brendiranje izloga Broutality 1

Brendiranje izloga

Brendiranje izloga predstavlja važan marketing alat.

Gde god pogledamo reklame su oko nas. Sigurno vam u toku dana pažnju privuče atraktivni bilbord, slogan u novinama ili na TV, kao i zanimljivi print na presvučenom automobilu. A šta je sa izlozima?

Oni su sastavni deo radnog prostora trgovina, ordinacija, apoteka, ugostiteljskih objekata, beauty salona i mnogih drugih preduzeća koja se bave uslužnim delatnostima. Zbog toga svojom velikom površinom predstavljaju odličnu priliku da se izdvojite iz mase. Zapravo, brendiranje izloga može biti ključno u borbi sa konkurentima na tržištu.

Brendiranje izloga povećava vidljivost vaše kompanije

Cilj marketinga u najvećoj meri je fokurisan na podsticanje direktne prodaje. Odnosno, postizanja uspeha. Da biste ostvarili ovaj cilj neophodno je da kupci imaju svest o postojanju vaše kompanije, kao i o proizvodima i uslugama koje nudite. Taj efekat može se postići pomoću folija.

brendiranje izloga Broutality 2

Baš kao što brendiranje automobila čini vas prepoznatljivim gde god se pojavite, tako i brendiranje izloga obezbeđuje upoznavanje javnosti sa vašim brendom. Naime, oblepljivanje običnog izloga živopisnom grafikom koja predstavlja spoj kvalitetno urađenog dizajna i dobro osmišljene reklamne poruke odličan je način da skrenete pažnju slučajnih prolaznika. Sa takvim, zanimljivim grafičkim rešenjem svako ko prođe pored vašeg izloge neće zapamtiti samo sliku, već i vizuelni prikaz vašeg brenda, tj. logo i naziv.

Takođe, brediranje izloga omogućava da pokažete klijentima gde se nalazite. Reklame sa natpisom iznad vrata vidljve su samo u slučaju da potrošač podigne glavu kada se nađe u njihovoj blizini. Dok izlozi, s obzirom da je u pitanju štampa velikih formata, garantuju uočljivost i sa velike udaljenosti.

Kada se brendira izlog, to je poput panoa sa oglasima

Gotovo svakog od nas je natpis sniženje na prodavnici privukao da zastanemo i pogledamo o čemu je reč. Velika je verovatnoća da nas je ovaj znak “naterao” i da uđemo, iako to nismo planirali.

Razne promocije i popusti ključni su deo marketinške strategije svih maloprodajnih preduzeća. Bilo da se radi o rasprodaji, sniženju u celoj prodavnici ili određenog proizvoda mogu privući kako stare, tako i nove kupce. Istraživanja pokazuju da će oni potrošiti više novca u ovom periodu nego što bi inače.

Naravno, neophodno je da potrošače obavestite o svojoj akciji. To ćete najbolje postići oglašavanjem u mestu poslovanja. Ukoliko ne želite da izlog iznova oblepljujete dovoljno je da dodate nalepnicu koja govori o čemu je reč. Nakon završetka promocije, vrlo lako je možete skinuti, bez opasnosti od oštećenja ostatka izloga.

Brendiranje izloga je povoljna reklama

Isplativa reklama je ona koja donosi povraćaj ulaganja. To znači da mora da donese prihod koji premašuje iznos uložen u nju. Upravo to pruža brendiranje izloga.

brendiranje izloga Broutality 3

Za razliku od oglašavanja u časopisima, na bilbordima, u medijima, koji su vremenski ograničeni, oblepljivanje izloga je trajna reklama. Kako je vaš prostor ne morate da plaćate iznova zakup, već samo izradu folije za reklamu.

Ujedno, ovo je odlična zamena za zatamnjivanje stakala na poslovnim objektima. Zahvaljujući reklami na izlogu vaši klijenti imaju privatnost. Što je posebno značajno kod teretana, salona lepote, pa i restorana, gde želimo da uživamo daleko od očiju prolaznika.

Ukoliko ste se odlučili da izlogu podarite najbolju reklamu Broutality Team vam stoji na usluzi. Višegodišnje iskustvo i savremena tehnologija i materijali dokaz su kvaliteta naših usluga u šta su se uverili brojni klijenti, uključujući i one koji su izabrali parcijalno ili potpuno presvlačenje vozila.

3 thoughts on “Brendiranje izloga

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *