promena boje automobila

Promena boje automobila pomoću auto folija

Promena boje automobila pomoću auto folija je najekonomičniji, ali i najbrži način da vaš ljubimac dobije novi izgled. Pored spoljašnjih delova, presvlačenje vozila obuhvata i enterijer.

Razvoj tehnike i nauke doveo je do stvaranja auto folije vrhunskog kvaliteta koja garantuje postojanost, tako da nećete morati da brinete da li će se ona odlepiti, izbledeti ili ispucati pri različitim vremenskim uslovima. Ujedno, promena boje automobila pomoću auto folija ima zaštitnu ulogu, jer čuva vozilo od oštećenja, abrazije, UV zračenja i ogrebotina. Takođe, pozitivno utiče na zdravlje, naročito kod vozača koji provede mnogo vremena u vožnji.

Imajući sve ovo u vidu ne čudi što promena boje automobila pomoću auto folija budi sve veće interesovanje širom sveta, pa i kod nas. U čemu je tajna otkriva vam Broutality team.

Zašto je promena boje automobila pomoću auto folija toliko popularna?

Zato što daju vašem četvorotočkašu moćan i luksuzan izgled koji će zadiviti slučajne prolaznike na ulici. Naime, industrija oblepljivanja podleže promenama, pa vrlo lako možete da pratiti glavne trendove.

Najaktuelnije auto folije 2019. godine jesu mat. Ovaj dizajn donosi posebnu notu elegancije, ostavljujući dubok trag gde god se pojavite. I dok obične fabričke boje vozilo pretvaraju u ogledalo ulične dekoracije, mat folije uklanja bilo kakav odstaj, stavljajući akcenat na glavnu zvezdu – vaš aktraktivni automobil!

Ove folije su savršeno rešenje i za brendiranje vozila, jer matirana podloga na najbolji način prikazuje slogan i logotip kompanije.

Promena boje automobila pomoću auto folija nudi neverovatne mogućnosti

Da li vam je dosadila sadašnja boja vašeg automobila? Ili je, možda, na pojedim mestima oštećena? Ako ste odlučili da mu vratiti stari sjaj sigurno razmišljate da li je bolje farbanje vozila ili auto folija.

Verovali ili ne, promena boje automobila pomoću auto folija ima brojne prednosti u odnosu na ponovno bojenje. Pre svega, vreme pripreme i rada je znatno kraće, pa ćete brzo moći ponovo da koristite vozilo.

Širok raspon boja i tekstura, omogućava da izaberete onu koja vam najviše odgovara, čak i ako je u pitanju ista nijansa kojom biste “osvežili” dosadašnju boju.

Različite vrste auto folija imaju i različite cene. Tako, na primer, standarne folije se kreću između 25 i 40 evra, za najkvalitetnije. Folije sa posebnim efektima, kao što je hrom ili karbon, spadaju u najskupocenije pa je njihova vrednost i do 70 evra. S obzirom na lepotu kojom zrače, svakako, je ovaj iznos vredan ulaganja.

Promena boje automobila pomoću auto folija je laka za održavanje

Auto folije su jednostavne za održavanje. Zapravo, pranje je isto kao i kod farbanih vozila. Stručnjaci savetuju da ne vozite dugo prljav auto, jer ćete nečistoću onda teže oprati sa folije. Dok smolu, sok od drveća, ptičiji izmet i insekte najlakše ćete otkloniti ako kritična mesta prethodno natopite toplom vodom i sapunicom, a zatim ostavite da odstoje.

Kod oblepljenih automobila nije potrebno poliranje, što je još jedna njihova prednost.

Ukoliko ste rešili da promenite boju vašeg vozila presvlačenjem auto folijama kontaktirajte Broutality team.

5 thoughts on “Promena boje automobila pomoću auto folija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *