Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo?

Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo? Pitanje koje muči mnoge vlasnike automobila kada se odluče za presvlačenje vozila.

Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo? Pitanje koje muči mnoge vlasnike automobila kada se odluče za presvlačenje vozila.

Danas, imati sopstevni auto nije luksuz već neophodna stvar za normalno funkcionisanje, a da bi vaš automobil trajao potrebna su izvesna ulaganja kako bi se sprečili veći i skupi kvarovi. Redovni tehnički pregledi se podrazumevaju, dok auto folije pružaju zaštitu od oštećenja tokom vožnje. Zapravo, one su najlakši i najpovoljniji način da vaš četvorotočkaš uvek izleda sveže i lepo.

Broutality team vam može pomoći stručnim savetima ukoliko imate dilemu: kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo

Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo – pronađite pravu kompaniju

Prvi korak pri donošenju odluke “kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo” jeste izbor najbolje kompanije za presvlačenje auto folijom vozila. Potražite preporuke od prijatelja i rođaka. Takođe, možete se informisati na internet portalima koji se bave ovom temom. Na osnovu prethodnih iskustava, sigurno ćete pronaći profesionalni tim koji odgovara vašim potrebama.

Da biste bili potpuno sigurni obavezno proverite njihov portfolio sa prethodnim radovima. Raspitajte se posebno za uslove rada, kao i kakve auto folije koriste. Jer jedino auto folije vrhunskog kvaliteta i proverenih proizvođača garantuju postojanost i zaštitu.

Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo prema nameni

Nakon izbora kompanije, vreme je da se odlučite kakvo presvlačenje automobila želite. Ukusi su različiti, pa u zavisnosti od toga sledi i izbor folija.

 

Ukoliko ne želite drastično da menjate izgled svog automobila, izaberite providne folije. Nevidljivi sloj pruža zaštitu vašem automobilu od habanja, abrazije, grebanja, kao i visoke i niske temperature i UV zračenja. Postoje i tzv. “samoizlečive” folije. Kod visokih temperatura, dok automobil stoji na suncu, one omogućavaju da nestanu sitnije ogrebotine.

S obzirom da ne menjaju boju automobila možete ih montirati samo na delovima koji su izloženi oštećenjima – hauba, prednji branik, retrovizori i sl.

Promenite boju vašeg vozila presvlačenjem auto folijama!

Ako vam je dosadio izgled vašeg ljubimca, ne morate ulagati u farbanje. Izaberite auto folije u boji. Veliki izbor tekstura i boja pruža neograničene mogućnosti. Tako da ćete vrlo lako podariti automobilu sasvim novi izgled.

Trendovi se i u ovoj industriji smenjuju iz godine u godinu, pa pored najrasprostranjenjih sjajnih kombinacija, aktuelne su i mat folije. Mat presvlačenje automobila donosi dozu elegancije i ostavlja duboki utisak gde god se krećete.

Ukoliko, pak, želite da ispoljite svu svoju kreativnost, ukrasite vozilo sopstvenim dizajnom. Zanimljiva grafika će vas izdvojiti iz mase jednoličnosti. A ujedno, sačuvati vrednost vašeg automobila kada rešite da ga prodate.

Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo prilikom delimičnog presvlačenja

Pored pitanja “Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo?”, sigurno razmišljate i da li je potpuno oblepljivanje savršena opcija za vas.

 

 

U tom slučaju izaberite parcijalno presvlačenje vozila. Dovoljno je da samo pojedine delove “ukrasite” atraktivnim detaljima i vaš auto će izgledati kao nov. Broutality team je tu da svaku vašu ideju pretvori u stvarnost. Pored dugogodišnjeg iskustva garanciju za uspeh donose i najkvalitetnije auto folije Beograd.

One thought on “Kako odabrati adekvatnu foliju za vaše vozilo?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *