Zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima

Zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima podrazumeva proces ugradnje prozorskih folija sa unutrašnje ili spoljašnje strane stakla. One su obično izrađene od polietilentereftalata (PET), odnosno od prozirne termoplastične smole.Tokom godina zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima se sve više razvija. Ponaročito pod uticajem pop kulture i potrebe za izraženom dekoracijom, te većina modernih stambenih i poslovnih zgrada ima “ukrašene” prozore.

Zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima podrazumeva proces ugradnje prozorskih folija sa unutrašnje ili spoljašnje strane stakla. One su obično izrađene od polietilentereftalata (PET), odnosno od prozirne termoplastične smole.

Tokom godina zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima se sve više razvija, naročito pod uticajem pop kulture i potrebe za izraženom dekoracijom, te većina modernih stambenih i poslovnih zgrada ima “ukrašene” prozore.

Zatamnjivanje stakala je jeftin i efikasan način da poboljšate vaš dom ili poslovni prostor, koji pored estetkog značaja, pruža brojne prednosti korisnicima.

Broutality team vas upoznaje sa najvažnijim.

Zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima štedi energiju

Jedna od najvažnijih prednosti koje pruža zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima jeste dugoročna ušteda na računima za struju.

Održavanje poslovnih zgrada i velikih kuća tokom svakog godišnjeg doba nije jednostavan, a ni jeftin zadatak. Čak 30 odsto zagrevanja dolazi preko prozora. Folije blokiraju do 80 odsto sunčeve toplote, što smanjuje upotrebu klime tokom letnjih meseci. Takođe, one mogu da smanje i potrebe za grejanjem objekta u zimskom periodu, jer pomažu u održavanju postignute unutrašnje toplote.

Zatamnjivanje stakala Beograd doprinosi većoj sigurnosti

 

Prozori i staklena vrata su najugroženiji delovi bilo koje zgrade. Oni su često meta dečijih nestašluka, lopova koji pokušavaju da provale u vaš posed ili posledica prirodnih katastrofa.

Folija na prozoru, baš poput auto folije minimizira oštećenja, odnosno ona “drži” staklo tako da je usled udara elimisana mogućnost prskanja i lomljenja na oštre delove koji mogu da dovedu do povreda. U slučaju provale, zatamnjena stakla onemogućavaju lopovima da uđu te možete na vreme pozvati policiju.

Zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima štiti vaše zdravlje i vaš nameštaj

 

 

Verovali ili ne, možete izgoreti dok sedite na kauču, ako je on dovoljno blizu prozora koji je izložen direktnim sunčevim zracima. Svi već znamo da je UV zračenje glavni izazivač melanoma, te da ne biste koristili kreme sa zaštitnim faktorima i u zatvorenim prostorijama, ugradite prozorske folije. Fondacija za rak kože preporučuje zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima prozirnim folijama koje pružaju prirodnu dnevnu svetlost. Takođe blokiraju do 99 odsto štetnih sunčevih zraka. Na taj način vam omogućavaju da u svom domu na zdrav način uživate u lepim danima, dok radnicima udobniji rad i veću produktivnost. Osim što ima veliki značaj za očuvanje vašeg zdravlja, prozorske folije štite i enterijer. Prekomerna izloženost suncu može da izbledi i ošteti vaš nameštaj, dok zatamnjivanjem stakala možete da sačuvate i produžite životni vek omiljenim i skupocenim komadima, bez navlačenja “teških” zavesa.

Folije za stakla imaju dekorativni karakter

Auto folije Beograd – Broutality mogu poboljšati estetiku bilo koje komercijalne zgrade. Bez obzira koliko je objekat star zatamnjivanjem stakala, on poprima sasvim nov, moderan dizajn. Mnogi proizvođači, takođe, nude ukrasne folije koje pored izuzetnog komfora i privatnosti mogu ulepšati vaš životni prostor. Naročito su popularne dekorativne prozirne folije sa elementima murala ili raznim šarama. Suptilnije peskirne folije su odlična zamena pregradnim zidovima u poslovnim prostorijama. Ukoliko ste se odlučili za zatamnjivanje stakala na svom poslovnom ili privatnom objektu, Broutality team vam stoji na usluzi.

 

2 thoughts on “Zatamnjivanje stakala na poslovnim i privatnim objektima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *