Tri tajne za savršeno presvlačenje vozila auto folijama

Presvlačenje vozila auto folijama poslednjih godina je veoma popularno.Ne samo da je povoljno, već je to i najlakši način da vaše vozilo dobije novi izgled.

Presvlačenje vozila auto folijama poslednjih godina je veoma popularno.

Ne samo da je povoljno, već je to i najlakši način da vaše vozilo dobije novi izgled. Ranijih godina presvlačenje vozila auto folijama bilo je namenjeno isključivo u poslovne svrhe, odnosno za brendiranje vozila. Dok se, danas, sve veći broj ljudi odlučuje da svojim četvorotočkašima podari novi izgled.

Šta obuhvata presvlačenje vozila auto folijama?

Auto folije predstavljaju velike samolepljive obloge izrađene od poliestera. Tanak sloj im omogućava lako monitiranje kako na spoljašnji tako i na unutrašnji deo vozila. Pored dekorativnog značaja, pružaju i zaštitu vozilu od rаznih sitnih ogrebotinа, pucanja boje i drugih oštećenjа prilikom vožnje.

 

Presvlačenje vozila auto folijama započelo je sredinom 20. veka od strane Newhouse Automotive Industries iz Los Anđelesa. “Najnovija automobilska senzacija”, kako je u reklami stajalo, koštala je od 10 do 20 dolara. Zahvaljujući nemačkim taksistima presvlačenje automobila je doživelo pravi “bum” 1993. godine. S obzirom da su oni bili u obavezi da svoja vozila oboje u bež boju, Kay Premium Marking Films je kreirao foliju koja bi se koristila kao zamena za farbu. Vrlo brzo su otkrivene prednosti koje donosi presvučeni automobil kao pokretna reklama, te su auto folije dobile širu upotrebu. Broutality team vam pruža savete kako bi presvlačenje auto folijom vozila bilo savršeno, a vi zadovoljni rezultatom.

Presvlačenje vozila auto folijama započinje dobrim dizajnom

Da bi vaše vozilo bilo savršena reklama mora biti atraktivnog dizajna. Česta greška koja se u ovom delu posla javlja jeste korišćenje previše elemenata. Naime, puno šarenih slika ili tekstova različitih fontova otežava potencijalnim kupcima čitanje. A samim tim i zadržavanje informacija koje želite reklamom da pružite.

 

 

Zato je prvi korak za presvlačenje vozila auto folijama odluka o dizajnu. Razmislite kakvu vidljivost želite da postignete. Čak i izbor jednostavne, a snažne grafike, neće biti dosadan. Naprotiv, istraživanja pokazuju da su takve auto folije privlačnije ljudima. Efekat prenatrpanosti možete izbeći ukoliko se odlučite za parcijalno presvlačenje vozila. Prilikom donošenja odluke o dizajnu, veoma je bitno da izaberete pravi tim stručnjaka koji će vašoj ideji dati savršen finiš speman za štampu i montiranje.

Koristite isključivo najkvalitetnije auto folije za presvlačenje vozila

Pre nego što započnete proces dizajna, uverite se da li kompanija za koju ste se odlučili radi sa kvalitetnim vinil materijalima. Budući da su vozila izložena ekstremnim vremenskim uslovima tokom cele godine, potrebna je sigurnost da auto folije neće izbledeti tokom leta ili se oštetiti od naleta snega i leda u zimskim danima. Jedino auto folije vrhunskog kvaliteta obezbeđuju garanciju trajanja i do 7 godina. To znači da će vaše vozilo imati lepu, ujednačenu boju, bez dodatnog ulaganja u reklamu. Upravo takve performanse nudi Broutality team. Ova kompanija radi isključivo sa renomiranim proizvođačima kao što su ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP.

Presvlačenje vozila auto folijama podrazumeva pripremu za instaliranje grafike

Automobil mora biti opran dan ranije kako bi bio potpuno suv. Pojedini teško dostupni delovi se brišu alkoholom. Na taj način se uklanja sva nečistoća i vosak, ako je u pitanju ponovno brendiranje vozila. Ostatak i najmanje čestice prašine odraziće se na rezultate. Ne samo da neće zadovoljiti estetsku stranu, već će vrlo brzo na tom mestu doći do pucanja auto folije. Takođe, kod starijih, oštećenih vozila sva udubljenja se moraju popuniti. Jer, je presvlačenje vozila auto folijama moguće samo na glatkoj površini!

 

 

Presvlačenje vozila Zemun – Broutality je tu da vašem automobilu da potpuno novi izgled. Iskustvo, dugogodišnji rad i zadovoljni klijenti, naša su najveća preporuka.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *