako bi se smanjila njihova težina, bez ugrožavanja bezbednosti vozača. S obzirom da su veoma skupa dodaju se u malim količinama. Međutim, sada možete pružiti svom ljubimcu dodir luksuza kakav imaju Porsches, Aston Martins i drugi egzotični automobili.

Za razliku od sjajnih, karbon auto folije 2019. otklanjaju sve reflektujuće efekte sa površine vozila ostavljajući dubok utisak na posmatrača. Reljefasta 3D tekstura donosi neverovatnu dozu elegancije, koja će izdvojiti vaš automobil iz mase jednoličnih.

Ove folije se najčešće koriste za parcijalno presvlačenje vozila kako bi se postigao dramatičniji efekat na pojedinim delovima. Zbog sofisticiranog izgleda najtraženije su crna i siva, mada su dostupne i u drugim bojama.

Klasični sjaj nije više u modi, jer su na scenu stupile hrom auto folije 2019.

Hrom je vodeći trend kada su u pitanju auto folije 2019. godine. Svojom eksplozijom boja pružaju efekat višeslojnog farbanja, pa je po mišljenju mnogih upravo ovo presvlačenje vozila najlepše.

Kao i karbon, u pitanju su auto folije vrhunskog kvaliteta vodećih svetskih proizvođača, poput ORACAL, AVERY, 3M. One obezbeđuju visoke perfomanse koje traju i do 5 godina. Tako da ćete imati savršenu hromiranu nijansu bez rizika od odlepljivanja.

Najmoćniji efekat postiže se potpunim montiranjem. Ako smatrate da je ovaj trend prešaren, ukrasite delove auta nijansiranim folijama.

presvlačenje automobila Broutality Zemun

Potpuno presvlačenje vozila

I dok se mnogi dvoume da li da izaberu parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila, auto folije 2019. godine predlažu potpuno oblepljivanje. Ono se ne odnosi samo na spoljašnju upotrebu, već i na dekorasinje enterijera vozila. Drvenasti tonovi, mat ili karbon crna, kao i izgled brušenog aluminijuma – mogućnosti su, zaista, neograničene.

Idealna kombinacija potpunog presvlačenja daće vašem automobilu lični pečat, te postaje stvar prestiža u savremenom marketingu.

Najmodernije auto folije Beograd možete pronaći u bogatoj ponudi Broutality teama. Vrhunski materijali i dugogodišnje iskutvo najbolja su garancija kvaliteta koji pružamo svojim klijentima.

One thought on “Auto folije 2019. – Efikasan vid reklamiranja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *