Poliranje farova na autu

Poliranje farova na autu

Poliranje farova na autu jedan je od obaveznih zadataka svakog vlasnika četvorotočkaša.

Vetar, prašina, habanje, sve to dovodi do prljanja farova i slabijeg osvetljenja. Zaprljani farovi ne primećuju se tokom dnevne gradske vožnje. Problem međutim nastaje tek kada noću izađete na put.

Ne postoji univerzalni recept kako da zaštite najvažnije delove automobila od oštećenja. Ono što će vas svaki automehaničar savetovati  je obavezan servis i održavanje.

Pod higijenom motornog vozila, ne misli se samo na redovno pranje ili usisavanje automobila. Ispravnost dugih svetala na automobilu, kao i njihov kvalitet, jedna je od najbitnijih stvari za sigurnost u vožnji. 

Poliranje farova na autu

Pri kupovini automobila, obratite pažnju i od kog materijala su farovi. Održavanje će biti lakše ukoliko su stakleni. Nećete pogrešiti ni ako odaberete plastične, samo se u ovom slučaju spremite za češće održavanje.

Zapamtite da je prvi znak neispravnih ili prljavih farova slabo ili teško osvetljenje. Često se dešava da vlasnici pomisle da je potrebna zamena, a zapravo je dovoljno samo dobro čićenje . 

Redovnim poliranjem farova osiguraćete bezbednu vožnju, a i samo vozilo će biti privlačnije.

Zašto je poliranje farova na autu prva stvar koju treba da uradite danas?

Koji god model automobila da posedujete, ukoliko ga adekvatno ne održavate, vrlo brzo ćete morati da ga zamenite. Kako biste sprečili ili odložili kupovinu motornih vozila, pažljivo brinite o svim delovima automobila.

Za početak, pobrinite se da farovi na vašem automobili sijaju punim sjajem i da na njima nema traga kamenca ili prljavštine.

Poliranje farova na autu jedna je od najosnovnijih stvari koje možete učiniti za svoje vozilo, a bezbedna vožnja nema cenu.

Poliranje farova na autu

Iako se na internetu mogu naći različiti recepti kako da sami očistite farove na automobilu, preporučujemo da takve poslove prepustite stručnjacima.

Ako ipak odlučite da budete sam svoj majstor, dobro proverite da li su sastojci koje koristite delotvorni.

Sredstva koja se koriste za poliranje u servisima proverena su i prilagođena materijalima od kojih je far sačinjen. Osim toga, učinak je duži i često poliranje nije potrebno .

U svakom trenutku možete se odlučiti i na zatamnjivanje farova kako biste ih zaštitili od spoljnih uticaja.

Folija za zatamnjivanje farova otporna je na sve vremenske prilike, a u svakom trenutku je možete brzo i jednostavno skinuti. Pored atraktivnog izgleda, zatamnjivanje fara pokriva i sitna oštećenja.  

Ko radi najbolje poliranje farova na autu u Beogradu?

Poverite svoj auto profesionalcima koji će po najpovoljnijim cenama u gradu ispolirati farove, zatamniti ih i vratiti im nekadašnji izgled.

Broutality team ima dugogodišnje iskustvo u poliranju farova i vozila. Farovi se poliraju sa visoko kvalitetnim sredstvima.

Poliranje farova na autu isključivo se vrši na spoljnoj strani fara jer je ona i najizloženija svim nepogodama te je potrebno najmanje jednom godišnje očistiti.

U ponudi je poliranje i čišćenje farova sa unutrašnje strane, ali se ne preporučuje. Ukoliko su farovi zaprljani iznutra, moguće je da se radi o oštećenju i samo poliranje nije dovoljno. 

Osim čišćenja farova, Broutality team pruža usluge lepljenja folija, brendiranja vozila i objekata kao i zatamnjenje stakla i farova.

Prednosti poliranje automobila

Osim poliranja farova na vozilima, predlažemo da poklonite svom automobilu ceo tretman. Boja na vozilu je stalno izložena vremenskim prilikama: suncu, kiši, snegu, ledu, kao i visokim temperaturama. Nakon nekog vreme sve ovo ostavlja trag na vozilu i boji, tako da automobil ostaje bez sjaja i površinske zaštite.

Da bi vaše motrno vozilo i dalje imalo lepu boju i sjaj treba uraditi poliranje vozila. Poliranje vozila se vrši isključivo najkvalitetnijim sredstvima i potrebno je najmanje jednom godišnje polirati vozilo. Takođe je moguće i voskiranje vozila i postavljanje zaštitne folije za boju.

Poliranje vozila obavljamo sa visoko kvalitetnim sredstvima koja vraćaju fabrički izgled vaših farova. Poboljšajte sigurnost i preglednost vaše vožnje – ispolirajte vaš automobil i farove. Broutality team je tu da vam omogući bezbednu i sigurnu vožnju. 

One thought on “Poliranje farova na autu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *