presvlačenje Smart automobila Broutality 1

Kako da od Smart automobila napravite pokretnu reklamu?

Hteli mi to da priznamo ili ne, marketing je danas najvažniji deo svakog biznisa. Zato se kompanije utrkuju da imaju što privlačnije i kreativnije marketinške strategije koje će, praktično, trajati neprestano. Da bi se to postiglo, jedan od vodećih svetskih marketinških trendova je presvlačenje vozila auto folijama. Za ljude čiji biznis nije preterano veliki, Smart vozila u tom smislu odrađuju fenomenalan posao. Zbog toga je presvlačenje Smart automobila najbolje rešenje ukoliko želite da imate pokretnu reklamu svog brenda bilo kad i bilo gde. 

Smart automobili sami po sebi su atraktivni, što zbog izgleda i dizajna, što zbog veličine. Galantno prelaze veliku kilometražu, ne troše mnogo goriva, a mogu se parkirati gotovo svuda. Međutim, ako ga upotrebljavate u komercijalne svrhe, onda, zarad opstanka na tržištu, treba biti jedinstven, ubedljiv i originalan. Zato od svog Smart auta napravite fantstičnu pokretnu reklamu. Evo i kako.

Presvlačenje Smart automobila je najbolji način za reklamiranje

Reklamirati se samo na TV-u, novinama, internetu ili putem bilborda jednostavno danas nije dovoljno. Presvlačenjem Smart vozila, vaše oglašavanje činite mobilnim i dinamičnim. Vaš brend može videti svako u bilo koje doba dana i noći, što vam daje mogućnost da proširite svoju ciljnu grupu. Na taj način, Smart automobil nije samo obična pokretna reklama, već time ujedno pravite savršen marketing 24/7. Štaviše, i ukoliko ste samo parkirani, vi se i na taj način reklamirate.

presvlačenje Smart automobila Broutality 2

Imajući u vidu da su Smart automobili manjih dimenzija od regularnih vozila, onda i njihovo presvlačenje treba biti veoma pažljivo. Na malom prostoru (haubi, vratima, krovu…) treba napraviti logo ili dizajn koji će biti jasno istaknut i vidljiv svima. Zato oblepljivanje Smart automobila treba izvršiti auto folijama vrhunskog kvaliteta

Atraktivnost, zaštita i profesionalizam na jednom mestu

Presvlačenje Smart automobila folijama sa originalnom idejom i dekorativnim dizajnom siguran je način da pobedite konkurenciju. Izdvojićete se iz mase i ljudi će vas prepoznavati na svakom koraku. Gotovo izvesno ćete povećati svoj biznis i profit. Svom četvorotočkašu možete dati specijalne efekte kao što su karbon, 3D, hrom, metalik i drugi. Odabir dizajna za logotip ili reklamu je neograničeno veliki, a izbor je u potpunosti vaš. 

Ne samo što ćete presvlačenjem Smart vozila u komercijalne svrhe pojačati marketinški efekat, već te folije imaju i zaštitni karakter. Sigurnosna zaštitna folija vam, pored reklame na četiri točka, nudi i savršenu zaštitu. Sa druge strane, praveći pokretnu reklamu od Smart automobila jasno stavljate do znanja klijentima da ste moderni i da pratite svetske trendove. To utiče na pozitivni imidž vašeg brenda koji potencijalnim klijentima uliva sigurnost u kvalitet vaših proizvoda i usluga. 

Presvlačenje Smart automobila štedi vreme i novac 

Smart automobil je, kao mobilna reklama, izuzetno ekonomično rešenje. Ako posmatramo na duži rok, oblepljivanje Smart automobila auto folijama predstavlja sigurnu investiciju. Ulaganjem u presvlačenje ovog automobila, kao efikasan vid oglašavanja, vaša reklama će biti u svakom trenutku kao nova. I trajaće dugi niz godina. Vašoj firmi ćete takođe, na ovaj način, uštedeti dosta novca koji biste inače dali na klasično reklamiranje. 

presvlačenje Smart automobila Broutality 3

Čak i ako u nekom trenutku poželite da promenite dizajn, logo ili reklamu, to vrlo lako možete uraditi zamenom auto folije bez ikakvog oštećenja farbe. Zbog veličine ovog vozila, savetuje se potpuno presvlačenje, ali u svakom momentu se možete odlučiti i za delimično, odnosno parcijalno presvlačenje vašeg Smarta.

Čak i jednostavan dizajn privlači veliku pažnju 

Stvar koja je simptomatična upravo za Smart automobile je ta da čak i najjednostavnija reklama i dizajn privlači pažnju potencijalnih klijenata. Ali, nemojte da vas ovo prevari da sami pokušate da oblepite vozilo, jer željeni efekat može izostati. Zato presvlačenje Smart automobila u svakom trenutku treba prepustiti profesionalcima.

Broutality team čini upravo taj tim profesionalaca koji ima višegodišnje iskustvo u presvlačenju automobila i brendiranju vozila. U našoj ponudi nalaze se folije renomiranih svetskih proizvođača ORACAL, AVERY, 3M, ARLON, GRAFITYP. Pored presvlačenja automobila auto folijama, motora ili čamaca, vršimo i poliranje farova, zatamnjivanje farova folijama, kao i poliranje vozila. U domen naše delatnosti takođe spada i zatamnjivanje stakala folijama, ali i lepljenje folija na nameštaj i belu tehniku

U prilog našeg kvaliteta govori i više hiljada zadovoljnih klijenata, zato budite slobodni da nas odmah kontaktirate. Svratite i poverite nam svoje poverenje, jer je vaše zadovoljstvo nama uvek na prvom mestu. 

2 thoughts on “Kako da od Smart automobila napravite pokretnu reklamu?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *