štampa velikih formata Broutality 1

Štampa velikih formata – Da vaša reklama bude jedinstvena i prepoznatljiva

Dobar brend i uspešnu firmu čini spoj dve stvari – kvalitet proizvoda i originalna reklama. Mnogi smatraju da kvalitetan proizvod može naći svoj put na tržištu i bez prevelikog marketinga. Međutim, budimo realni – to danas više nije ni dovoljno, niti moguće. S druge strane, ne smete imati ni pompezno-agresivnu reklamu koja može prouzrokovati kontraefekat kod potencijalnih klijenata. Upravo tu “uleće” štampa velikih formata koja služi da vaš brend, potpuno nenametljivo, bude zapažen, razlikujući se od ostalih.

Štampa velikih formata svugde u svetu ima najširu primenu kada je u pitanju brendiranje firmi ili nekih drugih organizacija. Može se koristiti i na otvorenom i na zatvorenom prostoru. Ova vrste štampe se koristi za izradu bilborda, raznih banera, svetlećih reklama, zastava, sajamskih štandova, postera, određenih crteža i plakata. Naravno, služi i za brendiranje vozila. Najznačajnija prednost štampe velikih formata je ta da je izbor dimenzija praktično neograničen! Možete slobodno birati veličinu štampe za svoju reklamu.

Neka vaše vozilo odiše originalnim dizajnom

Jedan od najpristupačnijih i najboljih oblika brendiranja firmi je presvlačenje vozila folijom. Štampanjem velikih formata na foliji, od vašeg vozila pravite pokretnu reklamu kao savršen marketinški potez. Na ovaj način vaš brend je vidljiv svima, u bilo koje doba dana i noći, 24/7. Takođe, štampa velikih formata na foliji je ekonomičnije rešenje od bilo koje druge vrste reklamiranja. Dakle, folije vam omogućavaju da se jedinstvenim dizajnom izdvojite od mase drugih automobila. 

štampa velikih formata Broutality 2

Ujedno, na ovaj način znatno poboljšavate imidž svoje firme. Potencijalnim klijentima šaljete jasan znak da pratite svetske trendove, čime im ulivate sigurnost i pouzdanost u kvalitet vaših usluga. S druge strane, auto-folije, pored reklamnog i dekorativnog, imaju i zaštitni karakter. To znači da sigurnosna zaštitna folija štiti vaše vozilo od nepovoljnih spoljašnjih uticaja. Upravo zato treba odbarati foliju za vozilo od vrhunskog kvaliteta. U svakom trenutku možete izabrati da li će presvlačenje vozila biti potpuno ili parcijalno

Štampa velikih formata je savršena za bilborde i postere

U današnje vreme, posmatrajući iz marketinškog ugla, sve više se gubi razlika između velikih i malih mesta. Naime, gde god da se nađete gotovo je izvesno da ćete naleteti na neku reklamu u vidu bilborda ili postera. Jednostavno, to su dva najzastupljenija oblika reklamiranja. Upravo zato se reklamna štampa na bilbordima i posterima radi na posebnim materijalima.

S jedne strane imamo blue back papir koji, uz skoro zanemarljiv trošak, omogućuje maksimalan i siguran uspeh vaše reklame. I to gde god se bilbord ili poster nalaze. Naravno, bilbordi i posteri dobijaju svoju posebnu “magiju” noću. U svrhu takvog oglašavanja, koriste se šljašteće, odnosno svetleće reklame. Materijal na kome se tada vrši štampanje velikih formata je city light papir.

Velika prednost štampe velikih formata – Izuzetno otporna na vremenske uslove

Da bi ispunile svoju ulogu, ogroman broj reklama postavlja se u nekom spoljašnjem ambijentu, odnosno na otvorenom prostoru. Na taj način vidljive su i dostupne širokom auditorijumu. Upravo zato štampa velikih formata vrši se na materijalima koji su otporni na nepovoljne vremenske uslove poput snega, kiše, vetra ili grada. Najkorišćeniji materijal za štampu velikih formata, u tom smislu, jeste baner ili ceradno platno

štampa velikih formata Broutality 3

Takođe, jedan od najotpornijih materijala na loše vremenske uslove je rupičasto platno, tzv. meš platno. Ova lagana vrsta materijala propušta vazduh, zato je idealna za reklamiranje na mestima koja su podložna jakim udarima vetra. Meš platno se uglavnom koristi za reklame na gradilištima ili na nekim drugim ograđenim prostorima. 

Štampa velikih formata je stvorena za mobilne reklame

Kao što smo napomenuli, štampa velikih formata je pogodna i za upotrebu u zatvorenom prostoru. Ukoliko ste ljubitelj umetničkih dela, možete imati do detalja savršenu i kvalitetnu reprodukciju vaše omiljene slike na tzv. canvas slikarskom platnu za štampu. Takođe, ako učestvujete na sajmu, konferenciji ili nekom seminaru, uvek je dobro uz sebe imati pokretnu i lako prenosivu reklamu. Tada se za štampu koriste tzv. roll up baneri. A, ako ste strastveni navijač, na utakmicu vašeg omiljenog tima možete poneti zastavu koja se štampa na velikim formatima.

Ukoliko želite da reklama ili logotip vaše firme bude jedinstvena i prepoznatljiva na svakom koraku, onda je Broutality pravi izbor za vas. Raspolažemo štampom vrhunskog kvaliteta, kao i materijalima na kojima vršimo štampu. Štampu velikih formata radimo na pristupačnim solventnim Mimaki štampačima. 

Pored presvlačenja vozila, nudimo vam i uslugu zatamnjivanja stakala i farova folijama, kao i uslugu lepljenja folija na nameštaj i belu tehniku. Takođe, vršimo i poliranje vozila po najpovoljnijim cenama. Naš tim ima dugogodišnje iskustvo u svetu lepljenja folija, a u prilog našem kvalitetu govori i više hiljada zadovoljnih mušterija. Posetite nas i uverite se u profesionalizam naših usluga. 

3 thoughts on “Štampa velikih formata – Da vaša reklama bude jedinstvena i prepoznatljiva

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *