Izrada nalepnica za motocikle

Izrada nalepnica za motocikle služi za ukrašavanje dvotočkaša stilizovanim pvc folijama.

Zaljubljenici u motore spadaju u posebnu grupu vozača. Vožnja na motoru predstavlja pravu avanturu kojoj je teško odoleti. Čak i ako nemate želju da iskusite vetar u leđima morate priznati da je nemoguće ne primetiti kada pored vas ulicom prođe moćna mašina i dobar bajker na njoj. Jednostavno, motori ostavljaju trag kako u posmatraču tako i vozaču.

Zato ne čudi što se njihovom održavanju posvećuje veća pažnja nego automobilima, a da bi se postigla autentičnost i jedinstveni dizajn tu je izrada nalepnica za motocikle.

Izrada nalepnica za motocikle je nastala od ukrasa za keramiku

Verovali ili ne, izrada nalepnica za motocikle potiče od etiketa iz 18. veka. Za njih je zaslužan Simon François Ravenet, francuski graver koji se živeo u Engleskoj. Njegove nalepnice su pravljene od tankog papira, grejnih ploča od bakra i boje, a korišćene su za ukrašavanje posuđa od keramike. Zbog skupe izrade bile su dostupne samo bogatim ljudima.

 

 

Krajem 19. veka nastao je dvodelni papir koji je bio preteča današnjih ukrasa na automobilima i motorima. Izrada nalepnica za motocikle pravi bum je doživela u Drugom svetskom ratu. Naime, 1940. godine počela je upotreba vinila i razvoja auto folije kakve danas znamo, a sa njima sve veću popularnost dobijaju i nalepnice.

U 80-im i 90-im godinama otklanjaju se nedostaci u proizvodnji. Više nije postojala mogućnost odlepljivanja, pojave mehurića i bledila na grafici. Pa su presvlačenje vozilapresvlačenje motora, kao i izrada nalepnica za motocikle postali efikasni i dostupni.

Izrada nalepnica za motocikle je ekonomična

Imati motor atraktivnog dizajna ne mora biti luksuz. Izrada nalepnica za motocikle je veoma povoljna. To znači da ne morate da uložite puno novca, a krajnji rezultat jeste – zanimljivi dizajn vrhunskog kvaliteta koji privlači pažnju.

Baš kao auto folije vrhunskog kvaliteta, tako su i nalepnice za motore vodootporne, otporne na sunčevo zračenje i vremenske uslove. Zapravo, proizvođači garantuju da one mogu da izdrže sve spoljašnje uticaje čak 5 godina.

 

 

I dok je za presvlačenje vozila auto folijom obavezno angažovanje stručnjaka, nalepnice su lake za rukovanje. To znači da ih možete sami instalirati, te nema potrebe za dodatnim ulaganjem. Mada je preporučljivo da i ovaj posao poverite iskusnom timu. Time ćete biti sigurni da je grafika postavljena kako ste želeli i da se neće odlepiti tokom vožnje.

Izrada nalepnica za motocikle je fleksibilna

Izrada nalepnica za motocikle podrazumeva standardne forme, ali i mogućnost unikatnog dizajna. Zapravo, one pružaju neograničene opcije – od svedenog dizajna i jednostavnog natpisa pa do upečatljivih oblika i stilova.

 

 

 

Jer je izrada nalepnica za motocikle jedinstvena prilika da pokažete svu svoju kreativnost i zamisao pretvorite u stvarnost. Dodatna prednost nalepnica je što ih vrlo lako možete skinuti kada vam “šare” dosade i zameniti novim.

Broutality team ima dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga idejnih rešanja za auto folije i nalepnice, a vrhunska štampa omogućuje jasni otisak i veliku vidljivost ukrasa na vašem motoru. Posetite nas, jer mi vašu maštu pretvaramo u stvarnost!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *