presvlačenje bele tehnike Beograd Broutality 1

Presvlačenje bele tehnike Beograd

Presvlačenje bele tehnike Beograd, baš kao i presvlačenja nameštaja folijom, poslednjih godina je veoma popularno.

Ko ne voli jednostavnu čaroliju preuređenja svog doma? Pomoću samo nekoliko malih izmena vaš prostor poprimiće sasvim drugačiji izgled. Naime, dovoljno je da ofarbate zidove u drugu boju, dodate novu policu, zamenite dotrajali stočić ili, jednostavno, okačite novu sliku i – vaša soba biće potpuno transformisana.

Koliko god mnogi od nas uživali u preuređivanju soba u domu, nažalost, kuhinju i kupatilo često u tome preskočemo. Razlozi za zanemiravanje su brojni. Pre svega, ovo su najvažnije i najčešće korišćene prostorije. Počev od jutarnje rutine u kupatilu, pa do pripreme obroka u kuhinji – u njima se odvijaju svakodnevne aktivnosti čitave porodice. Drugi razlog jesu veliki troškovi preuređenja. Frižideri, veš mašine ili bilo koji deo bele tehnike imaju visoke cene. Zato je za njihovu zamenu potrebno izdvojiti priličnu sumu novca.

Srećom, otkrivene su folije za presvlačenje bele tehnike koje čuvaju vaš kućni buet.

Šta obuhvata presvlačenje bele tehnike Beograd?

Presvlačenje bele tehnike Beograd se zasniva na specijalnim vinil folijama. One dolaze u dugim kolutovima ili listovima tako da ih lako možete izrezati i oblikovati tačno prema predmetu koji želite da presvučete.

presvlačenje bele tehnike Beograd Broutality 2

Unutrašnjost je prekrivena jakim lepkom koji omogućava ne samo postojanost, već i pravilno prianjanje, bez obzira na zakrivljenost površine. Pri čemu lepak ne oštećuje predmete koje folija prekriva. Zato nakon skidanja originalna boja ostaje nepromenjena.

Zahvaljujući ovim performansama vinil folije imaju široku upotrebu. Koriste se i za parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila, motora, čamaca, ali i za presvlačenje nameštaja i brendiranje izloga.

Koje su prednosti presvlačenja bele tehnike?

Osim estetske komponente, presvlačenje bele tehnike Beograd donosi brojne prednosti.

Folije imaju zaštitnu ulogu. One štite belu tehniku od prljavštine, sunčevih zraka, prskanja ulja i ogrebotina. Na taj način produžavaju životni vek vaših uređaja.

Takođe, otporne su na vlagu i vodu. Zato nećete morati često da ih menjate. Zapravo, folije vrhunskog kvaliteta imaju garanciju i do 7 godina.

Ono što posebno ističu mnogi korisnici jeste brzo postavljanje. Što znači da proces presvlačenja bele tehnike neće narušiti vašu dnevnu rutinu, niti će vam napraviti veliki lom u domu koji biste morali da počistite.

Ipak, da biste bili sigurni da će posao biti dobro obavljen, presvlačenja bele tehnike poverite profesionalcima.

Presvlačenje bele tehnike Beograd donosi vam bezbroj opcija

Za razliku od tradicionalnih boja bele tehnike, folije dolaze u svim mogućim bojama i varijacijama nijansi. Bez obzira da li tražite neutralne ili želite da isprobate nešto smelije, sigurno ćete pronaći onu boju koja odgovara vašem stilu.

presvlačenje bele tehnike Beograd Broutality 3

Osim raznovrsnosti u bojama, folije se razlikuju i u pogledu tekstura. Umesto klasičnih sjajnih i metalik nijansi, zašto ne biste isprobali mat varijante. One će dati dodatnu dozu elegancije vašoj kuhinji ili kupatilu.

Iako su folije napravljene od vinila, visoka tehnologija štampe ima moć da učini da izgledaju kao bilo koji drugi materijal. Sa vinilom, zapravo, možete eksperimentisati kao ni sa jednim drugim elementima dizajna, jer vam on dozvoljava da pokažete svu svoju kreativnost. Kao rezultat toga vaša bela tehnika imaće unikatni izgled.

Osvežite svoju kuhinju ili kupatiluo, prepustite se veštim dizajnerima i monterima Broutality Team-a, koji će svaku vašu zamisao pretvoriti u stvarnost.

3 thoughts on “Presvlačenje bele tehnike Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *