povoljno presvlačenje vozila Broutality 1

Povoljno presvlačenje vozila u Beogradu

Ako želite da nađete ekonomično rešenje za izgled svog ljubimca na četiri točka, onda je povoljno presvlačenje vozila idealno rešenje za vas. Evo i zbog čega.

Automobilska industrija, proizvodnja vozila i njihova distribucija i prodaja kontinuirano rastu iz dana u dan. U ovu činjenicu možemo se uveriti samim tim što se na drumovima Srbije pojavljuje sve veći broj najrazličitijih kategorija vozila. Svakako da automobil, kombi ili bilo koje drugo vozilo treba da bude vaš najpouzdaniji i siguran saveznik na putu. S druge strane, svoje vozilo možete lako personalizovati i podariti mu atraktivan izgled kakav ste oduvek i hteli. To možete jednostavno učiniti pomoću auto-folija vrhunskog kvaliteta

Auto-folije, kao samolepljiva tanka grafika izrađena od poliestera, pomoći će vam na brojne načine da povećate vrednost svog četvorotočkaša. Zahvaljući fleksibilnosti auto-folija, možete izvršiti presvlačenje svog četvorotočkaša u potpunosti ili, pak, samo njegovih pojedinih delova. S druge strane, presvlačenje četvorotočkaša nije rezervisano samo za spoljašnji deo, već i za njegov enterijer

Međutim, i u slučaju presvlačenja vozila potrebno je naći opciju koja neće biti opterećujuća za vaš novčanik i budžet. Montaža, odnosno instaliranje auto-folija predstavlja savršen način da osvežite izgled svog automobila na efikasan i kvalitetan način. 

Povoljno presvlačenje vozila za maksimalno unikatan dizajn četvorotočkaša

Sve je veći broj vlasnika vozila koji žele svoje četvrotočkaše da izdvoje iz mase jednoličnosti i učine ga prepoznatljivim i jedinstvenim u saobraćaju. Dakle, presvlačenje vozila auto-folijama omogućiće vam da postignete estetski efekat po vašim željama i specifikacijama. Drugim rečima, presvlačenje vozila kvalitetnim auto-folijama predstavlja finansijski isplativ način da vaš auto dobije original dizajn i upečatljiv utisak. 

povoljno presvlačenje vozila Broutality 2

Uz malo truda i višak kreativnosti, vaše vozilo će, zahvaljujući auto-folijama za karoseriju, za kratak period imati novi “sjaj” i “šmek” za kojim će se svi okretati. Na krajnje jednostavan način, bez farbanja vozila, promenićete boju svog “ljubimca”. Sve što je dovoljno jeste da izaberete boju i grafiku auto-folije kojom želite da bude oblepljen vaš “mezimac” na četiri točka. Uz to, možete izabrati i poseban efekat auto-folija, poput karbon, kameleon, bisera, 3D, metalik ili bilo koji drugi. 

Kao što smo već istakli, povoljno presvlačenje vozila ne mora se odnositi na celinu vašeg vozila. Naime, parcijalnim presvlačenjem vozila možete ukrasiti tačno onaj deo koji želite – haubu, krov, branik, krilo…  Budite sigurni da će vaše vozilo, u oba slučaja, privlačiti znatiželjne poglede. I to, bez obzira da li je vaše vozilo parkirano ili se nalazite u vožnji. 

Presvlačenje vozila ima ekonomičan karakter i zaštitnu funkciju

Međutim, treba istaći da povoljno presvlačenje vozila nema samo puko dekorativnu svrhu i nije mu jedini cilj ukrašavanje vozila. Naprotiv. Farbanje automobila ili drugog vozila svakako može da vam bude prva ideja kada pomislite da promenite boju svog četvorotočkaša. Međutim, postavlja se pitanje – da li je to troškovno isplativo rešenje?

Ukoliko se dvoumite između farbanja vozila i auto-folija, znajte da je presvlačenje vozila neuporedivo ekonomičnija opcija. Naime, farbanje “oduzima” relativno dosta vremena, energije, ali i novca. Farbanje vozila, pre svega, podrazumeva određene pripremne radnje kao što su čišćenje, odmašćivanje, šmirglanje, dok procedura farbanja može trajati znatno duže nego kod montaže auto-folija. Samo presvlačenje automobila ili drugog vozila vrši se jedan ili dva dana u zavisnosti od njegove veličine.

S druge strane, auto-folije štite inicijalnu farbu četvorotočkaša od bilo kakvog pucanja i oštećenja. Dovoljno je da izaberete nijansu boje koja vam odgovara i posao poverite timu profesionalaca. Čak i ako se predomislite i želite da promenite boju auto-folije, primarno postavljena auto-folija se jednostavno i lako skida bez oštećenja osnovne boje (farbe). 

Ne treba zanemariti ni zaštitn-sigurnosnu funkciju presvlačenja vozila. Zaštitne auto-folije su stabilne i otporne na udarce grana, insekata i kamenčića. Takođe, ove folije štite vaše vozilo od nemarnih vozača na parkingu za slučaj grebanja i na taj način čuvaju vrednost vašeg automobila. 

Povoljno presvlačenje vozila – Napravite od auto-folija idealnu pokretnu reklamu od svog vozila 

Brendiranje vozila postaje sve popularnije u svetu, ali i u Srbiji. Veliki broj kompanija uvideo je da su vozila, kao pokretna reklama, izuzetno delotvorna marketinška taktika. U tom smislu, povoljno presvlačenje vozila pruža mogućnost mobilnog oglašavanja vašeg brenda na svakom koraku i svakom mestu 24/7! Čak i u slučajevima kada je vozilo parkirano, ono tada ima ulogu pasivnog promotivnog sredstva. 

povoljno presvlačenje vozila Broutality 3

Korišćenje auto-folija u reklamne svrhe atraktivniji je oblik promovisanja firmi od klasičnih bilborda i oglašavanja. Vaš brend će privlačiti pažnju ljudi bez uznemiravanja uz jasno isticanje i prepoznavanje vaše reklamne poruke. Ono što je najvažnije, povoljno presvlačenje vozila spada u najjeftinije vidove marketinga. Kada jednom odlučite da postavite promotivne auto-folije, možete biti uvereni da će vaša reklama trajati u kontinuitetu duži niz godina. Nećete morati da zaključujete nove ugovore sa medijskim kućama ili marketinškim agencijama, što znači da nećete imati ni dopunske i dodatne troškove.

Presvlačenje vozila folijama učiniće da vaš četvorotočkaš izgleda ne samo privlačno, već i savremeno, budući da je brendirani automobil sinonim za profesionalnost i kvalitet!

Broutality Team – Izaberite najbolje za svoje vozilo

Ukoliko želite presvlačenje vozila po najpovoljnijim uslovima i cenama na našem tržištu, onda vaš izbor treba da bude Broutality Team. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, koje smo stekli kroz veliki broj odrađenih projekata, celokupni proces presvlačenja vozila obavićemo na najefikasniji i najkvalitetniji način. U procesu instaliranja folija, naročitu pažnju posvećujemo delovima vozila koji su zahtevniji za rad, kako bi krajnji rezultat bio perfektan. Nudimo vam folije od istaknutih svetskih proizvođača, kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON, GRAFITYP.

Pružamo vam i mogućnost presvlačenja ne samo automobila, već i motora, čamaca ili jahti. U zavisnosti od kvaliteta folije, garancija na rad iznosi od dve do deset godina. 

Najpouzdaniji partner dizajna i izgleda vašeg četvorotočkaša definitvno je Broutality Team. Mi poznajemo tajne za savršeno presvlačenje vozila auto folijama koje nesebično primenjujemo na vašem vozilu. Uz Broutality Team očekujte najbolje u dizajnu, instalaciji i korisničkom servisu. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *