brendiranje motora Broutality 1

Brendiranje motora

Brendiranje motora je poslednjih godina jedan od vodećih načina oglašavanja.

Svako poslovanje, bez obzira na to da li je u pitanju velika kompanija ili mala porodična firma zavisi od marketinške sposobnosti. Odnosno, ključ uspeha leži u dobro kreiranoj reklami. Zbog toga ne čudi što direktori pronalaze nove načine kojima će privući pažnju potencijalnih kupaca. Ujedno, sačuvati postojeće.

S obzirom da svaka kompanija poseduje vozni park brendiranje automobila odavno je sastavni deo reklamiranja. Međutim, pojedini brendovi su otišli korak dalje, uvrstivši u svoje poslovanje i motore. Ne samo da je kretanja sa njima lakše, već je i obavljanje poslova mnogo brže. Samim tim je presvlačenje motocikala folijom postalo aktuelna tema.

Zašto autografika na njima čini savršenu pokretnu reklamu otkriva vam u ovom blogu Broutality Team.

Šta donosi brendiranje motora svakom poslovanju?

Svi direktori znaju da je proizvod vrhunskog kvaliteta bezvredan ukoliko potrošači za njega ne znaju. Što znači da tajna efikasnog oglašavanja nije samo u tome da ostavite sjajan prvi utisak, već i da ostavite trajni utisak. Upravo vam u tome može pomoći brendiranje motora.

brendiranje motora Broutality 2

U zavisnosti od toga koliko često vozite poslovni motor, atraktivna grafika na njemu može svakog meseca da privuče poglede stotine hiljada prolaznika. Na taj način povećava se vidljvost brenda i stvaraju povoljni uslovi za proširivanje mreže klijenata.

Ako iznos novca koji ste uložili u postavljanje folija uporedite sa cenom klasične reklame, poput oglašavanja u novinama ili na bilbordima, bićete zapanjeni koliko je, zapravo, brendiranje motora ekonomično.

Za razliku od drugih oblika reklamiranja, izrada nalepnica na motorima ne daje agresivnu reklamu. Ona detaljno opisuje šta radite, ali ne preplavljuje publiku. Što pozitivno utiče na formiranje mišljenja o vama. Zato će sigurno potrošači izabrati radije vaše proizvode i usluge u odnosu na “napadne” konkurente.

Koje su prednosti postavljanja folija na motore?

Pre svega u pogledu trajnosti. Auto folije vrhunskog kvaliteta traju godinama. Tako da je i vaša reklama postojana dugi niz godina, bez dodatnih investiranja. Što nije slučaj kod ostalih marketing alata, koji opterećuju budžet u toku jedne godine stalnim troškovima.

Iako nije direktna marketinška prednost, folije štite vaš motor od udaraca, rđe i drugih oštećanja. Time produžavaju njegov životni vek, ali i vrednost kada rešite da ga prodate.

Zašto brendiranje motora treba poveriti profesionalcima?

Presvlačenje automobila folijom je kompleksan posao, ali je veći izazov njihovo montiranje na motoru. Razlog za to leži u činjenici da motori imaju mnogo različitih, zakrivljenih delova. Stoga je potrebno veliko iskustvo kako bi se, najpre, napravio savršen grafički dizajn. Zatim i pravilno postavio tako da sve bude skladno i jasno vidljivo.

brendiranje motora Broutality 3

Osim znanja stručnog tima veliku ulogu imaju i same folije. Upotreba folija nižeg kvaliteta može da dovede do boranja grafike, pa i vrlo brzo do odlepljivanja i pucanja.

Da biste izbegli ove probleme prepustite brendiranje motora Broutality Team-u. Višegodišnje iskustvo, kao i rad isključivo sa renomiranim proizvođačima poput ORACAL, AVERY, 3M, ARLON i GRAFITYP garantuju vam najbolju reklamu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *