zaštitne-folije-za-zimu-broutality-zemun-2

Zaštitne folije za zimu

Zaštitne folije za zimu su najbolje rešenje za vaše vozilo tokom hladnih dana.

Brz tempo života koji odlikuje moderno doba nemoguće je zamisliti bez automobila. Međutim, da bi vam u svakom trenutku bio na raspolaganju morate da ga pravilno održavate. Na taj način štitite ne samo auto već i svoj život, a ujedno, sprečavate mogućnost nastanka velikih i skupih kvarova.

S obzirom da dolaze hladniji dani sigurno se pitate kako da pripremite svoj auto za jesen. Imajte u vidu da to ne obuhvata samo servis i zamenu ulja i guma, već i odluku vezanu za postavljanje zaštitne folije za zimu.

Ukoliko niste sigurni da je presvlačenje vozila prava opcija za vas, Broutality team vam u ovom blogu otkriva prednosti koje donose zaštitne folije za zimu.

Zaštitne folije za zimu razvijene su za vojne potrebe

Zaštitne folije za zimu razvijene su od folija za helikoptere. Naime, tokom Vijetnamskog rata bilo je veoma skupo da se pokvarene lopatice na helikopterima menjaju novim. Pa su zbog toga razvijene providne folije za zaštitu. Tako da je prilikom udara šljunka i peska dolazilo do oštećenja samo folije čija je zamena bila ekonomski isplativa.

Sa helikoptera, ove folije su dobile zaštitnu ulogu na vojnim vozilima, a naročito su se pokazale efikasnim tokom Zalivskog rata u ranim 90-im godina prošlog veka. Prednosti zaštitne auto folije primetili su i vozači auto trka. Te su ih koristili kako bi zaštitili svoja vozila od prašine i šljunka sa staza tokom trka.

Zaštitne folije za zimu ne menjaju izgled vašem automobilu

Tokom godina presvlačenje vozila je prešlo put od obične zaštite do dekorativnog karaktera.

Upravo te karakteristike zadržale su zaštitne folije za zimu. One ne menjaju boju vašeg automobila. Već samo štite farbu i karoseriju. Ukoliko instaliranje prepustite stručnjacima sigurni smo da nećete primetiti nikakvu razliku na svom četvorotočkašu. Odnosno, vaše vozilo će zadržati lepu, fabrički određenu boju, a rizik od njenog oštećenja biće sveden na minimum.

Budite sigurni da ovakvu zaštitu možete postići jedino presvlačenjem automobila. Ujedno, ta prednost je i glavna razlika prilikom donošenja odluke da li je bolje farbanje vozila ili auto folija.

Zaštitne folije za zimu su vrhunskog kvaliteta

Da bi garantovale svoju osnovnu namenu, tj. zaštitu u pitanju su auto folije vrhunskog kvaliteta. Izrađene su od poliuretana. Ovaj materijal je veoma otporan na habanje, abraziju, grebanje, visoke i niske temperature.

To znači da zaštitne folije za zimu imaju visok stepen izdržljivosti, te su optorne na udarce i ogrebotine koje mogu nastati u vožnji. Kao i na ekstremne vremenske uslove, tj. neće se odlepiti u dodiru sa snegom i ledom.

zaštitne-folije-za-zimu-broutality-zemun-4

Zapravo, zaštitne folije za zimu mogu da traju i do 7 godina pa će vaše vozilo u svakom trenutku imati finu ujednačenu boju.

Zaštitne folije za zimu – vrste

Baš kao što folije za zatamnjivanje prozora na automobilu mogu biti različite propusne moći, tako su i zaštitne folije za zimu dostupne u nekoliko vrsta.

Standardne zaštitne folije za zimu ne samo da štite karoseriju od ogrebotina, već pružaju prelepi sjaj koji dodatno ističe prirodnu boju automobila. Krasi ih visok stepen prilagodljivosti i lake instalacije.

Premium modeli spadaju u “samoizlečive” folije. One omogućavaju da sitnije ogrebotine same nestanu ukoliko tokom toplog dana automobil stoji na suncu.

Platinum zaštitne folije se izrađuju primenom specijalne tehnologije. Pored zaštitne i “samoizlečive”, one imaju i vodoodbojnu funkciju. Pa sprečavaju zadržavanje ulja, katrana, insekata i druge prljavštine koja skraćuju vek trajanja folije.

Broutality team može se pohvaliti višegodišnjim iskustvom u radu, a da je u pitanju izuzetan kvalitet materaijala, pa i zaštitnih folija za zimu, govori dug spisak zadovoljnih klijenata.

One thought on “Zaštitne folije za zimu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *