ZATAMNJIVANJE STAKALA FOLIJAMA

broutality-zatamnjenje-stakala

ZATAMNJIVANJE STAKLA FOLIJAMA

 

Nekoliko godina unazad sve je popularnije zatamnjivanje stakala vozila. Mi smo naše iskustvo prikupljali godinima u zatamnjivanju automobila, stambenih i poslovnih objekata. Pored zatamnjivanja navedenog radimo i zatamnjivanje farova i stop svetala. Pružamo vam garanciju od 2 do 10 godina.

Zatamnjivanje stakala na vozilima

Zašto zatamniti auto stakla?
Naravno pre svega zaštita od UV zračenja od sunčevih zraka. Naša folija zaustavlja UV zračenje 99%. Medjutim tu su i mnoge druge brojne prednosti kada se radi zatamnjivanje stakla na vozilima, a jedno od njih je i smanjivanje toplote do 60% u samom vozilu što putovanje čini prijatnijim i sigurnijim. Bitno je napomenuti da naša folija Brenda Sun Control poseduje žig koji je u skladu sa evropskim standardom i zakonom. Naravno u ponudi imamo iprovidnu foliju sa zaštitom od UV zračenja. Zatamnjivanje stakala na vašem vozilu daje Vam prednosti i estetski efekat, vozilo postaje atraktivnije i nijednog posmatrača neće ostaviti ravnodušnim. Vožnja je prijatnija i za Vaše oči. Privatnost je takodje jedna od prednosti od radoznalih očiju. Zatamnjivanje stakala Vam pruža zaštitu unutrašnjosti vozila od bledenja enterijera. I u slučaju nesreće postavljanje folija povećava se njegova čvrstoća, što omogućava da se prilikom loma stakla ona zadrže na svom mestu.

Stakla sam zatamnio prvenstveno jer u automobilu provodim puno vremena i želeo sam da se zaštitim od štetnog UV zračenja, a pored toga volim da pružim privatnost mojim klijenatima tokom vožnje

MILJAN MILIĆEVIĆ

Novi Sad

Zatamnjivanje stakala poslovnih i stambenih objekata

U kućama, kancelarijama, prodavnicama, hotelima, restoranima, školama svaki objekat je na neki način izložen sunčevim zracima. Stakla vašeg poslovnog ili stambenog prostora možete obložiti nekom od: reflektujućih, sigurnosnih ili tamnih folija. O sigurnosnim folijama više u sekciji zaštitna i sigurnosna folija. Reflektujuće folije poseduju različit procenat zatamnjenosti. Takodje poseduju efekat ogledala, tako da na jakoj dnevnoj svetlosti sprečava vidljivost sa spoljašnje strane.

  • Zaštita od UV zračenja

  • Privatnost

  • Zaštita od povreda prilikom loma stakla

zatamnjivanje-stakla-objekat

Prednosti zatamnjivanja stakala na objektima

 

Ova varijanta pruža zaštitu od sunčevih zraka i sprečava njihov prolazak u vaš stambeni ili poslovni objekat i do 80%, takodje je potisnut zaslepljujući efekat sunčevih zraka, čime je omogućen jasan vid tako da bez ometanja možete funkcionisati unutar vašeg stambenog ili poslovnog objekta.

 

Zatamnjivanje stakala na objekatima

Moguće je postavljanjem nekih od crnih nijansi folija sa različitim spektrom zatamnjenosti odnosno procentom. Ukoliko je vaš lokal izložen previše suncu i time ugrožava vašu imovinu, mnogi prodavci odeće su se odlučili za opciju zatamnjivanja kako bi žaštitili odeću od bledenja.

ZATAMNJIVANJE STAKLA NA STAMBENOM ILI POSLOVNOM PROSTORU

Zatamnjivanje stakla u poslovnom ili stambenom prostoru pruža višestruke prednosti od toga da vam pruža privatnost do zaštite do UV zračenja i povreda ukoliko dođe do loma stakla.