Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila? Pitanje koje postavi svaki vlasnik automobila kada reši da svom ljubimcu podari novi izgled.

Sigurno ste primetili da gradom prolazi sve veći broj vozila koja su oblepljena folijama. Imajući u vidu da je presvlačenje vozila savršena reklama ne čudi što se mnoge kompanije opredeljuju za ulaganje u ovaj vid promocije, umesto klasičnog oglašavanja.

Takođe, presvlačenje vozila auto folijom je veoma ekonomično. Dok je veliki napredak tehnike i razvoj savremenih materijala doneo brojne prednosti. Tako da, danas, auto folije nemaju samo dekorativni karakter, već i zaštitnu ulogu.

Međutim, rad sa folijama nije nimalo lak. Treba obratiti pažnju na niz faktora koji su ključni za uspešno montiranje. Da ne biste gubili vreme u potrazi, Broutality team vam pruža savete kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila.

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila – Iskustvo i stručnost

Prvi korak prilikom razmatranja kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila jeste dobra informisanost. Ona, pre svega, podrazumeva proveru kompanije.

Najlakši način za to je da potražite preporuke prijatelja i rođaka. Predložene kompanije obavezno detaljnije proverite na internet portalima koji se bave ovom temom. Na osnovu prethodnih iskustava drugih korisnika, dobićete detaljniji uvid u rad i stručnost profesionalnog tima.

 

auto-folije-beograd

Sledeći korak je provera postojanja kompanije. Naime, iskustvo je veoma bitno za dobro obavljen posao, bez obzira da li ste izabrali parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

Broutality team poseduje decenijsko iskustvo ne samo za brendiranje vozila, već i za zatamnjivanje prozora na automobilu i zatamnjivanje farova. Pored četvorotočkaša njihove usluge obuhvataju presvlačenje nameštaja i zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima.

Velika posvećenost poslu ogleda se u konstantnom usavršavanju i praćenju trendova iz sveta auto folija. Što je dodatna garancija da će posao biti dobro obavljen i da će folije biti ne samo postojane, nego i zalepljene bez ikakvih neravnina i ulegnuća.

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila – Kvalitet auto folije

Auto folije su, zapravo, samolepljive obloge izrađene od poliestera, koje dolaze u različitim vrstama. Zbog toga je veoma bitno proveriti kakav materijal kompanija koristi pre nego što im poverite svoj automobil.

Jedino auto folije vrhunskog kvaliteta pružaju sigurnost i višegodišnju garanciju trajanja. Karakteriše ih visok stepen izdržljivosti, te su otporne na udarce i ogrebotine koje mogu nastati u vožnji. Takođe, one odolevaju svim vremenskim uslovima, tj. neće izbledeti na visokim temperaturama tokom letnjih meseci, niti se oštetiti pod uticajem snega i leda u zimskim danima.

Upravo takve uslove nudi Broutality team radeći isključivo sa renomiranim proizvođačima folija kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP.

Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila – Pogledajte portfolio

Prilikom traženja odgovora na pitanje: “kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila” imajte u vidu da sve počinje sa dobrim dizajnom. To znači da kompanija mora da ima i iskusne i stručne grafičke dizajnere koji će moći svaku vašu ideju da realizuju na pravi način.

Zato, posetite njihov sajt i proverite portfolio. Ako ste zadovoljni fotografijima prethodnih radova možete završiti potragu za odgovarajućim timom.

Broutality team je sinonim za brzinu, kvalitet i ekonomičnost. O čemu govore i hiljade zadovoljnih klijenata.

6 thoughts on “Kako da izaberete pravi tim za presvlačenje vozila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *