Parcijalno presvlačenje vozila auto folijom sa punim marketinškim uticajem

Auto folije i njihova instalacija često navedu korisnike na pogrešno mišljenje da, kako bi se dobio najbolji mogući efekat marketinške kampanje, auto folije sa ili bez štampe moraju biti zalepljenje preko celog vozila. Na sreću, to nije slučaj. Auto folije koje su zalepljenje parcijalno na vozilima podjednako su upečatljive kao i kod kompletnog presvlačenja vozila auto folijom.

Parcijalno presvlačenje vozila auto folijom sa punim marketinškim uticajem

 

Auto folije i njihova instalacija često navedu korisnike na pogrešno mišljenje da, kako bi se dobio najbolji mogući efekat marketinške kampanje, auto folije sa ili bez štampe moraju biti zalepljenje preko celog vozila. Na sreću, to nije slučaj. Auto folije koje su zalepljenje parcijalno na vozilima podjednako su upečatljive kao i kod kompletnog presvlačenja vozila auto folijom. Auto folije kod parcijalnog presvlačenje vozila ili motora donose vam više nego samo što je naziv firme ili broj zalepljen na zadnjem staklu automobila. Naš talentovani dizajn tim može vam predstaviti potpune boje i prelaze koji naglašavaju trenutnu boju vozila, kako bi se povećao uticaj delimičnog lepljenja auto folije. Auto folije koje kada se lepe parcijalno na vozilima mogu da proizvedu takav efekat koji će možda biti i učinkovitiji nego da ste poručili kompletno presvlačenje vozila auto folijom. Auto folije kod parcijalnog presvlačenja vozila jesu pristupačne, trajne i u stanju su da se vaš brend primeti u velikom stilu.

Pristupačne cene

Ako ste u potrazi za delimičnom reklamom na vašem vozilu, a zahtevate dobar markteniški odziv, Broutality tim je onaj kojem se definitivno trebate obratiti. Auto folije koje parcijalno instaliramo su vrhunskog kvaliteta, pristupačne cene i što je najbitinije izuzetno efikasne! Parcijalno brendiranje vozila auto folijom može da obuhvati sve neophodne aspekte kao i kod punog brendiranja kao i važne kontakt informacije koje bi se našle i kod potpuno presvučenog vozila auto folijom, a sa manjim troškovima. Broutality dizajn tim pristupa svakoj pojedinačnoj reklami na vozilu, ozbiljno i sa velikim radom, kao da se radi o oblepljivanju vozila kompletno sa auto folijom. Auto folije i njihova instalacija na vozilu, počeinje pregledom trenutnih marketinških potreba naših klijenata. Zatim određivanja koje su to informacije najvažnije da se prenesu na vozilo preko auto folije. Kada se marketinška analiza završi, Broutality tim kreće u kreativni deo posla. Naši grafički dizajneri su u stanju da vam prilagode dizajn tako da bude upečatljiv a opet zadrži sve elemente vaše kompanije. Takođe na način koji je i estetski i upečatljivo dominantan i ispred konkurencije.

Izdržljive i otporne

Auto folije koje se instaliraju na vozilo parcijalno, ne razlikuju se apsolutno u kvalitetu ili trajnost od auto folija kojima su vozila kompletno presvučena. Isto kao i kod potpunog brendiranja vozila, parcijalne auto folije uz malo brige o njima trajatće do 5 godina. To je zbog procesa izrade auto folije koje su izrađene od materijala visokog kvaliteta, boja i instalacije sprovedene u Broutality garažama. Svako delimičano presvlačenje vozila auto folijom dolazi sa garancijom. Više o kvalitetnom presvlačenju vozila auto folijom pročitajte na našem prošlom postu.

 

 

Auto folije koje su parcijalno instalirane na vozila, donose vaš brend na velika vrata

Auto folije koje su nalepljenje na automobil parcijalno, pomoćiće vam da vaš brend lansirate na velika vrata! Zahvaljujući našem talentovanom dizajnerskom timu, naše auto folije koje su parcijalno nalepljene na vozila, postaju efikasno marketinško oružje preko kojeg će potencijalni korisnici dobiti najvažnije informacije kao i da je urađen kompletan brending vozila. Auto folije koje su parcijalno presvučene na vozilima, pomoćiće vašem poslovanju promovišući vaš brend na najbolji mogući način i učiniti da bude prepoznatljiv u moru vozila na putu.

Više informacija

Za više informacija o tome kako da dođete do parcijalnog presvlačenja vozila sa punim marketinškim uticajem, obratite se ekspertima Broutality tima. Naš tim čini oglašavanje na vozilima lako i pristupačno. Pozovite nas na 064/188-45-90 ili posetite naš web sajt. Nudimo niz različitih vrsta presvlačenja vozila auto folijama, uključujući puno brendiranje vozila, parcijalno brendiranje vozila, zatamnjenje stakala na vozilima, zatamnjenje farova na vozilima kao i poliranje farova. Pratite Broutality tim na Instagram i Facebook-u.

Kada vam je potrebano presvlačenje vozila auto folijom, a želite kvalitet i garanciju, pozovite Broutality tim!

One thought on “Parcijalno presvlačenje vozila auto folijom sa punim marketinškim uticajem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *