Presvlačenje taxi vozila folijom

Presvlačenje taxi vozila folijom

Presvlačenje taxi vozila folijom postaje sve popularnije.

Poslednjih godina taxi vozila su preplavila ulice naših gradova. Razlog tome jeste veliki nivo urbanizacije. Usled konstantnog razvoja gradskih naselja, gužve u saobraćaju naša su svakodnevica. Dok je broj parking mesta postao glavni problem vozača.

Upravo zbog toga mnogi ljudi su svoje automobile zamenili taxi vozilima. Ne samo da su uvek dostupni, već je sa njima lakše kretanje. Taxi vozači poznaju svaku ulicu, te nećete gubiti vreme tražeći nepoznata mesta u gradu, kao ni parking prostor. Takođe, sigurnost vožnje u njima je mnogo veća. To potvrđuju i statistički podaci. Najnovije istraživanje je pokazalo da su 80 odsto veće šanse da se sudarite sa drugim automobilom ako vi vozite u odnosu na vožnju u taxi vozilu.

Imajući navedeno u vidu ne čudi što je presvlačenje automobila folijom našlo primenu i u taxi službi. Kakve prednosti ovo brendiranje vozila donosi otkriva vam Broutality team.

Presvlačenje taxi vozila donelo je revoluciju u oblepljivanju

Sve je počelo davne 1926. godine kada je Semon Knudsen izmislio vinil od koga se i danas prave auto folije. Razvoj tehnike omogućio je dodavanje aditiva u sastav. Folije su postale fleksibilnije i lakše za postavljanje. Newhouse Automotive Industries iz Los Anđelesa prva je uvidela njihove prednosti i sredinom 20. veka započela seriju montiranja na vozila.

Presvlačenje taxi vozila folijom

Ipak, presvlačenje vozila je doživelo prodor na tržište zahvaljujući taxi službama. Naime, u Nemačkoj taxi vozila morala su da budu obojena u bež boju. Kako stalno farbanje nije bilo isplativo, Kay Premium Marking Films je našao jeftinije rešenje – proizveo je foliju u nijansi koja je trebala taxi vozilima.

Vrlo brzo presvlačenje taxi vozila folijom je osvojilo svet, prenoseći se na sve delatnosti, ali i na privatna vozila.

Presvlačenje taxi vozila folijom omogućava jasnu uočljivost

Brendiranje automobila, uključujući i taxi, predstavlja svojevrsnu reklamu. Zapravo, presvučena taxi vozila postaju pano za promociju. To je veoma značajno za ovaj biznis. Posebno ako se zna da je lako uočavanje taxi vozila u mnoštvu drugih na putu najvažnije.

Bez obzira da li izaberete parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila, jasna reklama sa logotipom i brojem telefona može da ima i do 3.000 pregleda po satu. Odnosno, više od 8 miliona godišnje. Možemo slobodno da kažemo da je ovaj vid oglašavanja najefikasniji, jer donosi najveću mogućnost proširivanja mreže klijenata.

Presvlačenje taxi vozila folijom garantuje trajnost

Taxi vozila su non stop u saobraćaju. Samim tim i rizik od ogrebotina i drugih oštećenja mnogo veći nego kod drugih automobila. Ovo je još jedan razlog da se odlučite za presvlačenje folijom.

Presvlačenje taxi vozila folijom

Auto folije vrhunskog kvaliteta, pre svega, imaju visok stepen zaštite. One uspešno odolevaju svim uslovima na putu, kao i različitim vremenskim prilikama. To znači da neće pucati pod naletima mraza i niskih temperatura, niti bledeti i odlepljivati se izlaganjem sunčevim zracima. Svakako, važnu ulogu u njihovoj trajnosti igra i kvalitet montiranja, tj. iskustvo stručnog tima.

Druga velika pozitivna strana jeste ušteda troškova. S obzirom da traju i do 7 godina ne morate da ulažete u nove folije, jer je vaša reklama i dalje uočljiva. Ujedno, kada odlučite da prodate taxi vozilo skidanje folije neće oštetit boju. Naprotiv! Zahvaljujući njima ona je ostala potpuno očuvana. Samim tim, možete postići višu cenu na tržištu.

Ukoliko ste odlučili da taxi vozila svoje kompanije presvučete najboljim folijama svetskih proizvođača, kontaktirajte Broutality team. Brojni zadovoljni klijenti i više desetina hiljada metara postavljenih folija pravi su dokaz kvaliteta naših usluga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *