presvlačenje delova automobila Broutality 1

Presvlačenje delova automobila – Uredite izgled svog vozila onako kako ste oduvek želeli

Presvlačenje automobila je radnja u kojoj se četvorotočkaš u celosti ili samo delimično, spolja ili iznutra, oblaže auto folijom. Postoji široka paleta razloga zbog čega je generalno dobro uraditi presvlačenje automobila, nevezano da li će to presvlačenje biti u celosti ili samo parcijalno. Međutim, vlasnici automobila se neretko odlučuju da izvrše samo presvlačenje delova automobila.

Naime, vlasnici ponekad žele daju “poseban šmek” samo, recimo, haubi, krovu, retrovizoru, braniku, ili drugim spoljašnjim delovima svog “ljubimca”. A nekada žele zasebno da dizajniraju izgled enterijera automobila. Razlozi za to su brojni, u zavisnosti od toga kakvu grafiku i izgled automobila žele. 

Presvlačenje delova automobila – izaberite savršen izgled i boju

Volite svoj automobil, ali nekako ste uvek priželjkivali poseban detalj da promenite? Ili ste firma koja samo želi, recimo, na vratima svog automobila da istakne atraktivnu i jedinstvenu reklamu? Bilo da presvlačite deo ili ceo automobil, nikako ne možete pogrešiti ako odaberete, po sopstvenoj želji, folije za automobile. One predstavljaju idealno rešenje za unikatni dizajn dela automobila koji želite da uredite. Da, vaši snovi zaista mogu postati stvarnost! 

presvlačenje delova automobila Broutality 2

S druge strane, odabir boja auto folija je u velikoj meri raznolika, čime ćete dati nekom detalju na svom četvorotočkašu specijalan efekat. Da li će efekat biti 3D, metalik, hrom, kameleon ili bilo koji drugi – to zavisi samo od vas. Čak i u slučaju da želite da stavite auto foliju, ali da ne menjate originalnu boju, ne morate da brinete. Presvlačenje delova automobila može biti i bezbednosnog karaktera i u tom slučaju se može staviti sigurnosna zaštitna folija.  

Presvlačenje delova automobila – jeftinija opcija koja savršeno štiti farbu

Veliku ulogu u tome da li će doći do potpunog ili delimičnog presvlačenja automobila igra i novac. Uvek će menjanje dizajna samo jednog dela vozila, stavljenjm auto folije, biti jeftinija varijanta u odnosu na kompletno presvlačenje. Takođe, više se isplati i ekonomičnije je da obložite auto folijom samo deo automobila nego da ga ofarbate, jer ćete više novca uštedeti. Međutim, bez obzira na cenu, uvek odaberite auto foliju vrhunskog kvaliteta. Jer to je sigurnija opcija.

Da se razumemo – i potpuno i parcijalno presvlačenje automobila perfektno štiti farbu preko koje se auto folija stavlja  Međutim, koliko puta vam se samo desilo da vam neko ošteti farbu na retrovizoru na parkingu? Ili vas “okrzne” u saobraćaju oštetivši krilo automobila? Da se ovakve situacije ubuduće ne bi događale, zaštitite farbu najizloženijih delova vašeg ljubimca stavljanjem adekvatnih zaštitnih folija. 

Folija se brže i lakše skida sa delova automobila

presvlačenje delova automobila Broutality 3

Zamislite sledeću situaciju. Hteli ste koloritnu promenu dela vašeg automobila. Ofarbali ste ga, ali posle nekog vremena ste se predomislili i želite drugačiji imidž vozila. Uklanjanje boje i farbe je mnogo skuplje i teže nego skidanje auto folije sa željenog dela. Dakle, farbanje delova automobila ne predstavlja, dugoročno posmatrano, isplativu investiciju.  

Čak i u slučaju da ste obložili deo automobila jednom auto folijom, pa kasnije poželite da promenite boju i stavite drugu foliju – nikakav problem. Presvlačenje delova automobila omogućava perfektan izgled u boji i bez bilo kakvog oštećenja prvobitne boje dela vozila, tako da će, nakon skidanja folije, boja ostati kao nova. Netaknuta. 

Broutality vam nudi mogućnost da na najvalitetniji i najjeftinij način unapredite spoljašnjost i unutrašnjost vašeg automobila.  U našoj ponudi možete naći auto folije svetki renomiranih proizvođača, kao što su AVERY, 3M, GRAFYTIP, ORACAL i slično. Pored kompletnog i parcijalnog presvlačenja automobila, nudimo vam mogućnost da presvučete svoj motor, čamac ili jahtu.
Koje god vozilo da je u pitanju, mi ćemo sa naročitom pažnjom i obaviti proces stavljanja folije.

U prilog našeg kvaliteta govori višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata. Posetite nas i uverite se se zašto smo najbolji u ovom poslu. Uredićemo izgled vašeg automobila kako ste oduvek želeli. Budite i vi primećeni! 

One thought on “Presvlačenje delova automobila – Uredite izgled svog vozila onako kako ste oduvek želeli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *