Poliranje farova Zemun

Poliranje farova Zemun

Poliranje farova Zemun donosi brojne prednosti.

Bez obzira kakav automobil ste kupili, neophodno je pravilno da ga održavate. Mnogi od vas razmatraju samo kako da pripremite svoj auto za jesen. Odnosno, da obavite godišnji servis, zamenu guma i proveru ulja i antifriza. Svakako, ovi koraci su presudni da bi vaš ljubimac bio u voznom stanju.

Međutim, nemojte da zaboravite da važnu ulogu imaju i spoljašnji delovi auta. Ukoliko i o njima ne vodite računa vrlo brzo moraćete da sanirate nastala oštećenja. Srećom, presvlačenje automobila folijom omogućilo je zaštitu karoserije. Ujedno, štedi vaš budžet, jer ste izbegli skupa i česta farbanja. Takođe, postoji sigurnosna folija za stakla koja štiti prozore na automobilu i čini vožnju prijatnijom. Šta je sa farovima?

Većina vlasnika automobila smatra da će im farovi uvek dobro raditi. Nažalost, to nije tačno. Stalna vožnja ostavlja tragove na čitavom vozilu, uključujući i farove. Ipak, to ne znači da kada postanu teško prozračni, morate da ih zamenite. Poliranje farova Zemun otkloniće ovaj problem.

Kada je potrebno obaviti poliranje farova na autu?

Da li ste ikada dobro pogledali farove automobila ili ste možda primetili da ne vidite dobro kad vozite noću? Pažljiviji pregled mogao bi vam pokazati da su farovi vašeg automobila oksidisali, ogrebani ili zatamnjeni.

Poliranje farova Zemun

Za razliku od ranijih godina, danas se farovi izrađuju od polikarbonata. Ovaj materijal ih čini trajnijim, ali i podložnijim promenama boje. Naime, vremenski uslovi predstavljaju značajan faktor za oštećenje na farovima.

Na njih naročito nepovoljno utiču sunce, sneg, kiša i nagle promene temperature. Osim toga, osetljivi su na prljavštinu na putu, udare kamenčića, agresivna sredstva za pranje i održavanje karoserije. Vremenom postaju zamućeni i požuteli. To za posledicu ima ograničenu vidljivost. To može da bude izuzetno opasno ne samo za vozača, već i za ostale učesnike u saobraćaju.

Ukoliko ste primetili da su farovi na vašem automobilu prigušeni, mutni ili su, pak, poprimili žućkastu nijansu, vreme da obavite poliranje.

Koje prednosti donosi poliranje farova Zemun?

Pranje automobila ne može da otkloni sve nečistoće sa površine. To je jedino moguće poliranjem. U pitanju je poseban proces pri kome se površina tretira specijalnim hemijskim sredstvima. To za rezultat ima postizanje neverovatne glatkoće i sjaja. Na taj način farovima se vraća njihova funkcionalnost.

Da bi se osigurala dugoročnost poliranja veoma je važno da se u poslednjem koraku nanese zaštitni sloj. On olakšava pranje poliranih farova tako da se na njima ne zadržava nečistoća i štiti od dejstva sunčevih UV zraka.

Poliranje farova Zemun

Poliranje farova Zemun ima i finansijski benefit. Pre svega, oslobađa vas troškova kupovine i ugradnje novih farova. Samim tim, omogućava da zadržite originalne, fabrički proizvedene.

Poliranje farova Zemun daje novi sjaj čitavom automobilu

Baš kao što poliranje vozila ispravlja sve defekte na boji, tako i poliranje farova uklanja ogrebotine na njima. Time ne samo da poboljšava prozirnost sočiva, već i sam izgled auta. Kada odlučite da ga prodate dobićete bolju tržišnu vrednost.

Imajte u vidu da je poliranje farova kompleksan posao, koji ne smete prepusti svakom, već potražite pomoć Broutality team-a. Kvalitetni materijali i iskusni radnici garantuju efikasnost obavljenog postupka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *